Pepenasi de iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Gini da e in lb romana si are 5 cantecele scurte despre maimutza, caine, soarece, vaca si oaie...mie imi place
Mitzi super bancul

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

pepenasii!

as veni si eu la intalnire, numai sa-mi spuneti unde si cand

iriss vreau si eu cartea iti trimit pm

anka sper sa treceti cu bine febra!

am recuperat din urma...uraaaaaaaaaaaaa!

kla felicitari!super veste!

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, Maya a scapat de coji cu samponul de la Aderma + periat bine cu o periuta moala. SAmpon fara periat=ZERO. Eu o samponam inainte de a face baie, lasam 2-3 min, periam bine apoi o bagam in cada si o spalam normal + samponat normal.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Am si eu o problema. Mi-ar trebui vreo cinci pungi de solutie Ringer de 500 ml pentru o prietena. Are cineva idee de unde si cam cat ar costa???

Mergi la inceput

BOTI si noi am scapat de cojite cu sampon klorane, masat bine la baitza apoi cu o perie moale...si in 4 zile nu mai aveam nik
ANKA sanatate Erikai, sper sa nu fie nimic grav
Suzeta Clara a vruto de pe la 3.5 luni, si nu pot spune ca are vreo pasiune pt ea, o molfaie cateva minute apoi o arunca sau o roade invers...deci eu nu-mi fac griji ca va deveni indispensabila

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am venit de la dr, cica are foarte rosu gatul, asa ca ne-a dat tratament. Ospamox, Nurofen si un preparat pentru nas, pe baza de ser efedrinat. Mai mergem joi. Si cu ocazia asta ne si inscriem aici, tipu; e pediatru dar cabinetul e privat, si face medicina de familie, si scap si de dispensarul ala odios. Plus ca vaccineaza.
Gata, fug la trebi si citesc din urma mai incolo
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Of, Anka, de ce mi-a fost frica nu ai scapat! Pup bolnavioara mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Gini75 eu la fal am facut cu Yvo, a luat-o mama mea cu o luna inainte sa il nasc pe Dav, o luam peste tot cu mine, la piata, la supermk, la srv cand am fost, la restaurnate ... eu eram gravida in 8 luni si tot ma ocupam de ea ... abia o ridicam
maica-mii ii era frica sa nu traumatizeze copilul, dar pe mine ma traumatiza

eu zic, dac apoti sa vina soacra dinainte cu o zi eventual sa stati impreuna cu fata, sa se obisnuiasca si copilul, daca o vede rar o considera mereu o straina pt ca nu au memorie pe termen lung

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Mitzi solutia Ringer e preparat asa mi-a spus o prietena farmacista, asa ca tb sa rogi un farmacist sa ti-o prepare, din pacate ea nu stie sa o prepare si nici cat costa...nu stiu cat ti-am fost de folos

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

...... cred ca are 1 metru de la bot la cap, nici nu mai ai loc sa treci de el

"/i]

Cum vine bre, asta???

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput