Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
felicic76 spune:
neatza!
lidia: cum mai este Stefan? 
Sper ca mai bine 

joy21: las glontul
este departe rau ptr mine, dar uite inca un impuls sa-i cumpar piticului scaunul de masa Prima Papa de le Peg Perego. Cred ca-mi iau inima in dinti si imping o vizita saptamana viitoare. 
sabinelul: mortal dintzocul

babytza, irina, lala:
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
claudinna spune:
neata!
sper ca sunteti cu totii bine in dimineata asta!
Razvan a fost ok dupa vaccin, nu a facut febra...sper sa nu faca nici de acum incolo!
sabinel, ce ditisor dragutz!! vrem si noi!![]()
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
a, lala, ti-am vazut minunile si in filmulete! simpatice foc! sa-ti traiasca!!
mie mi se pare ff frumos pt o fata sa mai aiba o surioara, de preferat apropiata ca varsta...mi-am dorit mereu o surioara si-mi invidiam verisoarele ca aveau un an intre ele...a fost ok si ca le-am avut apropiate ca varsta de mine, dar tot nu se compara cu o sora.
si cu fratele meu ma inteleg f bine, dar asta numai de cand suntem mari, ca in copilarie...
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
angelynna82 spune:
Neatza, CLau saru'mana de cafea 
Sper ca ginerele meu e bine da? Il
a Crina
Tati al nostr a asediat calculatorul ieri

...drept urmare nu am putut intra
Nici sa citesc din urma nu am citit

Fetei mele ii apare pe fata ceva ca niste cosuri putin rosiatice mai degraba roz, ce ar putea fi? E prima oara cand ii apare asa ceva, sa ii dau cu ceva?
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
anca81 spune:
Buna dimineata mamici si bebici 
La noi ninge
, e frumos dar parca m-am cam saturat, vreau sa vina primavara.
Am vazut poze minunate cu fotbalistul Razvanel de Claudinna, Alessandra de Danucu, dintisorul Amaliei de Sabinel si minuni mici si scumpe de Lala.
Joy, am uitat sa te felicit ieri pentru printesa grasunica si frumoasa 
Lidia, imi pare atat de rau pentru Stefan... Doamne ajuta sa-i treaca cat mai repede 
Babymom, Ada, sper ca ati avut o noapte mai linistita si ca puii sunt sanatosi 
Va multumesc tuturor pentru aprecieri si pentru raspunsul referitor la scaunul de masa. Cred ca va ramane cel de la Primii Pasi sau daca castig la loto zilele acestea - Chicco Polly ![]()

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
_giulianna_ spune:
Neata!
Fetele care ati primit decizia pentru cei 6 mil...de unde ati primit-o? De la primarie...de la directia de munca...
Am nevoie de ea si nu stiu unde sa sun sa o cer.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lala77 POZE CU MINE AICI IMI PLACE SA MA JOC http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
superba micutza!!!

vazut si fotbalistul claudinei mortal

sabinel felicitari pt dintisor
al nostru inca se chinuie sa iasaingrosam si noi randurile bblacilor bolnaviori,din pacate
eurespalul nu si-a facut efectul ia de 3 zile,azi noapte s-a sfarnait la greu se ineaca cand papa din cauza de nasuc infundat...dimineata am bagat batista bb in priza si am scos mucisori lichizi la greu
sunat pediatra ne-a zis sa-i dam ambroxol cate 5pic/3ori pe zi si sa incercam sa procuram aparat de aerosoli sa-i facem cateva sedinte...babymom daca esti cumva pe faza (stiu ca si tu ai puiutul bolnavior)
zi-mi te rog daca e ok sa-i fac aerosoli si daca il ajuta cu ceva...el febra nu face doar muci la greu nasuc infundat si un fel de tuse usoara care se termina cu stranutanca noi avem chicco polly dar l-am vazut in carefour pe cel de la primii pasi si e super ok mai ales ca acum carla e marisoara si nu mai ai nevoie sa-i dai spatarul pe spate...aaa eu am luat polly de pe bimbomarket asta vara la reducere cu 96 euro si euro era doar 37 atunci
de
DavidPoveste
babymom75 spune:
Buna dimineata!
M-am trezit cu un tonus muuult mai bun
decat in zilele precedente, pt. ca in sfarsit bebe a reusit sa doarma; s-a trezit doar la ora 1, la 3 si apoi la 5, la 6 si la 7:30 a dat desteptarea la toti. Deci ne-am mai revenit, slava Domnului! Ieri am aspirat muci non-stop, de nu mai faceam fata si inaite de culcare i-am pus picaturi cu Vibrocil diluat cu ser fiziologic ca sa poata respira, pt. ca de infundat ce era nici sa suga nu putea, se enerva si urla pana varsa
. Dar, bine c-a trecut...
Anca si Ada multumesc
, dupa cum spuneam suntem mai bine.
Teo cum mai e, a trecut cu bine noaptea?
Lala, am vazut pozele cu fetita Anna - e tare frumoasa! Sa-ti traiasca!
Claudinna mi-a placut Razvanel fotbalistul
, la fel si Alex de Boo dinamovist
! Tot vroiam sa-ti spun Boo, desi stii si tu cred
, tare seamana baietelul tau cu tati al lui!
Angelynna, bubitele rosii de care spui s-ar putea sa fie o iritaie de la saliva sau de la cadura. Tine locul uscat si da-o cu crema de galbenele sau cu Bepanthen. 
Sabinel tare dragut dintisorul strumfitei!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)