LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Am vazut-o si noi pe Emma, e mortala in filmuletul cu catelul :)). Si e dulce foc cand merge .Laura se tot zbatea sa puna mana pe monitor :)). Noi nu tinem cont de superstiiile cu taiatul motului, i-am taiat bretonul in dec. ca ii dadea in ochi, fara niciun ritual deosebit. O sa il mai taie nasa inca o data. oficial, acum cand face anul, sa ne distram, nu de alta. La mine acasa n-am auzit sa se rupa turta deci sarim peste partea asta, doar se taie motul si se lipeste pe un ban, dar sarim si partea cu lipitul Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Seara buna mamici

In sfarsit e vineri ..he he..ce frumos e sa te bucuri iar de week-end. Nu-mi vine sa cred ca muncesc deja de o saptamana. LauraD esti o scumpa ca intotdeauna! Sincer ma asteptam sa imi pice mai greu dar mi-au dat din prima doua projecte mari si importante pe mana si mi s-au activat rapid toate celulele adormite.
E enorm de mult de munca si trag cat de mult cand pot avand in orice moment in cap riscul ca a 2-a zi poate nu mai ajung la birou daca e ceva cu Clara. Iar de program redus nici nu se pune problema...apropo de ce spunea Elle.

Ramona apropo de UHT. Noua ne-a explicat doctoritza ca prin procesul de aducere la UHT se pierd mult prea multe vitamine si chiar e apa chioara. Ne-a recomadat de exemplu ca sa suplinim "pierderile" de la formula sa folosim gris pentru copii (e imbogatit cu fier si vitamine B dar are gust si consistenta ca grisul normal), cereale integrale.

A..si am trecut la pasta de dinti cu flour si dam numai Vitamina D. Ii place asa mult sa o spal pe dinti . Pana acum am folosit o periuta de deget, acum ca e fata mare are periuta ei.

Ven am prins discutia despre spaga si tot ce pot sa spun e Respect! Ca iti faci treaba bine, ca esti pregatita si ramai constant la un nivel top.

N-am apucat sa vad poze..sper sa recuperez in week-end. Acum ma retrag sa fac un dus si sa citesc 2 capitole din Cornelia Funke si gata..trag pe dreapta.

Va pupicesc si sa stiti ca imi e tare dor de voi

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna seara!Doamne,oare cum sa fac sa treaca mai repede timpul si sa ajungem la jumatatea lunii martie?Iar am citit de o tragedie la odisee si nu reusesc sa ma adun.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Dana, cu cat o sa te gandesti mai mult cu atat o sa ti se para timpul mai lung. Citeste, uita-te pe youtube la filmulete cu copii sau ia la rand pozicile si filmuletele cu copiii tai de cand erau mici si incearca sa iti spui in fiecare zi ca totul e bine cu tine si cu cel mic. Cand vine un gand negru, alunga-l imediat gandindu-te la ceva frumos.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Camelia multumim si vrem si noi sa o vedem pe Laura, cu breton sau fara. si sper ca v-au trecut bubitele.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Zuzici, mi-a fost dor de voi...

V-am mai citit cu un ochi de la serviciu, ca de acasa nu-i chip!

Sunt fericita ca am obtinut aprobare sa lucrez tot 6 ore si anul asta. De fapt, nu ar trebui sa fie cine stie ce realizare, pt ca asa e precizat in Contractul Colectiv de Munca, dar oricum a trebuit sa fac ceva valuri...si o cerere. Cred ca sunt prima mamica de la mine de la job care obtine acest "privilegiu"...oferit prin lege...ma rog, paradoxuri a la Romanica.

Ven, frumos ai spus. Nici mie nu-mi plac generalizarile...

Si daca tot vorbim de generalizari, ma mananca palma sa scriu ca nu toate bonele sunt criminale sau sadice :-) altfel nimeni nu si-ar mai lua bona :-) Sunt femei ca si noi, cu copii deja mari, sau fara copii, care castiga un ban intr-un mod frumos. Cum se achita fiecare de obligatiile ei, asta e alta problema...

Dar si pe mine ma atrage ideea de cresa, cu doua exceptii: bolile cu care se procopseste copilul la inceput si faptul ca nu ii tin in aer liber atat de mult cat ar sta daca ar fi acasa (cu mama/ bunica/bona).

Pe la doi ani jumate ne gandim si noi la cres, si de la 3 ani jumate la gradi. Imi plac mult gradinitele Arc-En-Ciel, si mai sunt si altele, bine ca mai e timp sa ne hotaram.

Fetele, ieri am experimentat pe fata mea si i-am dat cateva picaturi de suc de portocala, a supt ea dintr-o feliuta. Cine credeti ca a facut k de 4 ori azi, din nou??? Deci portocala e de vina, bat-o s-o bata, asa cum am banuit si in decembrie cand s-a declansat toata nebunia cu burtica deranjata. Prin urmare, iar am revenit la laptele fara lactoza, regim de morcov cu orez, cereale etc. Bine ca-i place, de aproape o luna manaca micuta foarte putin variat, dar ce sa fac??? Luni mergem la dr si poate ii repetam analizele, prima oara a iesit totul ok. Cica...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Si, ca sa nu raman prea mult restanta, urez si eu
LA MULTI ANI!!! sanatosi si fericiti clopoteilor:

Dariuta
Antonia
Razvan
Tudoras
Raducu
Cazimir
Alexandru Cristian
Eric

Ati implinit un anisor, suntei copilasi mari si scumpi! Asa sa ramaneti, sa va bucurati parintii mereu!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

Dana, cu cat o sa te gandesti mai mult cu atat o sa ti se para timpul mai lung. Citeste, uita-te pe youtube la filmulete cu copii sau ia la rand pozicile si filmuletele cu copiii tai de cand erau mici si incearca sa iti spui in fiecare zi ca totul e bine cu tine si cu cel mic. Cand vine un gand negru, alunga-l imediat gandindu-te la ceva frumos.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

ELIZA .Multumesc mult pt gandurile tale.Incerc mereu sa gandesc pozitiv dar cand aud de o tragedie ma doare inima.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello !

Dana , imi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie sa stai numai in pat , totusi poate s-a "reparat" colul si vei putea sa-ti reiei activitatile. Daca totusi nu este asa , incearca sa gandesti pozitiv , sa fi convinsa ca vei duce sarcina pana la capat si ca puiul tau se va naste sanatos. E adevarat , se mai intampla si tragedii , dar , in mod sigur tie nu ti se va intampla nimic . Mai ai putin ...Profita de timpul asta sa stai pe forum , sa citesti , sa vezi un film bun...a-propos , ai facut comanda la Humanitas ?

Monicaa , am citit ca o speli pe Clara pe dinti...eu una n-am facut operatiunea asta pana acum , doar i-am dat sa roada periute din-acelea cu lamele si zimti din cauciuc , dar n-am incercat eu sa-i perii dintzisorii . Ea are numai 4 dintzi , 2 sus si 2 jos...in cazul asta trebuie sa incep s-o perii regulat , dimineata si seara ?
Ma gandesc cu groaza la operatiunea asta , cred ca va fi o intreaga tevatura...ea nu suporta nici sa-i bag degetul in gura sa-i dau cu dentinox...mi-e greu sa cred ca va sta sa-i perii dintii.

Referitor la Domestos...chiar mi-ati dat de gandit , ca eu spal cada cu Domestos inainte de fiecare baita a Sarei . Nu stiu ce as putea folosi in loc , m-am mai uitat prin magazine si asta este singurul care dezinfecteaza si omoara germenii...celelalte parfumeaza , elimina piatra , etc dar pe niciunul nu scrie ca dezinfecteaza.Si eu sunt cam exagerata cu sterilizatul , ii calc Sarei absolut tot , inca ii sterilizez toate recipientele care au contact cu mancarica ei , i-am sterilizat si olita...Sterilizez tot ce pot , are insa grija Sara sa-si faca anticorpi , ca o mai prind cu un papuc in gura , lingand rotile de la carucior sau talpile de la ghetute

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Azi am facut o tampenie cat mine de mare...am reusit s-o ard pe Sara la limbutza cu piureul de spanac. Eu ii incalzesc mancarica la microunde si intotdeauna gust eu prima , sa vad daca este ok ca temperatura...asa am facut si azi , l-am gustat si era bine si am inceput sa-i dau...a mancat pana la fundul borcanului si cand mai aveam vreo 3-4 lingurite , a inceput sa urle si sa scuipe tot afara. Cand am gustat frigea de mureai...imi venea sa-mi dau palme de ce tampenie am putut sa fac , pur si simplu nu mi-am dat seama ca nu s-a incalzit uniform . I-am dat sa bea apa si s-a linistit insa n-am mai putut s-o fac sa deschida gura sub nicio forma , nici dupa o jumatate de ora.
Ca sa nu mai zic ce mi-a putut face sotzul , ca el mereu ma baraie ca nu e bine sa incalzim mancarea la microunde !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput