Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

apropos de scos bebeii din casa.Fetele din Tineretului, scoateti azi copii la plimbare? Vad ca ieses soarele, dar nu-mi place deloc vantul asta si nush ce sa-i zic lu' D-na Vio, sa-l scoata sau nu?

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Feli, daca e acelasi vant pe care nu am scos-o ieri, nu iesim nicaieri. Ma lua pe mine pe sus, nu alta, am ajuns acasa mucioasa inghetata si cu ochii currgand si am merg doar vreo 3 statii de tramvati dus-intors. Trebuie sa amusinez un pic... Cand ma gandesc ca ieri voiam s-o-mbarc in wrap si sa plecam .

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

neata si de la noi

ramo am masurat... la capat, wrapul meu are cam 7-8 cm, dar stii ca se face de dimensiunea asta progrewsiv, de la 60 cm (parca)

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Multam, deci de la 60cm. aha...

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

Haideti sa vedeti cum arata un wrap facut dintr-un ... sari indian

un wrap mai original

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

ffffff tare!!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cocutica

Salutare fetelor!

Incerc sa tin pasul cu voi dar, imi este imposibil

Nu mai am timp nici sa respir...merg la dentist de 3 saptamani de 2 ori pe saptamana ca sa-mi extirp un nerv la un molar si nu se da batut neam. Ce sa fac daca am "nervii tari"

Apoi am inceput sa vizitez gradinite pentru Elena ca din toamna ne "gradinim"

Maria a avansat in greutate, a ajuns la apropae de 8,5 kg si imi termina spatele, dar e toata numai un zambet si nu ma mai pot plange. Saptamana viitoare m-am hotarat sa incep diversificarea cu supa de legume. Dar pana una alta, am o alta mica problema cu dra: Ii crapa pielea dupa o ureche si i se inroseste zona din jurul crapaturii. I-am spus si pediatrei si mi-a dat o denumire stiintifica, dar mai pe romaneste cica ar fi un stafilococ. Ea mi-a rocomandat sa-i dau cu flocinolon, dar sotul are o matusa dependenta de asa ceva si nu m-a lasat sa-i dau. Acum sunt in mare dilema ca nu stiu ce sa fac? Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Si cum ati rezolvat? Multumesc

Cocutica, mami de Elena (4 iunie 2006) si Maria (5 septembrie 2008)

Mami de elena si maria, eu la fi-mea am mai gasit pielea rosie si pergamentoasa dupa ureche, sau la inceput sub brat. Tot ce fac e sa dau cu crema dupa baie (eu folosesc pe-aia standard de galbenele). Nu mai am probleme la urechiusa de cand fac asa.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

In alta ordine de idei, Alex a crescut saptamana asta 10 grame .. Sa aiba legatura cu fierul ?

Hmm, noua dr ne-a spus ca Fe face POFTA de mancare, si ca o sa manance mai mult....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

La multi ani sarbatoritilor de azi !!

Fetele care spuneti ca bebeii au inceput sa se trezeasca noaptea asa din senin, au in jur de 4 luni ? Ca si Alex a avut o perioada asa atunci, l-a tinut vreo 10 zile. Dar si-a revenit, asa ca nu disperati.

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Da a mea in 21 face 4 luni.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Cristineescu ce sic e bebe Harri...
Karinuta trebuie sa-l accepte Ce zici mami Nikole?

Mergi la inceput