Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

cristinel, nu e gras.... e tocmai bun de papat... mda, nush ce sa zic.... daca zici ca ai incercat toate variantele.... poate Babymom sa ne dea un sfat....

fug la fursecuri, ii iau pe huni in bucatarie ca s-au trezit, sper sa ma lase sa-mi fac treaba...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

neata si de la noi

ramo am masurat... la capat, wrapul meu are cam 7-8 cm, dar stii ca se face de dimensiunea asta progrewsiv, de la 60 cm (parca)

babymom felicitari pentru titulatura, e mare lucru, dar si mai mare realizare mi se pare ca ai ocazia sa participi la un astfel de training, abordarea relatiei "cursant"-"profesor" (sa le zicem asa) e cu totul alta decat gasesti pe la noi, avem multe de invatat la capitolul asta (ma scuzati, am eu un cui cu sist de invatamant de pe la noi...
ups... am vizite, revin..

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Neatza si de la noi

Brrr e o vreme afara de-mi vine sa emigrez in Australia (n-ar fii rau ca cica la astia nu prea vine criza).

Vazut toate pozele noi (nu mai zic cine, ce si cum) da` dupa ce le-am vazut pot sa spun in gura mare ca avem cei mai frumosi bebei.

Pt fetele care ziceau de trezitul noaptea, Vladut inca se trezeste de 3-4 ori pe noapte, si eu sar cu tzitzi, papa 2-3 minute si iar adoarme. Dimineata am de schimbat un pampers extra full.

Babymom nu vii si tu pe la astia sa le explici ce si cum cu alaptatul? Cand am fost la spital se ne explice despre procesul nasterii, ce se poate intampla in x caz si y, am observat ca tantiile alea erau "doctore" pe probleme de alaptat. Dupa ce am nascut, alte tanti de pe "wardul" post delivery mi-au spus cand ma plangeam eu de ragade si ca bb nu suge cum trebuie, ca aveam impresia ca nu am lapte "pune-l la san ca tb sa suga" ne dumirindu-ma cu privire la pozitie, cum tb sa apuce cu gurita..etc. Asa ca in primele zile piticul meu a papat formula, iar cand am ajuns acasa nu voia sanul, abia dupa 5 zile (de la nastere) am reusit sa-l fac sa pape integral de la san. Btw congrats pt noua calificare.

Mi-am cumparat storcator de fructe, am citit o gramada sa gasesc unu` care "stoarce" morcovii ca lumea si care nu are 1001 de particele de asamblat si respectiv de curatat si am mai vrut sa fie micutz ca sa-l pot strecura in bucatarie. Am sa incep de sambata viitoare cand face Vladut 5 luni sa-i strecor cate o lingurita de suc de morcovi, mar, para etc ca sa ne obisnuim cu lingurita si la 6 luni sa purcedem spre marea diversificare.

Apropos de carti io mi-am luat "What to expect the first year" pt ca am avut precedenta "What to expect when you`re expecting" (mi-a dat-o o colega de serviciu care are 2 prunci superbi da` a zis ca ea nu se mai incumeta la al 3 lea - nu mi-a spus decat o istorioara cand fii-sa care acum are 3 ani a varsat on purpose olita cu pipi pe un covor super luat din Tibet (unde a lucrat ea ca voluntara multi ani). Am mai achizitionat si "Top 100 Baby Purees" de Annabel Karmel si gata nu mai cumpar nimic pana o avea fii-miu vreo 3 ani .

Luminita si nu i-ai batut obrazul socroseniei???

Piersicuta tu te plangeai ca pitica ta nu papa bibe? Same here... Am cumparat 3 tetine diferite si de la Avent, de la Born Free si ultima de la Tommee Tippee (din asta o supt o data) da` in rest neam. I-am luat canita de la Tommee Tippee (scrie pe ea de la 4 luni onwards) e durere sa-l vezi cum bea ceai din ea (ceai ii dau foarte rar, cam de 2-3 ori pe luna daca mi se pare mie ca a facut decat 1 data kk pe zi). Asa ca singura scapare ramane lingurita. problema e ce ma fac io cu el in iunie cand mergem la mare si va fii cald si nu pot sarii cu tzitzi pe plaja asa intr-una .

Kristin

Hai ca m-am intins ca o zi de post, pup u all!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Cum puteaam sa nu ii uram noi norei LA MULTI ANI?!
SA FII SANATOASA SI FERICITA, CARLA!!!!!!!!!

CARLA

Avem si noi o rugaminte. pierdut bebe, gasitorului recompensa.
Ca sa il recunoasteti mai bine!!!!!!!!!!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Carla de Anca

Nocom Nu vrem sa ajungem la vreun razboi....caci noi avem soldatzel in transee si s-ar putea sa o faca pe Dariutza ta.Nu ne dam la ce nu e liber...noi pe Edwin il iubim dar el cred ca a plecat pe front si se intoarce la alta...ne-a parasit, nici macar o scrisorica.
Harri nu esti de lepadat...nicidecum

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumim fetele

Doamne, cand au trecut 6 luni? Parca ieri eram inca in pat cu laptopul pe genunchi cautand diverse articole despre dolicocefalie.

Uram si noi celorlalti sarbatoriti de azi: Tudor, Mario & Radu

Eva, poza b&w e superba. Imi place foarte mult.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Ups, Nokol, ne-a prins cuscra-mea!

Nocom hai ca era o gluma!
Daaaaaaaaar asta nu mai e gluma:
PUNE POZELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Doamne cat ati putut scrie in dimineata asta!!
Fug sa fac un dus si daca nu se trezete bebe viu sa vaz ce-ati mai facut.

Eva scump, scump si dulce Luca-Noah pierdut printre jucarelele lui !

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Haideti sa vedeti cum arata un wrap facut dintr-un ... sari indian

un wrap mai original

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare fetelor!

Incerc sa tin pasul cu voi dar, imi este imposibil

Nu mai am timp nici sa respir...merg la dentist de 3 saptamani de 2 ori pe saptamana ca sa-mi extirp un nerv la un molar si nu se da batut neam. Ce sa fac daca am "nervii tari"

Apoi am inceput sa vizitez gradinite pentru Elena ca din toamna ne "gradinim"

Maria a avansat in greutate, a ajuns la apropae de 8,5 kg si imi termina spatele, dar e toata numai un zambet si nu ma mai pot plange. Saptamana viitoare m-am hotarat sa incep diversificarea cu supa de legume. Dar pana una alta, am o alta mica problema cu dra: Ii crapa pielea dupa o ureche si i se inroseste zona din jurul crapaturii. I-am spus si pediatrei si mi-a dat o denumire stiintifica, dar mai pe romaneste cica ar fi un stafilococ. Ea mi-a rocomandat sa-i dau cu flocinolon, dar sotul are o matusa dependenta de asa ceva si nu m-a lasat sa-i dau. Acum sunt in mare dilema ca nu stiu ce sa fac? Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Si cum ati rezolvat? Multumesc

Mergi la inceput