Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
babymom75 spune:
Simodina de ars nu s-a ars, dar... s-a topit carcasa de plastic si acum arat asa... torsionat.
irina nu stiu ce sa zic... cum o inveti asa o ai
. Dar daca nu se calmeaza altfel, da leganatul e o solutie, chiar daca nu cea mai buna pt. spatele mamii.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
Ma puteti ajuta? Caut mobila pt. camerele copiilor - una de baiat mare, una de bebe. Nu neaparat sa cumpar, ci sa ma inspir. Vreo sugestie?
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Ma puteti ajuta? Caut mobila pt. camerele copiilor - una de baiat mare, una de bebe. Nu neaparat sa cumpar, ci sa ma inspir. Vreo sugestie? Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
babymom, uite aici http://www. babydesign .ro/ sau aici http://www. universultau. ro/catalog/190
preturile sunt foarte tari insa
acum chiar ca ma duc la somn
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
300 spune:
Buna dimineata!
La mine a doua zi de cafea cu galactogil :)) just in case. Stiu ca se bea in ceai dar mie mi se face o greata cand il beaua sa incat ori il rod ori il pun in cafea (decaf de obicei dar asta de azi nush de care e ca n-am facut-o eu). Aseara i-am cerut soatei "adu-mi niste ceai si niste galactogil. Ei bine a trebuit sa dau pe gat ceai de chimen+anason+fenicul +gustul ala care pe mien ma trimite la cacao plus diverse plante. Nu zic ca mi-afost rau dupa??
Ok, si cu asta cred ca intrerup iar tratamentele de stimularea lactatie, dar mai intai sa vedem daca fi-mea vrea sa suga asa cum trebuie... sau nu. Si daca eu voi compensa cu mulsul... sau nu.
M-ati facut voi sa ma scol din pat sa vad poze cu wrapuri si soldatiei in transee, baite si petreceri de domnisorici in devenire? Iata-ma-s!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Babytza sotul meu e nascut pe 23 ianuarie si e omul cel ami atent si bun pe care il cunosc. Dar uneori trage de timp, de ex. azi aranja niste chitante si fluturasi de salariu chiar inainte sa plece la lucru
. Delay-ul asta a nascut multe certuri in timpul baitelor de inceput dar compenseaza calitatile. Cand am pus mana pe el n-am mai stat pe ganduri! Noi abia in mai facem 2 ani de cand suntem impreuna. In martie vom fi facut un an de la casatorie.
Anamoma ma faci sa rosesc. N-am facut nimic sa merit complimente. Multumesc.
.
b de la bebe, blog...
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Si acum vestile extraordinare: prietena mea pentru care ceream sfaturile pt alaptare are acum laptic si se pare ca are indeajuns pentru ca fetita suge bine, ii sta cam 30 mintte la san. Sunt foarte bucuroasa si entuziasmata de reusita ei! |
This is great news. Sa continue asa si sa bea ceai! Succes!!
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
_giulianna_ spune:
Neata!
Dau cea mai buna
! M-am trezit cu o pofta de cafea..eu care nu beau decat din an in Pasti...Am facut destula, am pentru fiecare!
Da, e a treia noapte de cand Edi nu se mai trezeste sa manance. 
In schimb azi la 7.15 cand m-am trezit, el era pe burta, se uita la mine :)) Pacat ca n-am avut aparatul foto langa mine, era bestial cum se uita el cu interes maxim la ma-sa care dormea bustean ![]()
Roxi nu ma intreba cum de ne-au gazduit pe youtube cu filmuletul. Cred ca li s-a parut si lor simpatic si au zis "hai fie!" ![]()
Iriss tu pe unde esti?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
_giulianna_ spune:

Carla de Anca81

Tudor de Simo_ef

Mario de Mary_B

Radu de Onutzu

Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
300 spune:
Diana ce baietel frumos am vazut 

Babytza masina aia nu avea picioare de cauciuc? Stiu ca se pune un fel de covor sub ele daca nu
.
Babymom imi place felul cum povestesti experimentele tale cu Victor. Citesc si iau aminte.
Sabinel e chiar de ajutor forumul asta! M-a ajutat cand am crezut c-am luat-o razna dar am descoperit vreo 20 de mamici care faceau la fel, m-a ajutat prin discutiile mamicilor cu pitici mai mari decat a mea, ca am anticipat o parte din probleme sau reactii care altfel probabil m-ar fi ingrijorat, plus o droaie de informatii. Recunosc cu rusine sau fara ca nici eu n-am citit carti despre crestere copii, eu am luat parte activa la crescut copii, mai bine sau mai rau, asa cum se facea pe vremea aia. E drept ca n perioada de bebe mic-mic n-am avut atatea tangente cu problemele varstei, pentru ca cine ma lasa, eram eu insami o copila. Dar mi-a prins bine. Stiu sa rad mar pe razatoarea de stila. CD iertare, am uitat sa intreb :((
b de la bebe, blog...
300 spune:
Giuli buna dimineata, cred ca suntem singurele cititoare active care balaurim la ora asta. Da-mi si mie cafea de la tine
.
b de la bebe, blog...