Pepenasi de iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
Gini75 spune:
Sursula
Ana, Diarux, nu am citit legea cu fumatul in locuri publice, dar am auzit ca localurile mici pot opta intre a fi de fumatori sau de nefumatori. Mi-e clar ca toate vor opta pentru fumatori. Eu n-am nimic cu fumatorii, doar cu cei ce fumeaza unde nu trebuie.
Oare Ileanna ce-o fi facut cu tigara electronica?
Dana, CD player-ul e in limba romana?
Anka, sanatate multa.
flo1980 spune:
Nu stiu cum de nu va iese branzica din lapte pasterurizat ca la mine mere...am gasit leacul...nu il las sa dea in clocot, daca totusi da, il mai las putin sa se raceasca, apoi pun pastilutza si zeama de lamaie...
Mitzi te admir! 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
dr_anca spune:
Salutare!
Mitzi
si de la noi, eu nu stiu cum m-as descurca in locul tau.
Diarux mie mi-a iesit cu lapte UHT 1,5. Am facut si cu cel la punga si de 2 ori nu mi-a iesit nu stiu de ce . Cred ca e relativa treaba. Am observat ca atunci cand dau focul la maxim nu imi iese, dar eu cica ma grabesc s a fac papa la bebe si nu mai iese nimic
Flo nu stiu sa raspund la intrebarea cu cartea.
Pupicei si va doresc somnic celor care nu ati dormit azi noapte
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
Mitzi76 spune:
Hai sa va zic eu de faimoasa tigare electronica. E bleah, eu am si nu am reusit sa ma las de fumat cu aia. Fumul ala e dulce si-mi face greata. Vreau sa ma las de fumat, dar sa slabesc intai la cat eram, ca altfel pun rapid 10 kile pe mine. Nici eu nu suport oamenii care fumeaza unde nu trebuie, mai ales in parcul copiilor (mamici si bone).
serbanica spune:
Tecky acu intru eu ca daca tu ai fost la analize si s-a invinetity poti fi si tu de vina ca poate nu ai tinut bine vata si singele curge pe sub piele.Eu sunt asistenta si la recoltari si o regula de baza e ca la fiecare pacient sa i se spuna sa tina apasat pe intepatura cel putin 3 min.Bun ca mai sunt si fete care fac mesria noastra de rusine.Sa imi spui mai multe de vinataia ta si ce ai patit la analize.
sa treaca!
Mitzi76 spune:
Doua blonde:
- Stii draga..mi-am luat o perie de wc!!
- Si cum e?
- Ei, e mai buna totusi hirtia igienica!
Sa nu ma injure fetele blonde, da nu m-am putut abtine! Azi am si eu limbarita!
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mitzi76 Doua blonde: - Stii draga..mi-am luat o perie de wc!! - Si cum e? - Ei, e mai buna totusi hirtia igienica! Sa nu ma injure fetele blonde, da nu m-am putut abtine! Azi am si eu limbarita! Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul Primele zile ale lui Toma Luca, David si Toma, cei trei muschetari! New on aventurile muschetarilor |

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
boticelina spune:
Pupani grasani de la mare!
Ia faceti loc sa ma integrez si io un pic 
suzeta - si pe mine ma ajuta. Insa am uitat sa va zic ce-am patit sapt trecuta la carfur - merjeam io linistita cu gargaritzoiaica pe culoare si dintr-o data ma trezesc ca o doamna sare pe noi ca o vulturoaica si se repede sa-i smulga suzeta din bot cupilului
in timp ce spunea ca ea are exepienta de treij'de ani de crescut cupii si sa nu mai las plodu cu suzi ca devine retardata, abia i-am desclestat mainile de pe minerul suzetei. Gizaz...
La noi problem cu suzi e ca nu o vrea decat pe aia mica, mica de bebelus, prima, singura, unica
I-am luat tot avent pt cupii ceva mai mari, nexam, i-am luat Primii Pasi ca au copiat Aventurile, nexam, i-am luat unele dementiale de la Tommee Tippee, nexam; stam tot cu aia mica, roasa, portocalita, in curand o sa-i intre in bot cu margini cu tot 
parul la baietei io l-as tunde, sau i-as face palmier, cum ii face Capri Ilincai, maica-mea l-a purtat pe frate-meu cu parul mai lung pina prin clasa a 4-a cand deja nu s-a mai putut lupta cu toti profii comunisti...
Masina de paine - m-am uitat la toate modele si, in principiu cam toate fac acelasi lucru (din cele de pe site-ul ala). Eu am una tot no name, Clatronic, cu o singura paleta, e prea buna pentru ce fac io. Concluzie - ia-o pe cea care-ti place cel mai mult, oricum isi va face treaba. De obicei cele cu 2 palete sunt cele care pot sa coaca si paini mai mari de 1 kg.
Ma bucur ca va place Ozzy, tre sa va mai pun poze cu el dormind pt ca e TOTAL, are obiceiul sa doarma perfect intins pe spate, ca oamenii, se lateste cu totul si e si mare, cred ca are 1 metru de la bot la cap, nici nu mai ai loc sa treci de el ![]()
Sa va mai zic si de noi: ne-a trecut iritatia la pasa de tot (Iriss
), acum avem coji in cap
. Daca stiti vreo metoda, de preferat mecanica, adica sa nu implice creme si alte grasimi de smacuit capu odorului, bagati si la mine , pleeeease!. Nu vreau chestii grase deoarece al meu cupil uraste clatitul pe cap, io nu pot s-o tin prea bine la baie, deci clatitul tre sa se desfasoare repede, inainte sa se prinda ce i se intampla pt ca apoi mai mult ne chinuim, si ea si eu. Maica-mea a scos de la naftalina pieptanul tiganesc de os cu care-mi scotea mie paduchii colectati la camin si o pieptanam cu ala, are ceva rezultate dar poate mai stiti voi ceva... 
Of, [oftat de drag si dor], anunt ca am cupil maricel, de 2 zile si-a scos masa de la 4 dimi, as putea s-o mut in patutul ei, da' mi se rupe inima. Tre sa-mi fac curaj (mai degraba sa-mi sterg lacrima) si sa incerc s-o las sa doarma singurica...
Si inca o chestie noua: ieri i-am pus galbenusul in piure asa cum am invatat de la mama noastra Mitzi (
- mor de placere cand ne spui "va pupa, mama", pe bune), adica trecut prin sita si gagica s-a prins ca-i alta textura si a inceput sa mestece
. Asa, pe jinjie, da' mesteca, nene... ![]()
Va rog io, daca am sarit vreun raspuns, trageti-ma de mineca, spun orice de oricate ori e nevoie, dar acum neuronul e pe fuga, am o multime de treaba dar nu vroiam sa credeti ca m-am depresat sau ca am disparut... 
Ah, Gini daca erai din Cta ti-o luam si io pe Irina, eu stau frecvent si cu Nancy si cu finutul meu cand merge prietena mea la examene...
cartea cu jocuri - (June Oberlander) e si pe mailul comun, de aia cu diversificarea nu stiu (Flo).
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Ioana vrea sa pupe broscoiul ca sa se transforme in print!
www.youtube.com/watch?v=5cGcqJphPXc" target="_blank">aici
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii