LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)
Raspunsuri - Pagina 6
gattasalvaje spune:
I-a uitati ce discutie savanta poarta fata cu tatal ei :
http://good-times.webshots.com/video/3015571930101722542fyZZRX
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
ramonab spune:
Neata!!!
Danaurmeaza sfaturile Elizei, foarte bine ti-a spus ea.Lasa gandurile rele si gandeste ce frumos va fi cand iti vei tine in brate al 3-lea copil.
Stancutza of, dintr-un pic de portocala de deranjeaza asa de tare la burtica?Bine ca stii despre ce e vorba sa o feresti pe mica.
Anlize si eu vreau sa ii fac lui Razvi, sa vad cum sta cu Ca si Fe.Doct mi-a dat trimitere pt mai multe, si urina, si exudat.
Numai in martie o sa fie facute pt ca in 16 febr se fac programarile pt analize gratuit pt martie.
Gatta eu nu-i dezinfectez cadita la Razvi decat foarte rar.Pt ca oricum e numai a lui.O spal doar cu sapun.
Eu zic ca sunt destul de mari si nu mai trebuie sterilizat chiar asa ca si cand erau bebe mici.
Cu cuptorul cu microunde am patit-o si eu, tot asa i-am incalzit mancare si desi am gustat si eu si nu era fierbinte, la urmatoarea lingurita, am reusit sa-l frig un pic, nu tare ca nu era chiar foarte fierbinte.
Si de atunci o amestec bine bine dupa ce o incazesc in microunde.C sa se reparizeze bine caldura.
ce fata cu personalitate puternica ai!Cum stie ea sa isi spun argumentele, sa se faca inteleasa.Dulce tare ii!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:

MATEI CAZIMIR, ALEXANDRU si ERIC, La multi ani!Sa cresteti marei, frumosi si sanatosi!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alina023 spune:
Bine v-am regasit zuzici. Mi-a fost tare dor de voi, insa am avut o saptamana...o sa-mi amintesc de ea toata viata.
Probabil ca o sa ma lungesc la scris...de m-or lasa picii.
Asadar...saptamana trecuta, vineri, ii spun bonei ca marti si miercuri voi pleca la Brasov si merge si sotul cu mine. Bun, nici o problema, ramane ca o ia la ea pe Ana. Boooon...
Duminica ma suna mama mea care imi spune ca vine la niste controale in Bucuresti. Eh, zic...e bine, sta mama cu fata, nu o mai deranjez pe bona.
Dar vine luni dimineata bona, ii spun ca nu mai e nevoie sa o ia pe Ana la ea pt ca vine mama. Am vazut ca nu i-a convenit dar nu a facut nici un comentariu. Ajunsa la birou ma suna sotul ca ce i-am facut bonei ca e suparata foc.
O sun eu. Vaaaaaaaiiii...ca ea e om de cuvant, ca e amabila si nu e respectata, ca nu e normal asa ceva. S-a suparat ff tare pentru ca nu o mai lua pe Ana la ea.
Nu va spun cat am incercat sa ii explic ca nu are legatura cu lipsa de incredere, ca nu am chemat-o eu pe mama mea, ca suntem multumiti de ea, etc. In sfarsit...a plecat bosumflata desi i-am spus ca mama a terminat treburile si va pleca, daca ea insista sa o ia pe Ana la ea.
Marti dimineata vine la noi, o lasam pe Ana in ideea ca o va lua la ea acasa peste noapte si plecam la Brasov. La plecare am rugat-o sa ma sune ea, nu sun eu ca sa nu o trezesc pe Ana. Bun.
Ajungem la Brasov, imi rezolv treburile, mergeam spre hotel cand imi dau seama ca era ora 16:20 si nu primisem nici un telefon de la bona.
O sun eu. Nu raspunde. Nu insist gandindu-ma ca poate nu s-a trezit Ana. La ora 17 sun iar. Nu raspunde. Hmmm... Sunt si pe fix {cel de la ea de acasa, pt ca acolo trebuiau sa fie}. Nimic. Il vad si pe sot ca se cam schimba la fata. Incepe sa sune si el. Eu sunam pe fix, el pe mobil. Nici un raspuns.
Ajungem la hotel si ne invartim prin camera. Sunam. Nimic. Se face ora 18. Sotul imi cere sa-l duc la gara, vine el in Bucuresti.
Stiti care era culmea? Ca noi nici macar nu aveam adresa bonei. Stiam unde sta, insa fara sa stim numar bloc, scara, etc. Mai fusesem la ea, insa niciodata nu ne-am notat adresa exacta.
Plecam spre gara. Deja nu mai vedeam strazile. Desi stiam f bine cm sa ajung la gara, m-am invartit putina pana am gasit-o.
Primul tren era abia la 8 fara 20. Simteam ca innebunesc. NU-mi inchipuiam decat ca am dat peste vreo persoana dezechilibrata psihic care dupa faza de cu o zi inainte vrea sa-mi dea o lectie {evident complet deplasata}. Ma gandeam unde ar fi putut sa-mi duca fata. Cum as puta eu sa o gasesc. Ce fac? Ce face fetita mea? Eram disperati....
La gara ma decid sa sun la politie. Nu mai intru in detalii. Cert este ca in cca 40 de minute am vorbit cu vreo 5-6 persoane. Reusesc sa trimita un echipaj la adresa, in functie de cum le-am spus noi.
La ora 19 suna bona. Noi deja eram in culmea disperarii si nici nu mai rationam. A plecat la plimbare {niciodata nu a scos-o la ora aceea la plimbare} si si-a uitat telefonul la incarcat.
Nu va puteti inchipui cum am putut sa racnesc la ea la telefon. Era socata. EA era socata. Eu simteam ca as fi capabila sa mananc tot asfaltul pana la bucuresti ca sa vad ce-mi fac copilul. Ea era socata. Cand i-am mai spus ca va veni si un echipaj de politie sa verifice a ridicat coada si mai sus. Cum???? Am ajuns si infractori???
Credeti-ma ca m-a luat si acum tremuratul, cand mi-am amintit. Vreo 2 ore {de cand m-a luat panica f tare} am simtit o mica parte din ce cred ca simt parintii ai caror copii dispar. Nu exista cosmar mai mare. Slava Domnului ca nu a fost nimic. Noi oricum si acum suntem cu urme sufletesti. Cred ca trebuie sa ne calmam ca sa nu devenim paranoici.
Va pup si revin mai tarziu. Nu mai rezista Ana. Trage de mine sa ne jucam.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Ven spune:
'neata, poftiti la 
Stancuts, tot mai rar si tu pe aici......miss u!
Cu sucul de portocale/citrice asa e, exista copii sensibili. Vezi Markus al meu, care n-a baut nici un suc de fructe stors in casa, din acelasi motiv. Ba nu, din asta, plus regurgitat la greu. Avea copilul o sensibilitate. Asa ca nu a servit suc. Si n-a fost nici o tragedie, din moment ce fructe papa (combinate cu cereale, sau biscuiti, sa le ia din aciditate). Dar citrice nu. Nici acum la 5 an i nu doreste citrice aproape niciodata, doar kiwi ii plac dintre fructele astea 'de iarna'.....
Eu zic sa nu te consumi, vitamina C (si nu numai) este si in celelalte fructe, si daca le consuma totul e ok.
Din motivul asta nici Mathias nu serveste sucuri de fructe. Pt. ca mi-e frica mie
Papa clementine din mana, dar mai rar. Si de baut bea apa plata si ceai Baby Calm.
Asa, despre bone, perfect de acord cu tine. Si fara sa starnesc polemici, respect si parerea fetelor care i-au dat la cresa de mici, dar vreau sa spun cum vad eu treaba.
Markus a stat cu bona de la 10 luni pana la 3 ani fara 2 luni, cand a mers la gradi.
SINGURUL dezavantaj a fost faptul ca nu a socializat prea mult cu alti copii de varsta lui, cum ar fi facut-o la cresa.
In rest, numai avantaje.
Spalat, hranit, plimbat - totul ca la carte. Plus ca eu am avut controlul, tanti nu iese din cuvantul meu.
Cat despre dezvoltarea 'intelectuala', totul a fost ok. Tanti povestea cu el, il invata poezii, deci nu l-a neglijat nici ea. DAR cei care ne-am ocupat cel mai mult de treaba asta am fost NOI, parintii. Iar cand a intrat la gradi, la 3 ani, dna ne spunea mereu ca e inteligent, ca e foarte curios sa afle cat mai multe, ca are inclinatii spre desen etc. Deci am facut o treaba buna.
Indicutabil, de la 3 ani e necesara gradinita. Obligatorie.
Si, ca sa vezi ironie, zicea Roli de o bona ardeleanca cu frica lui Dumnezeu si dragoste de copii.
Ei bine, noi aici in Ardeal, am gasit o femeie - painea lui Dumnezeu, care traieste de ani muuulti in Bistrita, dar se trage de langa Bucuresti, dintr-o comuna ![]()
God, cat am scris! Dar sa aveti ce citi la cafea, nu? ![]()
Va pup, weekend placut!
Mai viu!
Ven spune:
Alina, am scris deodata. Imi pare tare rau ca ati trecut prin asemenea emotii.
Si ca bona voastra e asa 'sensibiloasa'......
Da, depinde tare de noroc. Doamne-ti multam, n-am patit din astea cu bona....
Desi tare o admiram pe a voastra tanti, cand scriai cum o ia pe Ana la ea acasa chiar si pt. mai multe nopti/zile. Ziceam 'uite ce femeie buna si devotata'!
alina023 spune:
Ven
eu sunt foarte multumita de ea din multe puncte de vedere. Sunt constienta ca greseli poate face oricine. Dar macar atunci cand ai gresit taci din gura. Dar ea este extrem de orgolioasa. In fine... O sa vedem daca vom mai continua imprena, desi...eu parca as vrea.
Dar prin ce cosmar am trecut....eram cred ca desfigurata. Mai fetelor....a venit un aurolac la mine in gara si m-a intrebat daca ma poate ajuta cu ceva. M-a impresionat tare mult. Dar va inchipuiti cum puteam sa aratam.
Merg sa o adorm pe Ana si revin. Nu apuc sa citesc ca ma bazaie amandoi. Acum am scris cu o mana. ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
danonique spune:
Buna dimineata!ELIZA
RAMONA
GATTA
ALINA,imi pare rau de sperietura pe care ai avut-o.Imi imaginez ce a fost in sufletul vostru!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
30+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ven spune:
Mai, dar ce lenese sunteti in dimineata asta ![]()
![]()
Eu am facut baie copiiilor si nu am ce citi pe forum ![]()
Ma duc sa-i dau papa la jr. si apoi sa-l culc.
creata2008 spune:
Hello, hello!
Nu am citit nimic din urma, aseara am ajuns de la munte. Acum Dani si cu Mariuca dorm, iar eu am zis sa va anunt marea veste: sunt insarcinata cu bebe 2! 

Am ales toate emoticon-urile haioase si vesele, sa stiu o socoteala!
Pe scurt, de vreo cateva zile imi vine sa vomit la greu, iar aseara, cand am ajuns acasa, a fost punctul culminant din ultima perioada. Ca atare, azi de dimineata, cand a plecat Dani sa cumpere apa, l-am rugat sa ia si un test. Si dupa ce il "pregatesc", sa stea langa mine. Nu va zic, ca eu eram cu lacrimi in ochi, cand am vazut (exact ca la Mariuca) ca apar instant 2 liniute, iar el se uita la test si nu stia ce inseamna. Cand i-am spus, am inceput amandoi sa plangem de fericire, am luat-o si pe Mariuca in brate si ne-am bucurat ca niste copii mici. Apoi am inceput telefoanele. Acum m-am mai linistit, dar chiar si acum cand va scriu, imi tremura mainile de emotie.
Maine incep a 7-a saptamana, iar dpn-ul este 26 septembrie.
So...
Creata 1 cu Creata 2 si graviduta cu bebe 2 (sex incert, dar sa speram ca tot cret/creata va fi
)