Pepenasi de iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
Tecky spune:
Holla chicas!
Eu am fost de dimineata sa-mi iau sange si m-am ales cu o vanataie si o umflatura de toata frumusetea.
Sistemul romanesc...
Chiar ati vazut aseara la stiri cazul bebelusului cu fractura la piciorus?Dr au crezut ca umflatura i se tragea de la un vaccin si l-au tratat cu comprese cu apa rece timp de o saptamana si umflatura tot nu disparea?
La cateva saptamani i-au bagat ambele picioruse in gips.
ooka ce bine arata painile
Caprioara ce scumpa e Ilinca.
Eu nu-i mai pun Ralucai jucariile de la boucer pt ca trage de ele si le da jos.
Ankalaura si Ralu e dependenta de suzeta dar eu sunt multumita ca ma scapa de smiorcaieli.
Tin pumnii sa fie totul bine la dr si sa-i scada febra Erikai.
Kimmy bafta la dr,sper sa nu fie canalul infundat.
Flo 
Mitzi ce noapte agitata ai avut.
Si Ralu ma trezeste cand se intoarce noaptea pe burtica,vrea sa o intorc la loc.
Va pup
Mitzi76 spune:
Gini, esti din Bucuresti? O iau la mine daca vrei. Vorbesc serios! Si mama e agitata si intra repede in panica. Cand avea vreo trei luni Toma m-am dus pana la ikea sa-mi iau pat si m-a sunat ca plange copilul si nu vrea sa manance si ca ea e lac de apa si nu stie ce sa-i faca, sa vin in momentul ala. I-am zis ca de zburat nu pot sa zbor, ca de foame nu moare si ca poate plange de somn (asa era!). Dar a trebuit sa ma intorc urgent din celalalt capat de Bucuresti...
Multumesc pentru ca ma compatimiti, dar uite ca acu sunt mai vesela!
Nu asta voiam sa credeti, ca ma vait ca sa ma compatimiti, ma descarcam si eu. Nici nu vreau sa va sperii sa nu mai faceti alti copii. E super sa ai mai multi!
Am uitat sa va zic, mi-am luat geaca de motor!!!
Am comandat pe un site din SUA si am trimis-o la socrela. O sa puna ea pachet. Abia astept!
Anilansa spune:
buna dimineata si de la noi... eu una sunt ![]()
...
ieri noi ne-am cam plimbat... am fost la manastire , la socri la masa, si seara la nasi ... si Darius a avut reactii... aseara a adormit la 11 pina la 3.30 nu lam auzit deloc... a dormit bustean in patut la el,,, dar la 3.30 am auzit patutul care se datea un colt de perete. se misca domnul fara tipete... cand ma duc la el , Darius era pe burta, mai bine zis in 4 labute
si se uita la iconita.... de la 3.30 nu a mai dormit pina la 5.30

a gangurit, a tipat, sa uitat la tv, la treas pe tati de nas, fata, par. pa 5.30 a adormit pina la 8.
deci azi mi-am propus sa recuperez.... cand doarme darius hop si eu in pat
... la noi e zi urata azi deci stam in casa.
ma duc sa cit din urma.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Gini75 spune:
Mitzy, ma pregateam sa-ti scriu ca ai toata admiratia mea, cand am vazut ultima ta postare. Adica tu, cu 3 copilasi, mai vrei inca unul? Multumesc mult pentru intentie, nici nu ma asteptam la asa ceva.
Ma voi descurca eu cumva. M-ai facut sa ma simt inca o data fericita ca fac parte din aceasta comunitate, chiar daca de multe ori m-am si intristat aici.
Mitzi76 spune:
Gini, chiar vorbeam serios. Daca e caz de urgenta nu-i problema.
Hai sa va dau exemplu de mama toanta ce sunt. Stiam ca la sase ani iese molarul de sase ani si acu ceva timp m-am uitat la Luca in gura la spalatul pe dinti si am vazut ca erau gingiile umflate. Apoi am uitat sa mai verific. Spalam pe dinti si gata. Aseara am vrut sa vad cum mai sunt incisivii de sus ca se misca tare (cei patru de jos deja i-a schimbat) si cand ma uit mai bine, vad in stanga jos un colt de masea iesit. Strig bucuroasa la tasu ca ii iese copilului molarul. Zic hai sa vad si ceilalti. Cand ma uit, copilul meu avea in dreapta sus si jos ditamai maseloaiele iesite complet, iar in stanga sus gingia sparta si jumatate de masea iesita. Nu-mi venea sa cred! God, ce chioara sunt! Sunt asa veselaaa!![]()
diarux spune:
cica sa raspund...da ati scris de nu mai tin minte...si pe laptopu asta mai greu cu taburile...
sa vedem ce am retinut...
MITZY lasa naibii butoiu ala! dupa ce ca reusesti sa te descurci cu cei trei muschetari asa de bine...mai comenteeeezi???/[emoticonh cu porcushorul isteric aka io]
GINI nu ma starni cu fumatul ca iar scriu aici si monopolizez discutia de ma dau afara. eu sunt contra d ecand ma stiu si imi vine sa omor pe oricine fumeaza ostentativ including family, care zic ca asta e, tre sa ma obisnuiesc cu ideea. brrrrrrrrrr
Asa ca te inteleg...
IRISS pliiiiiiiiiiiiiiiiz baga si mie cartea. sau mai bine pe mail daca vrei. sa avem acces la ea.aaa...si io nu am nik cu diminutivele...e o forma de...alint...ma rog nu fac acum analiza pe text eu ca nue cazul, dar na, fiecare cu piticii lui, nu?
BIRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ANKA cu pleata...mai, la noi nu e cazul...inca. desi nu cred ca l-as vedea cu vreun motz prins pe Andrei, iar taica-su nici atata ca cica ii distrug masculinitatea(a ras de mine ca i-am luat o salopeta rosie
), nu am nik impotriva mamelor care le prind parul baietilor. cat despre ritualuri de genul..nu il tund ca sa ii iau din motz intai...iar nu cred ca le tin . si asa am sarit peste nasha care cica trebuia sa ii taie unghiile baietului prima data . ei na, nu am stiut si sincer nu as fi lasa-o pe ea sa faca asta...so....daca s-a ofuscat...treaba ei.
cu suzy si eu zic ca e mare inventie. ieri maica mea se uita pe poze cu Andrei. si cica sa nu ii mai fac poze cu suzeta in gura ca ii sta urat. si taica miu i-o tot scoate mereu cand il vede, ca noi nu am vrtu niciodata suzeta bla bla bla (io si sor#mia). in schimb io si barbacmiu suntm incantati ca ne ajuta mult. il calmeaza, adoarme cu ea..nu ma foloseste pe mine pe post de suzy...ce sa zic. n-o fi bine, asta e...dar am observat ca nu o vrea cu incapatanare, si nu pare sa fie inca dependent de ea. plus ca zic si io a o mamica din parc. ai vazut vreun tanar de 20j de ani cu suzeta? se dezobisnuieste el...
VIO la cat de lung e nasul lor...nu-mi ajunge aratatorul meu.![]()
BRANZICA am luat si io lapte uht. io, toanta, am crezut ca astae firma

si dupa aia m-am dumirit. parca vad ca nu imi iese branza...sa vezi ce vfin io si intreb , poate s-o gasi cineva sa imi rasp a o mia oara pe tema asta mult discutata.
CAPRI vazut gagica . m-am linistit ca si al meu da asa din maini si din picioare. eu am zis ca e cam haotic, dar s epare ca eu sunt aia anormala in propozitie. bietu cupil.
bai nu mai stiu cui trebuia sa ii scriu...

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
sursula spune:
GINI-cand ma apucam sa scriu,na' ca mi-o ia Mitzi inainte!Vroiam sa-ti spun sa o lasi pe Irina la mine:)si asa stam aproape.De la cat la cat vrei sa stai la petrecere?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
sursula spune:
ANKA-nu ai aberat!Ai rezon!Si eu i-as face un mot comic,daca as avea cu ce!
sa treaca repede febra!
MITZI-esti o eroina!Te admir!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Mitzi76 spune:
Diarux, sa stii ca mie din uht nu mi-a iesit branza. Cred ca e super pasteurizat, uhterizat si mai stiu eu ce ultravioletat! Na ca fac si eu rime.
Tecky nasoala treaba cu intorsul asta pe burta, da trece. Si astia mari faceau asta da s-au intors mai repede de pe burta inapoi pe spate. Asta e pepene adevarat si de aia nu prea reuseste.
Anilansa, daca nu a plans, e bine, ce n-as da si eu sa inceapa la patru labute!
diarux spune:
MITZY nu ma speria! si acu zici? si din ce s-o fac atunci

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story