Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
luminita2008 spune:
Despre fier: imi zice pediatra acum vreo 2 luni sa le dau picaturi Haussmann... eu zic 'da' de ce?'... ea: 'asa, preventiv, par galbeni in obraji'.... bun, eu le dau, deh, te pui cu doctorii.... dupa 2 zile, au inceput sa aiba crampe, asemnanatoare cu colicile, la doar 2 picaturi / zi!!
nu au varsat, dar crampele de la fier au fost si nu erau usoare deloc, cum am oprit adminisrarea, au incetat. In concluzie: NU LE MAI DAU FIER DECAT DACA II INTEP SA VAD DACA AU NEVOIE. Bine zice Muuh, asa i-am spus si pediatrei + ca analizele de sange vor releva eventuale alte lipsuri - sper sa nu fie cazul!!! Inca nu m-am hotarat daca ii intep, dar nici fier nu le dau.
Lucutta, ai mei au programul asta cam de dupa prima luna de viata! Pana acum 4 zile, in plus la programul asta, aveam o criza de plans de 1h in fiecare seara dupa baie si masaj si o criza de plans de 0.5h in fiecare dimineata, cand eram doar eu singura cu ei. Sigur, se poate mult mai rau, asta nu inseamna ca tie ti-e usor, sa nu ma intelegi gresit... dar cred ca e treaba cu puseurile cerebrale, in care n-am vrut sa cred pana cand au intrat hunii in sapt 20 si s-au linistit!!!
sa treaca repede si usor.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Buna dimineata! La mine a doua zi de cafea cu galactogil :)) just in case. |
Galactogil granule? Eu le mestecam. Nu imi plac chestii de niciun fel dizolvate in laptele si cafeaua mea!!!!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
am vazut poze cu boboci extra: Karinutza soldatel
, Amalia
in wrap cu jucarii in jur, Edi
balacila mic si scump, Hari
dulce foc (nu e mai grasut.... zau!), Tina
si soricel Davidutu
, doi frati extraordinari, pe Andrei Tudor
de Dya vazut de asemenea, frumosi foc si fiul si mami, vazut si pe Razvanel
de Claudinna in wrap, ce bine sta el acolo...... si daca-am uitat pe cineva, dati cu rosii, dar zau ca le-am vazut pe toate cele noi!!!
si

LA MULTI ANI celor nascuti intr-o zi de 13, sa fie cu noroc si sanatate la toata lumea!!!! 

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
LUCUTTA spune:
luminita nici eu nu am crezut in puseele astea dar acum tind sa cred in ele.
Am vrut sa-i dau acum sa manance si surpriza este ca nu vrea ceea ce nu s-a mai intamplat,nu vrea nici papa ,nici jos,nici in brate ,se tot maraie iar seara imi face un circ de 1/2 de ora pana adoarme ca nu mai stiu ce sa-i fac.Ma repet nu ca ma vait vezi doamne ca numai mie mi-e greu dar avand in vedere ca sunt singura va dati seama sa stau tot eu cu el si mai ales inchisa in casa ca vremea nu ne permite sa iesim .
anca81 spune:
'neata de pe meleaguri pline de zapada 
Azi am pofte mai ciudate de dimineata asa ca va invit la mac 'n' cheese ![]()
Toate bune la noi, am avut o noapte linistita, fara nici o trezire. Papa la fel de greu, o jumatate de para n-a mers sub nici o forma cu lingurita asa ca pana la urma tot din bibe s-a baut
. Va zic eu ca vom astepta petitorii cu bibe la gura!
tuturor si have a lovely day 
Edit: fier Haussman si noi luam, 2 pic/zi. N-am avut nici crampe, nici varsaturi, numai vreo 20 de body-uri patate 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
iepurila spune:
| citat din mesajul lui 300 Iepurico, m-am stricat de ras imaginandu-mi-te taind fasii draperiile din casa. Nu poti lua mandra cu tine (intr-un marsupiu pana va faceti wrap)? de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
n-am marsupiu. Doar doua brate (mai lungi cu cativa cm de vreo luna. Am fost cu ea in brate pana la OP sa ridicam banii de trusou. Doamne ce aventura. Ea e asa de multumita si incantata. Eu... nu mai zic...jubilez.
Naspa e ca nici in carut nu vrea, ca nu e obisnuita. off
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
felicic76 spune:
apropos de scos bebeii din casa.Fetele din Tineretului, scoateti azi copii la plimbare? Vad ca ieses soarele, dar nu-mi place deloc vantul asta
si nush ce sa-i zic lu' D-na Vio, sa-l scoata sau nu?
Fi-miu s-a trezit la 7 dim, dormea de la 7 seara
, se foieste noaptea, dar se rezolva singur, cu degetelul in gurita
, nu mai vrea suzi deloc, deloc, poate pe afara asa, din an in Pasti.
Si cand mananca, incearca sa-si strecoare degetul pe langa bibe
, ar fi ideal ptr el sa le suga concomitent
. Presimt "big problem" cu degetelul
, degeaba fac eu haz de necaz ca la opsce ani o sa-l preocupe fetele, nu sa-si indese pumnul in gurita![]()
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
cristineescu spune:
Luminita, are la 5 luni 8100 g si 65 cm.
Am incercat varianta cu san la fiecare trezire dar tot nu doarme mai mult de 2 ore. Si manca de fiecare data in schimb manca mai putin ziua.
Eu tot zis ca il deranjeaza si burtica pentru ca tot la 4 zile face kk si asta pentru ca ii dau lass baby. Il vad cum se screme si trage parturi. Dar nici dupa ziua in care face kk nu doarme bine noaptea.
Deci ...
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
anca81 spune:
Cristineescu, cat Lass Baby ii dai?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui felicic76 Presimt "big problem" cu degetelul , degeaba fac eu haz de necaz ca la opsce ani o sa-l preocupe fetele, nu sa-si indese pumnul in gurita |
mda, sunt in aceeasi oala cu Robi... nu adoarme fara degetel.... Edi nu e deloc dependent de deget, nu stie ce e aia..... si pe dna suzy nu o plac niciunul din ei!
sper sa reusesc sa il dezobisnuiesc cumva....Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI