Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

iepurila cand am primit suportul, Edi avea 7200g. Tind sa cred ca va mai incapea in el cel putin vreo 3-4 luni, pare mic dar sta atat de bine in el....
Urmatoarea etapa este cea a scaunelului de baie. Ceva in genul www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1836&c_id=177&cf_id=182" target="_blank">asta.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

300 vazut materialele. F. dragute. Imi plac culorile.
In prima faza aveam impresia ca unul mai elastic ar fi mai bun. Ca unul rigid nu ar fi confortabil. Dar ce spune babymom are logica. Si mai ales ca are ceva experienta.

Ati bagat boala in mine cu wrap-urile astea. Si din pacate nu am nimic in casa din care as putea improviza. In oras nu am cum iesi ca nu am cu cine sa o las pe mandruta.... Poate pana sapt viitoare ma organizez si eu. Ca asa ma mananca in palme, in talpi si mai stiu eu pe unde... imi vine sa dau jos draperia de la geam sa o tai fasii, sa o innadesc, sa fac ceva....

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Nikolici, noi tare ne-am indragostit de Karinuta si Harri nu poate sa creada ca nu are deja un partener.
Asa ca, in prag de Valentine's day, ii face o serenada la balcon si ii promite ca o scoate cat mai curand in parc .

Ce ziceti?

Harri asteapta asteapta cu nerabdare raspunsul Karinutei.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

iepurila cand am primit suportul, Edi avea 7200g. Tind sa cred ca va mai incapea in el cel putin vreo 3-4 luni, pare mic dar sta atat de bine in el....
Urmatoarea etapa este cea a scaunelului de baie. Ceva in genul www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1836&c_id=177&cf_id=182" target="_blank">asta.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

aha! si Elena cam tot pe acolo e cu kg. La urma urmei nu e chiar atat de scump deci ma-s putea risca sa-l achizitionez.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

Dupa cum vezi noi nu am gasit leacul la foiala. Ma intrebam daca cumva umidificatorul nu l-ar ajuta (credeam ca il deranjeaza aerul uscat).

Asta e, iti pui tot felul de intrebari ca sa il ajuti pe bebe.

Daca gasesti vreo solutie sa imi spui si mie.

Sper sa nu tina pana pe la 3 ani ca

Sa nu te superii pe mine, dar oricat de grasut ar fi puiul tau acum, nu inseamna ca va ramane asa pufos. Poate nu ar fi rau sa ii dai sand de cate ori cere, sa vezi daca intr-adevar de-aia se foia. Cum spui ca in camera e destul de uscat, copilului i se face sete probabil. Am vazut pe pielea mea ca in perioadele cand sug des, iau cateva guri si adorm la loc. .

Cate kg are bebe?

edit: vazut poza, e scuuuump tare!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Iepurico, m-am stricat de ras imaginandu-mi-te taind fasii draperiile din casa.

Nu poti lua mandra cu tine (intr-un marsupiu pana va faceti wrap)?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

300, nu ma supar deloc, ba chiar cred ca orice parere e binevenita.

Si eu ca si tine, dorm cu puiu in pat si ii dadeam san de cate ori se trezea noaptea. Si se trezea din 2 in 2 ore dar ma gandeam ca atata vreme cat papa puiu e ok, chiar daca nu dormeam ca lumea. Asaaaa, pe urma am fost la dermatolog, noi tot cu dermatitia atopica, si ne-a zis sa nu-i mai dau san noaptea asa de des si sa le mai raresc. Pentru ca nu am vrut sa-i dau ceai, am apelat la suzeta. Adik de cate ori se trezeste de la foiala ii dau suzeta, mai putin la masa de 3-4 cand mananca bine de tot. Dar nici dupa aceasta masa nu doarme ca lumea. Hai sa zic ca doarme 2 ore.

Rezumat, nici cand ii dadeam san nu dormea mai mult de 2 ore legat.
La 5 luni are 8100 g, adik e cam grasut

Multumim de aprecieri. Si noi v-am admirat de cate ori ai pus poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza si de la noi si sar'na de coffee, Ramo si Giulianna! O beau de placere azi, nu neaparat de nevoie... a 4-a seara linistita (se vede ca am iesit din puseu), noapte ok, (well, cu cele 2 treziri ptr papa), acum dorm pe langa mine amandoi... asta da viata!

Cristineescu, noi nu avem umidificator, la noi e mai cald dar nu neaparat si uscaciune... acoperim caloriferele cu prosoaae umede si, eventual, un lighean cu apa in camera la bebei. Aerisim f des si f mult peste tot, altfel nu reusim sa scadem temperatura si... cam atat. Eu cred ca Hari de fomica/sete se foieste noaptea.... cate kg are de zici ca e grasut??

Ada, you rule!. Vazut demonstratia, citit si pe blog, bravos!

Nocom, Babymom, CD multi, sar'na de gandurile bune! O fi bine cu soacra, dar nu o mai chem... am aflat de ce a plans Robi... DE FOAME!!!!!!!!!!!!! nu mai mancase de la 11.30 si ea la ora 17.00 ma suna sa-mi spuna ca plange rau................... ea nu stie ca tb avuta un pic de rabdare pana prinde el bibele (10-15 sec...), caci in prima faza il impinge afara cu limbuta, de parca nu i-ar fi foame.... desi i-am explicat, degeaba... culmea e ca nici sotul nu s-a prins de asta si mereu ma cert cu el... ca zice ca nu ii e foame copilului, eu zic ca da, si dupa asta rade un bibe de 180 in cateva minute.... of. in ritmul asta, nu mai pot pleca pe nicaieri....

Feli flamanzila mic si frumos!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata si de la noi

Nikolici, giulianna ce puneti voi la cale caolo?!?!?! La cat de drag ne e Edi, nu ne lasam noi asa de usor!!!!

Si astazi punem si poze, na!!

hmmmmmmmm

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Citat:
citat din mesajul lui Muuh
anamona m-au surprins post-urile tale despre AP. Acum m-am lamurit

sa inteleg ca scumpa mea surioara si-a bagat nasucul?
Adevarul e ca ea mi-a deschis apetitul :)

io de aici n-am inteles nimic. Explicati-ne si noua misterul!!!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput