Pepenasi de iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
dana81 spune:
Gini da e in lb romana si are 5 cantecele scurte despre maimutza, caine, soarece, vaca si oaie...mie imi place
Mitzi super bancul![]()
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dma2007 spune:
pepenasii!
as veni si eu la intalnire, numai sa-mi spuneti unde si cand
iriss vreau si eu cartea iti trimit pm
anka sper sa treceti cu bine febra!
am recuperat din urma...uraaaaaaaaaaaaa!
kla felicitari!super veste!
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
mcoca spune:
Boti, Maya a scapat de coji cu samponul de la Aderma + periat bine cu o periuta moala. SAmpon fara periat=ZERO. Eu o samponam inainte de a face baie, lasam 2-3 min, periam bine apoi o bagam in cada si o spalam normal + samponat normal.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Mitzi76 spune:
Am si eu o problema. Mi-ar trebui vreo cinci pungi de solutie Ringer de 500 ml pentru o prietena. Are cineva idee de unde si cam cat ar costa???
dana81 spune:
BOTI si noi am scapat de cojite cu sampon klorane, masat bine la baitza apoi cu o perie moale...si in 4 zile nu mai aveam nik
ANKA sanatate Erikai, sper sa nu fie nimic grav
Suzeta Clara a vruto de pe la 3.5 luni, si nu pot spune ca are vreo pasiune pt ea, o molfaie cateva minute apoi o arunca sau o roade invers...deci eu nu-mi fac griji ca va deveni indispensabila
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ankalaura spune:
Am venit de la dr, cica are foarte rosu gatul, asa ca ne-a dat tratament. Ospamox, Nurofen si un preparat pentru nas, pe baza de ser efedrinat. Mai mergem joi. Si cu ocazia asta ne si inscriem aici, tipu; e pediatru dar cabinetul e privat, si face medicina de familie, si scap si de dispensarul ala odios. Plus ca vaccineaza.
Gata, fug la trebi si citesc din urma mai incolo
Pup
iriss27 spune:
Gini75 eu la fal am facut cu Yvo, a luat-o mama mea cu o luna inainte sa il nasc pe Dav, o luam peste tot cu mine, la piata, la supermk, la srv cand am fost, la restaurnate ... eu eram gravida in 8 luni si tot ma ocupam de ea ... abia o ridicam
maica-mii ii era frica sa nu traumatizeze copilul, dar pe mine ma traumatiza ![]()
eu zic, dac apoti sa vina soacra dinainte cu o zi eventual sa stati impreuna cu fata, sa se obisnuiasca si copilul, daca o vede rar o considera mereu o straina pt ca nu au memorie pe termen lung
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
dana81 spune:
Mitzi solutia Ringer e preparat asa mi-a spus o prietena farmacista, asa ca tb sa rogi un farmacist sa ti-o prepare, din pacate ea nu stie sa o prepare si nici cat costa...nu stiu cat ti-am fost de folos
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui boticelina ...... cred ca are 1 metru de la bot la cap, nici nu mai ai loc sa treci de el "/i] |
Cum vine bre, asta???

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!