Pepenasi de iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Pentru coji....eu am folosit un pieptan de bebei de la primii pasi, are dintii foarte apropiati. Daca ai ustensila aia de peduchi, e super! Io nu am mai vazut din astea din copilarie, ca luam si io de la gradi, peduchi...era la moda! Chiar or mai exista?

Aseaaa, samponezi, apoi dai cu pieptanul si gata! E boboc pe loc!

AnnaBaby e totala fi-ta!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Si eu m-am amuzat cu un metru de la bot la cap, da am inteles eu...
Dana, e la flacon de plastic, solutie perfuzabila, eu stiu ca nu se prepara in farmacie. Uite ca intre timp a gasit mama la o farmacie la care zice ca are o pila. Oricum, multumesc mult pentru raspuns, nu eram sigura ca gasesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Am reusit sa citesc tot. Acu sa vad daca am timp sa si rapsund, ca Matei trebe sa vina de la scoala si mandra se maraie. Deci, pe repede inainte:

Sursu, ai pm .

Biri, sar'na . Sa va fie de bine mutatul! Sper sa apari mai des, daaaa?

Anka, sanatate la fata! Sa-i treaca repede! Ma bucur ca ati gasit doctor mai bun . Cu parul lung la baieti, io ii faceam palmier lui Matei , la fel cum are Ilinca in filmuletze. Uite, o sa caut poze cu el pe la 6 luni si incerc sa pun pe picasa, ca sa vedeti si cat seamana cupiii intre ei. Numa timp sa am... Suzi, noi nu servim. Nici Matei nu a vrut la vremea lui. Noi servim degetel .

Iriss, si merci. Daca poti, mai da idei cum sa facem cu legume si fructe diverse chestii, ca ne trebuie trei opere de arta.

Mitz, esti o mamica eroina .

Gini merci si . Tare faza cu adormitul la baitz. Si io o car pe Ilinca peste tot, ca nu am incotro.

Flo, . Nu stiu sa-ti raspund la intrebare.

Profa, Boti, Tecky, Kimmy si restul de fete , da nu mai am timp sa scriu, ca a sosit junioru.

Revin mai pe seara.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, DA, mai exista . Cel putin in fr. La fiecare inceput de an scolar sa vezi reclame peste reclame la produsele antipaduchi.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am revenit de la doctor.Verdict:canal lacrimar infundat(probabil)cu secretii purulente.Ne-a zis sa stergem cu comprese sterile si ser,si ne-a prescris Tobradex,de 3X cate 2 picaturi.Sa stergem dinspre interior catre exterior,sa nu treaca infectia la celalat ochisor.Daca nu trece in 7 zile,ne trimite la ofta.
Are ginfiile superioare foarte inflamate,semn ca urmeaza o tura de dintisori,gatutul arata perfect,si are 8600 la 7 luni fara 2 zile ,deci a inceput sa ia din nou normal in greutate.Nu ne-a masurat cm,ca vezi doamne vine ProTv sa ii ia interviu si chestia e pusa laoparte ca nu arata bine in decor!!!

La pranz am vrut sa-i dau sfecla rosie,dar a,m uitat ca fierbe super greu,asa ca nu am mai chinuit-o cu foamea si i-am dat branzica cu mar si para,care e printre preferatele domnisoarei.Acuma se odihneste scumpa,ca deh,a obosit.
Eu am vraiste prin toata casa,si nu pot sa fac nimic ca mi-a nenorocit mainile la cat e de grea.Am stat cu ea in brate juma de ora numai la farmacie!Incompetenti peste tot!

Ana_a,daaa sa stii ce e super ideeea sa-i dau separat legumele de carnita.Si daca ii dau mai grosolan facut,manca mai bine.Adica daca nu ii fac piure foarte fin.

Colac peste pupaza,asa,ca sa am zi si mai "super",tocmai mi-am ars steamerul,ca eu am din ala ce se pune pe foc,cu oala,si deasupra inca una,cu gauri,din sticla termorezistenta!Nu am pus destula apa,si cum nu fierbe la fel de repede ca restul legumeleor,poftim!Sa mooor nu alta!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cu mai multi copii, si eu zic ca e greu. Pentru ca e. In majoritatea timpului nu este greu, te descurci, si e fun, e casa plina, e misto! Depinde de multe, in ce zona stai, ce nevoi ai,... Una e sa traversezi strada si sa ajungi in parc, si alta e sa fie nevoie sa iei metroul ca sa ajungi intr-un parc decent
Va zic ce am patit eu azi. Fiind ploaie si fata mofturoasa, nu am luat carutul, ca mi-ar fi urlat in el aiurea. Am luat-o in brate. De la doctor, am luat-o pe Eliza, apoi am mers la farmacie.
Ei bine, e al naibii de greu sa ai un pepene de 8 kile pe brat, copilu' numarul doi sa se atarne de tine, sa ai pe umar si o geanta cu alea-alea ca nu putema sa plec la dr fara pampers de schimb, servetele, nu? Plus umbrela.
Eliza a calcat prin toate baltile, am ajuns cu ea uda pan' ala genunchi.
Ma dureau mainile de imi venea sa mor.
Si eu am toate astea pe o lungime de maxim 50 de m de bloc. Daca doctorul era la mama naibii? Daca era gradinita la mama naibii? Daca nu aveam farmacie aici?
Deci nu e usor, si cine zice ca e usor minte.
In zilele normale, nu e greu. Daca sunt copiii sanatosi, daca nu ninge, ploua, daca nu e canicula sau minus 10 grade, merge...
Mai conteaza si daca ai pe cineva ajutor. Eu n-am pe nimeni, ne descurcam singuri, eu si cu sotul meu adica. Si nu e usor, ca trebuie sa te ocupi de toate, de casa, de rufe, de mancare, copilul mare mai trebuie sa faca si un sport ceva, du-te si du-l, asteapta-l, ia-l... si tot asa...
Daca se nimereste o sedinta la gradinita sau la scoala, sau lectii cum e cu cei mai maricei, de scoala... ai cam pus-o de mamaliga... La sedinta am fost cu Erika in brate, se incalzise cumplit, noroc ca nu a plans...
Desigur, e si foarte frumos... Erika se lumineaza toata cand apare Eliza in fata ei, iar Eliza e topita, nu stie cum sa o mai dragaleasca si sa o iubeasca. Se merita MAXIM sa ai macar DOI copii!

GINI - la ce ora mergeti la petrecere? Poti sa o aduci la mine pe maimutica, daca crezi ca ar sta Fac o mica gradinita ca si asa imi place
Na ca vad ca si Mitz s-a oferit Ce misto! E fun sa ai casa plina de copii
Si eu vorbesc serios

ANA - de acord cu tine. Si eu am fost fumatoare, si totusi nu inteleg disperarea asta de a sta cu tigara in gura non stop... Ma enerveaza cand se fumeaza pe strada de mor, si toti tin tigarile fix la nivelul nasului copilului meu (adica Eliza). Bai frate, chiar asa iti arde pipota de nu poti avea rabdare sa ajungi acasa??? Si daca nu as fi fost fumatoare, cu sot fumator, as fi zis ca am o problema, dar chiar cred ca nu am! Si nu e vorba de libertati personale, ca libertatile personale sunt cam asa... faci ce doresti, atata timp cat nu il deranjezi pe altul... nu?
Am vazut eu una in parc, ori bunica ori bona, copila avea vreo un an abia implinit si se inecase cu ceva si vomitase pe ea, iar baba tinea cu o mana tigara si mai tragea un fum adanc din ea, si cu o mana copila, de brat, de ma gandeam acu... ce o fi mai nasol... ca a vomitat copila sau ca ii poate disloca umarul???

MITZ ai si motor, sau incepi cu geaca? [:-)))} Frate-miu cand vroia sa isi ia masina, avea 18 ani, si-a luat intai casetofonul. Eu ma distram pe seama lui, il indemnam sa isi faca si garaj, ca vine si ea masina

DIARUX - iti iese branza ma, eu din UHT ii faceam Elizei

BOTI ai gasit mesajul meu pe mess?? In afara de ce am zis acolo, mai vroiam sa zic ca ai slabit ca o gazela frate! N-ai de dat si la altii niste subtirime???
De la bot la cap?

FLO - eu cre' ca pur si simplu a editat cineva cartea ca i-o fi placut mai mult poza de pe coperta, asa ma gandesc... N-am studiat problema, dar cand o chestie e in mai multe volume, scrie clar acolo. Sunt aceiasi autori? Aceeasi editura? Sau poate e o coincidenta si nu neaparat manifestarea unui simt artistic necunoscut...

De magazinul cu organice de langa Ateneu ati auzit? COBILITA parca ii zice. Cica are si detergent lichid si o gramada de minunatii! Eu as da o fuga sambata, mai ales pentru detergenti.

MITZ
- mai, acuma am baremi tratament. Sper sa inceapa sa se repare urjent.

Multumesc tuturor pentru grija, sunteti niste dragute, si stiti ce?? Nu ma mai intereseaza frate cine e comitetu'! Sa ma pupe din mers comitetu! Sa ma lasa sa traiesc! Ca am nevoie de spatiu... vorba Anei... vorbim mult frate... Adica scriem, nu Ana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Konnichiwa fetili!

Pfoaiiii..nu mai vb de paduciiii k mor...am avut si eu odata prin cls 1 si am ramas cu traume

Noi am fost ieri la nasii lu Dintisor si pt k sambata a avut botez fratele lu nasa ieri am asistat la scaldushca...ma uitam la bebele mic de 2 luni si...parca al meu nu a fost asa mic...asa rpd a trecut...uoff...maine poimaine se duce la scoala, isi trage prima gagica...ma injura k nui dau bani sau ca il cert..chestii dastea!

Tot imi sta pe limba sa va intreb ceva...dar nu vreau sa intru iar in polemici...asa k am sa va intreb altceva, vam mai intrebat odata dar era perioada "menstruativa" a forumului si nu am primit raspus!

De la ce varsta se dau bebei la cresa? dar la grady?

Ma gandesc sa ma angajez...k mam saturat sa stau la mana lu baratu asta tampit al meu...

Va pup..revin! kiss kiss

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Denisa, vazusem ca intrebi de cresa da' am uitat sa iti zic.
Cred ca n-ai nici o sansa sa il inscri la cresa cel putin pana in toamna.
Ca sa il primeasca trebuie sa:
- fie locuri sau sa ai o pila
- sa fie o cresa din sectorul unde ai domiciliul
- sa lucreze ambii parinti
La gradinita trebuie musai 3 ani impliniti. In cazul tau, va fi primit la gradinita abia in iarna de dupa ce va implini 3 ani (sau poate ai o pila care va rezolva) sau abia in toamna urmatoare cand va avea 4 ani prospetei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello gagici.
sa stiti ca noi suntem bine, sanatoase si prin preajma dar nu am timp sa citesc. m-au invadat treburile in ultimul timp....Asa ca sa nu ne dati disparute de tot
daca e ceva...trimiteti PM ca nu am timp sa citesc din urma

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Ankalaura Pai oricum nu vroiam sa il dau chiar acum...Dan lucreaza..eu vreau sa ma angajez...si cresa, grady si scoala sunt la 5 min distanta de unde stau eu...Pile nu am...pe nicaieri...nici macar la supermarketul de langa mine si crezi k as putea avea incredere sa'l dau la cresa asa mititel?

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput