Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
Buna dimineata! 
Mamidestefan, sper ca e mai bine Stefanutz, imi pare rau de suferintza mititelului 

Sabinel, am vazut dintzocul (super poza!), ce fain eeeee! Spor la alaptat fara muscaturi
si ii asteptam si pe ceilalti fara neplaceri! Pupam iepurasa dragalasa! 
La mine au venit rusii!
Credeam ca o sa fiu dezamagita, dar nu's
, vreau o fetita care sa se nasca primavara 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
gaia.nevia spune:
neatza si
si de la noi, ca nu strica la atata popor ![]()
Lidia, Babymom, sper ca sunteti bine. Noi am dormit de la 2 la 9... deci destul, da?! si Teo de dimineata nu avea febra (sub 38 are).
Lala, multumesc pentru ideea cu diclogesic, am salvat prospectul. Inteleg insa din el ca are diclofenac si aspirina (acid acetilsalicilic). Astia prin state spun ca trebuie evitata aspirina la copii, ca poate da in sindrom reye si alte tampenii. Diclofenacul face rau la ficat... dar care nu face?!uf...
Cele mai bune ar fi homeopatele dar cine are rabdare la copil asa mic sa dea homeopate cand are peste 39?!! Tocmai ma uitam la datele de nastere ale fetelor tale, e mai mare diferenta decat intre baietii mei cu doar doua luni.
E greutz dar asa-i de frumos. La Nikolici, daca-i cu ochi, o sa fie si mai mica diferenta ![]()
feli,
pupam bebe sa fie bine.
300? La apel?!
Pentru fetele care mai intreaba de scaun... Am dezvoltat mai pe larg subiectul. Aici.![]()
Va pup pe toate. Sper sa ma duc la targ azi. Am chemat-o pe mama... dar depinde de Teo cum se simte el si daca pot sa il las un pic cu bunicul.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
andy_galro spune:
neata!
Am facut si noi ieri vaccinul...deocamdata nu au fost reactii, vedem azi cum va fi, sper ca ok.
Si la noi ninge destul de tare...offf vreau sa vina odata primavara si vara sa putem sta mai mult pe afara![]()
claudinna multumim de cafea...mmmm.
..foarte buna!
sabinel foarte tare dintisorul
lala ai doua minuni acolo...sa-ti traiasca!
felicic ce mai face voinicelul tau?
moni te mai asteptam cu vesti
babymom ma bucur ca esti mai odihnita
mamidestefan sper ca veti fi bine cat mai repede
Sper sa treaca racelile la puiutii bolnavi si asteptam vesti bune
Andreea
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica ingrosam si noi randurile bblacilor bolnaviori,din pacate eurespalul nu si-a facut efectul ia de 3 zile,azi noapte s-a sfarnait la greu se ineaca cand papa din cauza de nasuc infundat...dimineata am bagat batista bb in priza si am scos mucisori lichizi la greu sunat pediatra ne-a zis sa-i dam ambroxol cate 5pic/3ori pe zi si sa incercam sa procuram aparat de aerosoli sa-i facem cateva sedinte...babymom daca esti cumva pe faza (stiu ca si tu ai puiutul bolnavior) zi-mi te rog daca e ok sa-i fac aerosoli si daca il ajuta cu ceva...el febra nu face doar muci la greu nasuc infundat si un fel de tuse usoara care se termina cu stranut de DavidPoveste |
Exact la fel s-a manifestat si la noi, doar ca a facut si febra acum doa seri. E foarte de folos sa-i faci aerosoli, desi scopul lor e acela de a fluidifica secretiile respiratoriii, iar tu spui ca mucii sunt aposi si curg. Eu zic sa continui si cu Eurespalul pt . ca are rol antiinflamator specific pe mucoasa respiratorie si reduce si productia de secretii, nu doar fluidifica ca si Ambroxolul; da-le asociat. Continua cu aspirarea frecventa si am spus aca eu i-am pus si picaturi cu Vibrocil, chira daca sunt contraindicate la varsta asta - am facut o dilutie 1:1 cu ser fiziologic, intr-o seringa de 1 ml si i-am dat asa diluat, doar inaite de supt sau de somn, sa se poata odihni.
Sanatate, te
si daca te mai pot ajuta cu ceva... cu placereMama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
luminita2008 spune:
Neatza si de la noi si sar'na de cafea, eu o beau cu drag si spor!
mamidestefan.... imi pare rau, nici nu stiu cum sa te ajut.... MULTA SANATATE! ai PM de la mine cu pediatrul nostru.
feli, mami de minune, ce frumos.... ma bucur ca merge bine cu diversificarea.
. nush nik despre iaurtiera...
Laura 
, a trecut migrena?
Preety, cum v-a fost noaptea? A noastra a fost lunga, parca stiau ca pe mine ma chinuie migrena si ca tati are transport de dimineata si pleaca la 06.00
.... am dormit putin abia de la 06.30 la 08.00, atunci au binevoit si ei sa doarma...
Boo... ce tare e poza! asa eram si noi, 4 generatii de stelisti insa, pana sa ma marit cu un dinamovist convins... tare-s curioasa cum o sa fie bebeii.... la noi e razboi in casa cand joaca steaua cu dinamo... 
sabinel,
dintzocul mic!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
angelynna82 spune:
Anca am ramas cu ochii la Carla, o scumpete cum se deplasaza ea, imi place tare mult scaunul ales
Nerantula asteptam rezultate de la test
Ramo tinem pumnii sa rezolvi totul si sa iasa bine botezul, petrecere frumoasa
Bitza nu fi trista, a mea o singura data a zis MAMA...pe urma pauza, ma bucur pt progresele facute
Nikolici ma bag si eu la poze
Anca am retinut ce storcator cumperi tu...iau si eu, ca de cand ii zic lui tati...
CLau_geo eu ii fac branzica din lapte Tnuva de 3.5% grasime, iese foarte buna
Ada si noi avem robot muli... ii fac pireul de fructe si legume la el in rest ma chinui cand ii fac suc
, asta e...oricum nu imi puneam mari sperante in ei
Offf sper sa se faca bine boboceii bolnaviori, mi se rupe inima cand aud
Joy felicitari pt bobocica ta grasuna, Diddi felicitari si voua
Preety felicitari pt achizitiile de la Babyexpo
Vazut poze cu Alessandra de Danucu, superba, ptiu si ce poze frumos realizate
Pupici fetelor
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
clau_geo spune:
Clau de mult voiam sa iti spun dar tot nu apuc. Ai te rog mare grija cu televizorul. Am un caz concret, o prietena de-a mea care nu reusea de nici un fel sa hraneasca copilul decat in fata televizorului, atunci cand erau reclame. Cand se terminau reclamele incepeau urletele. Chiar le-am sugerat sa inregistreze reclamele pe DVD, dar sincer nu mi se pare deloc o solutie sa lasi copilul la tv ca sa pape.
Sper sa nu te superi ca ti-am zis asta. 
[/quote]
Multumesc frumos pt sfat, cum sa ma supar ? e bun orice sfat din partea voastra. Incerc sa o dezobisnuiesc de tv insa e destul de greu fiindca ii place sa se uite, insa de zi incercam o noua varianta, opresc tv la ,asa si ii las doar jucarii la vedere. Sper sa tina schema ![]()

Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
angelynna82 spune:
Babymom multumesc mult
(dr noastra zicea ca ar fi alergie dar nu are de la ce...mananca aceleasi lucruri, nu i-am schimbat nimic 
)
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
luminita2008 spune:

LA MULTE LUNITE pentru cei sarbatoriti azi si un Maaaaaare
pentru soricelul Babytzei! 

ia uite la ea, cum le ureaza ea tuturor si tace malc cand e vorba de soricel... of. sper ca n-o sa mai fie asa agitat,
inca o data sa treaca! Dar ia spune-mi, de ce nu e bine ca baietii sa planga mult, m-ai facut curioasa ![]()
ah si inca ceva, ce spuneai ca i-ai dat sa nu mai fie agitat? mai multe detalii, pls... e ceai, e pastiluta, ce e? ![]()
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna multumim de capitol!! sa vedeti ce am facut noi dupa ce am venit de la dr: ca sa ne treaca supararea am jucat niste fotbal, cu mami poze noi cu bebelushul Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
am micul fotbalist...nu-i asa ca tine cu Dinamo?
fericita de
Crina Alexandra Crinul Meu
Eco
Crina