Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

salutare!
Cu greu reusesc sa tin pasul cu voi! cand am timp abia reusesc sa citesc, iar cand ma apuc de raspuns se gaseste cineva sa ma intrerupa...
Noi asteptam sa ne cheme la vaccinul de 4 luni, luna asta, in rest crestem mari si cuminti.
Inca il alaptez si sper sa mai reusesc 2 luni si ma declar cea mai fericita mamica!
programul lui David e urmatorul:
- se culca la 21,30-22
- trezire la 3 pt alaptat
- trezire la 6-7 pt alaptat
- trezire la 9-10 (alaptat, schimbat)
- sta treaz pana pe la 13-14 (papa si somn)
- doarme 3-4 ore
- trezire (papa)
- 20.30-21 baita + papa
si gata!
Deci are 6 mese pe zi, 2 reprize de somn lungi si mici reprize de maraieli deobicei seara cand e agitatie in casa si nu reusesc sa fiu suficient de calma si linistita, dar imi impun si reusesc de cele mai multe ori!
Doarme cu mine in camera, dar la el in patut. Adoarme singur, de cele mai multe ori la san!
Si....de o saptamana de cand ma lupt eu cu tratamentele pt a combate constipatia mea, si-a reglat si el scaunul o data/zi.
Si sa ma mai laud cu o chestie, pt mine reusita anului: a renuntat Dragos la pempersul de zi!
pupici tuturor

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata Ramo!

Uite! N-are cum sa nu-ti placa, e minunata!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Wow Sanziana da' ce le mai doarme David!
Felicitari!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Vezi observa ca si cei mai agitati bebelusi dupa 6 luni isi vor face un program de 2 reprize de somn ziua si dupa un an raman cu somnul de dupa masa cam pana la 3-4 ani! Asta va spun din experienta mea cu Dragos care pana la 6 luni dormea iepureste cate 20 minute, parca ii era frica sa nu piarda ceva

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Sanziana,esti o doamna cu astfel de program la bb.

Mai fetelor eu iar ma plang ca nu stiu ce este cu bb meu de vreo 3 saptamani se trezeste noaptea pe la 3 si cere de mancare apoi la 7 iar papa si nu va zic cat se poate foi noaptea ca ma oboseste si ma enerveaza de numai.Intr-adevar ca acum se culca pe la 10.30 nu ca inainte la 12.30 dar atunci dormea pana dimineata la 7 cand papa si apoi iar somnic.
Problema si intrebarea este: foiala asta cat mai tine doamne ?ca eu nu mai rezist si mai e o problema ca nu sunt incantata ca el mananca noaptea pt ca e f grasun.
Imi cer scuze ca ma tot repet cu aceasta problema dar ma dispera.
Si ai vostri mananca noaptea si se foiesc atat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Lucutta, vezi mai intai daca foiala asta coincide cu perioada de crestere cerebrala - e pe mailul comun un tabel.

Cat priveste mancatul noaptea - pana acum o luna Harri se trezea la 2 ore si eu ii dadeam san de fiecare data. Dar, pentru ca e f grsut, am rarit mesele de noapte si am ajuns la 1 masa (pe la 3 - 4) dar cu ajutorul suzetei. El continua sa se foiasca/trezeasca f des, cam la 1 - 1,5 ore si stau cu el sa-l linistesc (il legan usor de un umar, ii pun suzeta, il mai pun pe picioare...).

L-am si lasat sa se foiasca sa vad ce face dar nu reuseste sa mai adoarma si incepe sa planga pana la urma.

Dupa cum vezi noi nu am gasit leacul la foiala. Ma intrebam daca cumva umidificatorul nu l-ar ajuta (credeam ca il deranjeaza aerul uscat).

Asta e, iti pui tot felul de intrebari ca sa il ajuti pe bebe.

Daca gasesti vreo solutie sa imi spui si mie.

Sper sa nu tina pana pe la 3 ani ca

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Giulianna super baita lui Edi!!!De unde ai cumparat suportul pentru cada sta tare bine in el!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

L-am primit, dar este exact la fel ca asta http://www. bebe lusultau.ro/detalii.php?cod=LF17

Ticker Edi

Giuliana Edi este demential. Il tot urmaresc cu rostogolirile acum cu inotul... ce mai e ditamai cavalerul.
Suportul ala imi place si mie dar pe descrierea produsului scrie max 8 kg. Ori mandra mea deja a depasit 7 kg. Deci nu stiu cat l-ar mai folosi. Urmatoarea etapa care este? Sau se elimina suportul de tot?

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Sanziana,esti o doamna cu astfel de program la bb.

Mai fetelor eu iar ma plang ca nu stiu ce este cu bb meu de vreo 3 saptamani se trezeste noaptea pe la 3 si cere de mancare apoi la 7 iar papa si nu va zic cat se poate foi noaptea ca ma oboseste si ma enerveaza de numai.Intr-adevar ca acum se culca pe la 10.30 nu ca inainte la 12.30 dar atunci dormea pana dimineata la 7 cand papa si apoi iar somnic.
Problema si intrebarea este: foiala asta cat mai tine doamne ?ca eu nu mai rezist si mai e o problema ca nu sunt incantata ca el mananca noaptea pt ca e f grasun.
Imi cer scuze ca ma tot repet cu aceasta problema dar ma dispera.
Si ai vostri mananca noaptea si se foiesc atat?

Lucutta si pitica mea de vreo 2 sapt si-a schimbat programul de noapte. Adica daca pana acum se culca pana in ora 22 si se trezea la 5.30 - 6.00 acum de asemeni se culca pana in 22.00 dar se trezeste pe la 2.30-3.00-4.00 (in functie de nu stiu ce) si apoi pe la 7.30.
Cat despre foit, ce sa-ti spun, se foieste. De 2 ori pe noapte trebuie sa o readuc la pozitia initiala pt ca ajunge (prin translatie) cu nasu lipit de plasa patutului. Si se enerveaza si protesteaza. Cum o mut... cum adoarme

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Cristineescu,la noi merge umidificatorul in fiecare noapte si vad ca nu e o solutie referitor la foiala.M-am uitat pe mailul comun si asa este acum are puseu cerebral dar sper sa fie numai asta ca altfel ...incaruntesc.El nu se trezea noapte cand era mai mic decat rar si de acea nu inteleg ce se intampla acum.
Si al meu e f grasun cum am mai zis de aceea mi-a zis o prietena sa nu-i mai dau noapte lapte decat ceai dar am incercat si nu imi bea mult ca se prinde imediat de figura si apoi plange.Am sa-i fac asa:60ml lapte si peste el ceai pana la 150ml sa zic,poate va merge.

Baybymom tu ce zici in legatura cu problema mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata! giulianna multumim de cafea!
am mai corupt o prietena cu wrapul fetita ei avea ultima data 7100 g si se plangea rau de spate. i-am explicat beneficiile si gata.
pupici si-o zi excelenta!

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput