Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

ingrosam si noi randurile bblacilor bolnaviori,din pacate eurespalul nu si-a facut efectul ia de 3 zile,azi noapte s-a sfarnait la greu se ineaca cand papa din cauza de nasuc infundat...dimineata am bagat batista bb in priza si am scos mucisori lichizi la greu sunat pediatra ne-a zis sa-i dam ambroxol cate 5pic/3ori pe zi si sa incercam sa procuram aparat de aerosoli sa-i facem cateva sedinte...babymom daca esti cumva pe faza (stiu ca si tu ai puiutul bolnavior) zi-mi te rog daca e ok sa-i fac aerosoli si daca il ajuta cu ceva...el febra nu face doar muci la greu nasuc infundat si un fel de tuse usoara care se termina cu stranut

de David
Poveste

Exact la fel s-a manifestat si la noi, doar ca a facut si febra acum doa seri. E foarte de folos sa-i faci aerosoli, desi scopul lor e acela de a fluidifica secretiile respiratoriii, iar tu spui ca mucii sunt aposi si curg. Eu zic sa continui si cu Eurespalul pt . ca are rol antiinflamator specific pe mucoasa respiratorie si reduce si productia de secretii, nu doar fluidifica ca si Ambroxolul; da-le asociat. Continua cu aspirarea frecventa si am spus aca eu i-am pus si picaturi cu Vibrocil, chira daca sunt contraindicate la varsta asta - am facut o dilutie 1:1 cu ser fiziologic, intr-o seringa de 1 ml si i-am dat asa diluat, doar inaite de supt sau de somn, sa se poata odihni.

Sanatate, te si daca te mai pot ajuta cu ceva... cu placere

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

saru'mana pt raspuns!!! asa o sa-i dau si eurespal si ambroxol si bag la greu aspiratorul, Doamne ajuta sa scapam rpd

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ada, am citit pe blog despre marea diversificare... mai ales despre scaun.... chiar ca esti tare, ca o enciclopedie, cum bine spunea cineva pe aici....

ce mai fac baietii? sunt mai bine azi?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

decizia pt indemnizatia de crestere copil. Am sunat la noi la sectorul 4 si am intrebat de ea. Mi-au spus sa-mi iau gandul, ca nu exista asa ceva, si ca s-au trimis toate dosarele depuse la camera de munca.
De acum sa astept banii, ca dureaza cam 2 luni pana vin prima data.

Mi se pare o tampenie, avand in vedere ca legea spune ca trebuie sa primesti decizia in 15 zile si ai 30 zile ca s-o contesti la tribunal.
Practic te scoate in afara legii cu contestatia in felul acesta?!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

La mine au venit rusii! Credeam ca o sa fiu dezamagita, dar nu's , vreau o fetita care sa se nasca primavara

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Si pe mine m-au invadat de ieri, dupa 10 saptamani de pace totala . cedeam ca-m scapat de ei la cat de des suge noaptea, dar... se pare ca nu cedeaza asa usor, si-au re-noit asaltul!

Fetita... hmm, si eu doream una... si sa se nasca in februarie, ca sa fie varsatoare ca mine, ca de fecioare-carcotasi m-am saturat, dar... vezi tu... nu e totdeauna asa cum vrem noi, ci cum da Doamne Doamne. Bine e oricum atat vreme cat sunt copiii sanatosi!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

lala cum e cu doua fetitze mici mici?ma pregatesc pt ce poa sa urmeze si la noi

pai si de ce esti asa sigura ca faci tot fetita, huh? poate aduce barza un bebe in scutecel bleu...

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

pretty, pai lasa fata sa exerseze! arta cere sacrificii! ce m-am mai trezit eu in miez de noapte sa intorc bolovanu' de pe burta pe spate...ca-l apuca in somn si-i era lene sa se trezeasca..

Lumi, tac'su tine cu Dinamo...unchii si bunicii cu Craiova...sa vedem in ce tabara ajunge....

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Aha acum am vazut e de-al nostru atunci

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta
luminita azi cascam ochi dupa o mamica cu un carucior de gemeni baieti si ma gandeam la tine

hehe... noi n-am reusit ieri sa ne deplasam.... desi a fost fain afara si m-am supi, din cauza asta cred ca mi s-a facut si rau mai tarziu....

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata si de la noi

Mamidestefan, ai PM si sper sa fie mai bine puiul, insa tot iti recomand din suflet sa mergi la dr Stanciu, e un super om. Pup si astept vesti bune.

Angelynna, si multumesc de reteta

Nerantula, ceva vesti de rusi? sau ne dai vestea cea mare ? tin pumni sa fie cum iti doresti tu

Babymom si Babytza sper ca puii vostrii sunt mai bine si voi mai odihnite, ca eu cel putin sunt tot stresata de mucisorii lui Irina si de fornaitul ei. Plus ca noaptea trecuta iar s-a trezit urland de am sarit ca arsa din pat.Nu am nici o idee de ce face asa!

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Nerantula, si eu vreau tare-tare o fetita care sa se nasca primavara.... .. da io n-am de ales si tre' sa mai astept ptr asta + ca tre' sa pregatesc terenul... adik pe tati...

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Nerantula, acum am vazut mesajul cu rusii si imi pare rau dar daca tu esti ok, atunci e totul bine. Pup

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput