LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ginnette spune:
Miha74, felicitari lui Matei, pentru primii pasi!
Dana ; sa vad cum va fi in seara sta.
V-am pupat!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Shose spune:
Gratzi, am vazut pozici cu Dudu si cosuletul frumos primit de la Ozi. copii frumosi. Sa aveti party frumos si steptam pozici.
Ramo...DA!! Ala e aparatul. Nu stiu daca spala si canapele pt ca nu l`am folosit pt asta. Totusi nu cred ca da randament pt ca doar da jet de abur nu are o functie care sa si traga inapoi umeweala. Pt pardosele e super. Nu strica nici parchetul...doar ca dureaza mai mult, v`am zis.
Miha Bravooo...! Asta da veste buna. La cat mai multi pasi de unum singur. Si sa fie bine, bine samburelul. Asteptam vesti bune despre voi.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
bravoooooo matei!! nici nu-ti dai seama cat ma bucur miha .. ai vazut ca a recuperat piticul! super
roli cum e marc in tabara de ski??? va duceti si voi?
ramo interesant mopul de la quelle.
roxanici ma bucur ca s-a strans la stomac adeluta,
gratiela ce flacau frumos ai tu acolo!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
roli25 spune:
Directoarea mi-a zis la tel ca e f. incantat, toata ziua stau afara la zapada, mananca de rupe si azi noapte a dormit fara probleme. Deci ma gandesc ca ii e mult mai bine decat in uratul asta de oras. Nu ne ducem decat dumininca sa-l luam acasa.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roli25 Directoarea mi-a zis la tel ca e f. incantat, toata ziua stau afara la zapada, mananca de rupe si azi noapte a dormit fara probleme. Deci ma gandesc ca ii e mult mai bine decat in uratul asta de oras ![]() Roli mami de Andrei ![]() ![]() www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
super! ma bucur mult!
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Eva creste mare
![](foto.gif)
![](papica.gif)
Eliza spune:
totate fete care mi-au admirat plimbareata.
Ellenuta catelul se numeste Puppy Crawl Thru Playland Ball Pit iar jucaria verde e de la Fisher Price Fisher-Price Go Baby Go! Crawl & Cruise Musical Jungle. Piscina cu bile are mare succes, jucam tot timpul ascunselea acolo( se ascunde in tunel si sta acolo, mai trage cu ochiul din cand in cand) si cand se mai supara ia cate o jucarie si se duce sa stea in piscina si mormaie, e coltul ei acolo, un fel de nu ma deranjati. Cu jucaria de la fisher price cred ca e deja un pic maricica, ii place sa faca maimuta sa cante sa puna bile peste tot dar se plictiseste destul de repede.
Dana felicitari pentru bebe din burtica(deja nu mai e samburel), sa nu fii suparata ca Albert i-a zis mamei tale mama, cand or sa fie toti 3 o sa auzi mama pe 3 voci de foarte multe ori si o sa uiti de perioada asta in care a trebuit sa stai mai mult in pat.
Roli ce baiat mare ai tu ...singur in tabara si pare sa se descurce foarte bine!
Am vazut si filmuletele cu Razvanel vesel si haios ca de obicei.
L-am vazut si pe Tudor, Gratiela, Tudor poate nu e papusa asa cum a fost si este Ozi, dar are ceva special, un nu stiu ce, dar cand te uiti la el nu ai cum sa nu-l iubesti.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
grati.ela spune:
Eliza asa este...Dudu e Gica Lipica...nu-i frumos dar e haios si tare lipicios.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miha74 spune:
multumesc pentru felicitari!
intr-adevar este un moment mare pentru noi, adica doua momente (a se vedea samburelul) si de fapt trei intrucat astazi Laura a terminat semestrul I al clasei aVa cu 10 pe linie.
vroiam sa va intreb: noi nu i-am taiat motul lui Matei la un an, am zis sa asteptam primavara. Laurei i-am rupt turta cand a implinit un an. O putem face pana la 3 ani, nu-i asa?
pupici
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 multumesc pentru felicitari! intr-adevar este un moment mare pentru noi, adica doua momente (a se vedea samburelul) si de fapt trei ![]() vroiam sa va intreb: noi nu i-am taiat motul lui Matei la un an, am zis sa asteptam primavara. Laurei i-am rupt turta cand a implinit un an. O putem face pana la 3 ani, nu-i asa? pupici Miha, mami de ![]() ![]() ![]() "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
felicitari pentru eleva de nota 10!!!!
![](bis.gif)
motul lui matei il poti taia pana implineste 3 ani. cel putin, asa se spune .. ca la baietei se poate lua mai tarziu insa la fete pana intr-un an.
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Eva creste mare
![](foto.gif)
![](papica.gif)
miha74 spune:
merci Ellenuta si mandrete de printesa Eva
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)