Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Multumim mult pentru urari

Simodina, tnx pentru sfat. Oare ca canuta sa-i cumpar? Sunt 'nspe mii de modele, as prefera una cu cioc moale.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Irina (musette) zicea ca i-a gasit canuta cu cioc de silicon de la Avent. Eu o sa-i iau doar cioc din acela de plastic totusi sa-l pun la bibe Avent ca am 3 cumparate degeaba pe care n-as vrea sa le arunc ca acum nici Serban nu mai bea din bibe.

Babymom apropos i-am scos bibe lui Serban dintr-o data acum vreo saptamana, l-am inlocuit totusi cu canuta cu cioc sa nu renunt la placerea lui de a-l bea la winnie dimineata si seara si sa nu ma trezesc totusi ca juma' de cana mi-o varsa pe canapeaua din sufragerie ( lui nu vreau sa-i pun TV in camera ). Sper ca cioc-ul nu are acelasi efect ca tetina de bibe asupra dintisorilor, e din cel de plastic nu de silicon...
LE. Hai ca pana sa dau eu send vad ca ti-a raspuns irina direct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

SAnziana ce program super are David !!!!! Cat somnic baga
Felicitari pentru Dragos ! Ati scapat de pampers !!! Inca putin si va renunta si la cel de noapte .

Cristina Hari este un grasut delicios numai bun de papat cum au zis fetele

Eva felicitari pentru reusita lui Noah

A avut si David o tentativa de a da in spate , dar nu am reusit sa il filmez inca. Abea astept sa il prind diseara la baita, ca doar acolo ii iese ca aluneca bine pe masuta de schimbat

Giuli ce faci mamico , superi fata ??? Vezi ca ma bag si eu sa nu cumva sa o necajesti.....am suparat-o eu candva, sa nu faci si tu la fel

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Boo Super ingenioase pozele voastre de la munte....super cool.Alex cu tati incercand sa-si bage piciorul in gura, iar ultima cu snowboardul este de revista.

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

In primul rand HAPPY BIRTHDAY pentru

Carla de Anca81
Tudor de Simo_ef
Mario de Mary_B
Radu de Onutzu

Raportam si noi ca azi-noapte RAdu dupa ce s-a culcat la ora 8 s-a trezit de abia la 3 pt. papa ceea ce inseamna ca sunt odihnita
Ne indeptam si noi spre diversificare, in martie incepem si noi cu suculetul de morcov si mar. Si vroiam sa va intreb referitor la cereale? Cu ce cereale ati inceput? Si in cazul in care bebe bea laptic la san sa iau cu lapte? fara lapte? nush cum sa fac

Vazut frumusete de Karinutza si Edi care face baita .

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Canuta noastra se numeste "cana magic " de la avent.sper sa nu confund eu si ciocul chiar sa fie din silicon,oricum e un material moale,un pic mai gros ca o tetina dar moale cand bei cu el.Luca nu e priten cu biberonul si nici nu mai vreau sa-l invat cu el asa ca noi am trecut direct la canita.

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cristina din cate stiu eu bebicii alaptati nu se constipa asa usor. Si oricum nu conteaza nr de zile la care face ci consistenta la kk. Deci daca nu iti face mingiute nu apela la supozitor caci ii vei creea mai mult probleme decat il vei ajuta. Si David facea tot la 4 zile , chiar la 5 uneori dar atunci cand facea era ca o pasta nicidecum tare , guguloi( scuzati detaliile ) Si nu am intervenit decat prima oara cu supozitor pentru ca trecerea de la facut zilnic la 4zile a fost foarte brusca si m-am speriat. Acum de cand papa piure de fructe face zilnic, uneori si de 2 ori pe zi. Eu zic sa ii lasati sa isi regleze singurei tranzitul si sa nu mai puneti supozitor daca nu fac tare. MAi ales la tine Cristina ca tu il alptezi inca. La Dya insa , sucul sau piureul de para va da roade cu siguranta, eu asa zic.
Daca tot puneti supozitor va ajunge sa nu mai faca deloc fara si va fi mult mai greu pentru ei.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Boo Serban al meu din cauza de prematuritate a avut carenta maricica de Fe care s-au rezolvat miraculos intr-o luna ( adica pe la 8 luni si ceva) dupa ce dupa 7 luni i-am introdus in alimentatie carnea rosie la sfatul pediatrei. Fe-ul picaturi nu l-a asimilat prea bine si facea si colici puternice de la el asa ca l-am oprit pana la urma. Nu i-am dat ficat de pui ( asta pt ca am citit ca e plin de toxine si pana la 2 ani juma' n-a vazut, acum ii fac pate de ficat in casa ca ii place si nu vreau sa-i mai dau din comert ) ci carne de vitel de 3 ori pe saptamana. Acum am vazut ca americanii recomanda amanarea introducerii carnii dupa 8 luni parca, dar eu zic sa vedeti avantaje/dezavantaje si sa decideti cand o introduceti...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Nikolici - Aici suntem – nu am plecat si ne cerem scuze pt lipsa. Ne revansam cu un buchet mare de flori pt draga de Karinuta. Am vazut pozele : cat este de frumoasa printesa noastra!!!! Pupici muulti pt voi.
Angelynna – pupic multi. Felicitari pt dintisori!!! Sa iasa repede si sa treaca durerea sa nu se chinuie printesa.
Andy_p – pupici multi pt voi - deja se cearta fratiorii???
Anca – e superba Carla cum face. Tot asa facem si noi toata ziua in 4 labute dar mai facem din cand si 3-4 pasi in spate.
300, Claudinna – pupici multi pt voi. Lui Edwinas ii este usor sa se miste ca e foarte subtirel – 78 cm si 7500 g – asa ne zice doctora

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

300, nu ma supar deloc, ba chiar cred ca orice parere e binevenita.

Si eu ca si tine, dorm cu puiu in pat si ii dadeam san de cate ori se trezea noaptea. Si se trezea din 2 in 2 ore dar ma gandeam ca atata vreme cat papa puiu e ok, chiar daca nu dormeam ca lumea. Asaaaa, pe urma am fost la dermatolog, noi tot cu dermatitia atopica, si ne-a zis sa nu-i mai dau san noaptea asa de des si sa le mai raresc. Pentru ca nu am vrut sa-i dau ceai, am apelat la suzeta. Adik de cate ori se trezeste de la foiala ii dau suzeta, mai putin la masa de 3-4 cand mananca bine de tot. Dar nici dupa aceasta masa nu doarme ca lumea. Hai sa zic ca doarme 2 ore.

Rezumat, nici cand ii dadeam san nu dormea mai mult de 2 ore legat.
La 5 luni are 8100 g, adik e cam grasut

Multumim de aprecieri. Si noi v-am admirat de cate ori ai pus poze

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Ce stres trebuie sa fie sa te trezesti mereu, sa-i dai suzi, sa-l legeni... Sa stii ca 8100 la 5 luni nu e deloc mult. Sunt multi bebei pe-aici care chiar de la 4 luni au greutatea asta.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput