Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
simodina spune:
Carla! Sa fie sanatoasa si fericita! A deschis seria de juma' de an!
Anca daca nu a disparut inca reflexul de impingere nu cred ca ai ce sa faci decat sa astepti. E bine si daca suge din lingurita zic eu, numai nu o forta. Mai ai varianta de canute cu cioc de la 6 luni pe care le-ai putea folosi in loc de bibe... Oricum consistenta piureurilor spre 7 luni o mai schimbi in sensul ca nu le faci putin mai pastoase si atunci ar trebui sa fie mai usor de dat cu lingurita. Asta pentru ca tu vrei neaparat sa o diversifici acum, eu cred ca in locul tau i-as fi dat cel mult sucuri de fructe ca sa o ajute la tranzit pana ii dispare reflexul. Sa stii ca si Mara mea inca il are, am fost destul de mirata asa ca pana la 6 luni juma o sa-i dau sa suga dintr-o mandarina, putin suculet de fructe poate mai vad dar nu-i bag lingurita pana o vad ca nu mi-o mai impinge afara...
cristineescu spune:
Anca, ii dau Lass Baby dimineata, pana in 12-13 de 2 ori cate 2,5 ml.
Ii dau pana in ziua in care face kk, apoi o zi pauza si reiau in fiecare zi.
Si in ritmul asta face cam la 4 zile !!! Nu mi se pare deloc ok dar nu mai vreau sa-i bag supozitor. Si i-am mai dat suc de para la abur dar cum nu stie sa pape o da mai mult pe jos.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
dyanira spune:
Fetelor multumim de aprecieri pentru poze, Lumi 
Vrem si noi sa uram
LA MULTI ANI!!!!TUTUROR BEBEILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 13
SI IN MOD SPECIAL CARLEICARE IMPLINESTE AZI FRUMOASA VARSTA DE 6 LUNI!!!Urmam noi ceilalti doamne nu imi vine sa cred ca a trecut deja juma de an![]()
Cristineescu probleme mari si la noi cu kk nu merge nicicum nu stiu ce sa ne facem!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anca81 spune:
Multumim mult pentru urari ![]()
Simodina, tnx pentru sfat. Oare ca canuta sa-i cumpar? Sunt 'nspe mii de modele, as prefera una cu cioc moale.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
iepurila spune:
LA MULTE LUNITE celor nascuti intr-o zi de 13.
Wow Carla, 6 lunite!!!! Sa fii sanatoasa si papacioasa.
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
simodina spune:
Cocutica si noi am avut probleme dupa urechiusa si tratamentul aplicat si care a dat roade a fost uscat fff bine locul dupa baita si apoi aplicat bepanthene plus la mara, simplu la serban 2-3 zile. Cand le-a trecut am avut grija cu uscatul zonei+hidratare cu crema pe care le-o dadeam pe corp...Nu stiu insa daca e aceeasi problema, la noi de descuama pielea asa si era rosie zona, ca o iritatie....
Cristineescu, imi place wrap-ul tau!
Anda, de unde ai luat materialele? Cat e metrul? Il croiesti tu, adica il ingustezi spre capete? Vad ca incepe sa-i placa si fi-mii si ma gandeam sa dau o tura pe la Obor...
Boo spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi !! 
Vorbeati de luat fier si alte alea cu sau fara analize. Eu n-am vrut sa-i dau nimic asa aiurea fara sa stiu daca chiar are sau nu nevoie. Asa ca am facut analize. Mai bine, pentru ca pediatra mi-a zis la un moment dat sa-i dau calciu si eu nu am vrut si la analize a iesit ca are chiar mai mult. Asa ca Fe nu i-l dau dupa ureche. Acum nu i-l mai dau deloc ![]()
Fetele care spuneti ca bebeii au inceput sa se trezeasca noaptea asa din senin, au in jur de 4 luni ? Ca si Alex a avut o perioada asa atunci, l-a tinut vreo 10 zile. Dar si-a revenit, asa ca nu disperati. ![]()
Eva super tare poza cu Luca (sau acum e Noah ? ii place mai mult asa ?
) Mi se pare ca s-a schimbat foarte mult de cand era mic
In alta ordine de idei, Alex a crescut saptamana asta 10 grame ..
Sa aiba legatura cu fierul ?
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Multumim mult pentru urari Simodina, tnx pentru sfat. Oare ca canuta sa-i cumpar? Sunt 'nspe mii de modele, as prefera una cu cioc moale. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
eu am canuta de la avent cu cioc moale din silicon.desi e pt 6 luni eu i-am pus lapte de la mine in ea si Luca bea f bine.se bucura f tare cand ma vede cu canuta in mana.
Minunea a venit!

de printisor Luca Nicolae
Boo spune:
Asa, asta mai vroiam sa va intreb, cu canutele. M-am tot invartit in jurul lor in magazin, am vazut ca unele sunt de la 3+ .. dar n-am luat ca n-am stiut daca sa iau sau nu. Dar pe de alta parte cum Alex nu prea e prieten cu biberonul poate asa i-o placea mai mult. Voi le dati din canuta ?
cristineescu spune:
Cristineescu probleme mari si la noi cu kk nu merge nicicum nu stiu ce sa ne facem!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
[/quote]
Diana, hai sa ne unim fortele, adik noi toate mamicile cu bebei ne-kk-ciosi si sa cerem ajutorul fetelor care s-au mai lovit de problema asta.
Asadar, dragelor care ati mai avut astfel de probleme, ce sfaturi ne dati?
E de la lapticul nostru? Nu ne hidratam noi suficient? Se cere un regim special pt mamicile care alapteaza? Ce sa le dam bebicilor? Ceaiuri, apa fiearta si racita, siropuri? Masaj? Sucuri de fructe?
Stiu ca teoretic se poate sa faca kk si la 4 zile/o sapt dar asta in condiitle in care nu este deranjant pt ei.
Eu nu imi explic de ce, dintr-o data, nu mai face cum facea, in fiecare zi. Mai ales ca este tot alaptat la san.
Oricum asteptam cu interes parerile voastre.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN