Pepenasi de iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
flo1980 spune:
Vio29 vezi la "dulciuri fel de fel" ca am pus reteta de la praji aia de care vorbeam de sarbatori!
Hai ca fug la trebi...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ana_a spune:
anka,pleata: - io nu am treaba cu baietii daca au pleata sau nu
Insa pe al meu l-am tuns la un moment dat, oricum, nu i-am luat nici un motz asa cum se obijnuieste in unele parti. L-am tuns pur si simplu pentru ca ma enerva ca ii statea ridicat in varful capului ca la un arici
Apoi dupa ce l-am tuns i sa asezat frumos. Mereu a avut parul des si bogat, nu lung, insa bretonul i l-am taiat atat cat sa nu-i intre in ochi. Nu as avea rabdare sa-i prind codite cu elastice...noroc ca nu am fete ![]()
suzeta: pai Stefan nu a vrut, o scuipa cu bolta, Matei este deja dependent de ea, o cauta singur in patut noaptea si o baga in gurita daca si-o gaseste. Nu imi place sa o tinem peste zi in gura
dar nu am nimic cu cei care isi pun suzeta non stop, nu m-as lega de nimeni pe strada sa zic "vaiii suzeta!"
Eu aveam problema asta cu papucii
, "vaiii nu are papuci!" si copilul inca umbla dea busilea, am mai scris eu o data asa ca nu ma mai repet. Sunt curioasa cati o sa se lege de mine cu suzeta, deocamdata este mic, afara io indes clar pe gura ca linge si el marginea de la haina si in plus, il apuca povestitul si ii curg balutele pe haina in jos
.Oricum, cand nu o vrea, o scuipa si nu io pot indesa cu fortza.
Kimmy, de ieri ma tin sa iti zic ca e super ideea ta de ai da separat papica si nu la gramada, si noi vom presta la fel insa ceva mai tarzior...deocamdata nu ii este in clar ce mananca![]()
Matei de sambata are niste pete pe burtica, sigur o alergie la vreun aliment insa nu-mi dau seama la care
Ca nu i-am dat nimic nou, si nimic care ar fi putut sa fie cu probleme. Singura "noutate" este ca i-am crescut cantitatea de suc de portocala amestecat cu cereale dimineatza. Azi nu am sa-i mai dau de loc sa vedem ce se intampla. Are asa vreo 6 pete rosii in jurul buricului.Asa, si ieri i-am dat o lingurita de branza fagaras, fara smantana, insa petele le are de cu o zi inainte, ieri dimineatza au disparut si seara le avea dinnou.azi dimineatza inca nu disparusera.
Alergie la pampers nu are ca aia se manifesta altfel, la haine ma gandesc ca ar fi trebuit sa aiba si pe spate, brate si nu are. Dr zice ca ar fi putut sa fie si din laptele meu daca am mancat ceva cu potential alergen crescut. Cum sunt la CM am bagat l agreu prajituri si ciocolata
sa fie de la astea?
Azi era ziua de ou, dar nu-i mai dau, sa vedem, nu-i pun nici carnita si sper sa treaca de la sine.
biri, bine ai revenit!Am ras la faza cu cheile de masina
eu zic ca ai fiert [prea mult laptele dupa ce ai pus lamaia sau calciu, daia nu a iesit. Sa stii ca si eu sunt hotarata sa cumpar branza de vaci ca ma enerveaza asta care o fac eu nu vrea sa o manance si basta!Si noi am avut momentul "cartileeee" si il mai avem inca, citim la greu, invata pe derost tot din carte, in special mini-enciclpediile cu pesti, corpul uman, planete si alte minuni.Anul trecut de ziua lui la 4 ani le-a primit si de atunci le-a invatat cuvant cu cuvant...la cat de mult i le-am citit
Interesant ca te joci zi de zi cu el mult timp, citim si din carti, si tot mai ramane timp de TV si Alladin, Hercule si alti minunati dinastia
...
sursula multumim de 
moama ce m-am intins
ca o placinta, io si anka, scriem kilometri 
o zi buna va doresc!
ma duc la trezo sa platesc o amenda ca vineri am busit o masina din fata casei
am uitat sa va spun...ce rahat de zi a fost si vinerea aia!Si politaiu a zis ca nu are ce face, tre sa-mi ia 3 puncte si in plus o amenda de 120 de lei,dar banuiesc ca daca o platesc azi imi ia numai jumate.
ce ti si cu legile din tara asta!!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mitzi76 spune:
Mneata!
Flo, nu stiu sa-ti raspund.
Ileanna exista si acum cartea verde. Da de ce vrei sa stii pe dinafara?
Ana, vazut tot ce era de vazut, felicitari!
Iriss vreau si eu cartea daca se poa`!
Capri si al meu face asa din picioare. Zici ca are motoras. Super Ilinca!
Boti, m-am indragostit de Ozzy. Misulache al meu e gri cu dungi si e si el un scumpic. E cam batranel, ca il am din `96.
Anka fugi la doctor. Cine stie, poate are ceva in gatutz! Sanatate!
Eu sunt mai directa cu tatele care isi dau cu parerea despre copilul meu si le-am zis ca asa vreau eu sa stea cu suzi in gura. Despre par nu stiu ce sa iti zic, eu i-am tuns cand a crescut prea mare ca nu suport sa-i vad transpirati. Noi oricum nu le luam motul. Dar mi se pare o idee buna sa-l prinzi cu ceva.
Ochisor stiu ca poate lacrima un ochi si daca e canalul infundat. La baita e bine sa faci masaj circular la unghiul intern al ochiului si spre nasuc. Cel mai bine iti explica oftalmologul.
Eu, am avut o noapte naspa de naspa. M-am culcat pe la 1 din cauza de copil plangacios de la dinti si raceala. Pe la 3 s-a trezit Luca. Voia sa-i desfund nasul. Pe la 3,30 iarasi a venit, ca el vrea mai multa vacanta de la gradi. I-am zis sa se culce langa mine si nu i-am raspuns ca eram zombie. La 4 s-a trezit Toma ca vrea un bibe. Luca a plecat ca zbiera prea tare Toma. La 4,30 a revenit, ca tacuse frac`su. La 5,30 Toma urla ca era pe burta. La 7 a sunat ceasul sa pregatesc pe Luca de gradi. La 7,30 s-a sculat si David ca vrea sa vada Tom si jerry la Cartoon. La 7,45 s-a trezit Toma plangand. De azi dimineata nu-i convine nimic, David a avut o criza de urlete ca vrea jeleuri inainte de micul dejun. Drept pentru care David a incasat o bulina neagra pe azi si a plans o juma de ora ca i-am zis ca daca nu mananca cerealele toate si mai repede nu primeste deloc jeleuri. Si-a cerut iertare si a mancat. Am pus o masina la spalat, printre rufe aflandu-se si husa de la bouncer. Acu sa vezi chinul dracu` cu Toma, ca nu mai am unde sa-l pun fara sa se intoarca pe burta. In scoica se incalzeste...

Va pup (deocamdata)!
Gini75 spune:
Neata.
Kimmy
deja la 4gauri ? Felicitari. Eu tot incerc sa trec la nr. 3 si nu merge, ii iese laptele din gura.
Ileanna, sa vezi ce tipa a mea cand o imbrac. Nu-i place si cu asta basta, n-am ce face. Am vazut pozele, frumos gandacel, sexi mamica, super apartament. Este duplex? Living-ul este sus?
Caprioara, am vazut Ilincuta facand brrr
Biribu, bine ai revenit din nou inca o data. V-ati mutat in alt oras? Cu cine sta Anthony?
Masina de paine. Eu am Alaska si e foarte buna. Fac tot timpul paine in casa, tot felul de combinatii.
Voua v-au adormit copiii la baie? A mea da, ieri seara. Era asa obosita ca a inceput sa planga in baie, ceea ce nu se mai intamplase. Am scos-o si in timp ce o imbracam pur si simplu a adormit bustean.![]()
Mai fetelor cu 2, 3 copii, va admir sincer. Eu nu stiu cum as putea sa ma descurc, clar ca mi-ar trebui un ajutor. Cu un copil eu zic ca ma descurc bine si nu am absolut nici un ajutor. O port pe Irina mea peste tot, a mers cu toate mijloacele de transport in comun, cunoaste toate magazinele de unde ne facem cumparaturile. Daca imi trebuie ceva din piata o iau si pe ea, fie ca sunt -20 grade, fie ca ploua, ninge. Asta pentru ca efectiv nu am cu cine sa o las. Am fost cu ea si la coafor sa ma tund. Azi e vreme de cacao, da trebuie sa merg cu ea la servici sa-mi rezolv niste acte. Mai sta sotul meu cu ea, atunci cand poate. Am avut noroc ca in ultima vreme el a avut mai putin de lucru si am mai iesit si eu.
Acum am o dilema, trebuie sa mergem sambata seara la o petrecere, eu cred ca voi sta vreo 3, 4 ore. Sa lipsesc nu prea se poate. Ce ma fac cu Irina? As lua-o si pe ea, dar acolo se fumeaza. Cred ca o s-o chem pe soacra mea de la Brasov, pentru cele 3 ore. Dar nici asta s-ar putea sa nu fie cea mai buna solutie. Acum o saptamana am fost la Brasov si am sarbatorit ziua sotului meu la un restaurant, cu mai multi prieteni. Am luat-o si pe Irina si dupa 2 ore am dus-o la soacra. Cat credeti ca a stat? Dupa aproximativ o juma' de ora ne suna sa mergem ca nu stie ce sa-i faca. Cand am ajuns plangeau amandoua, Irina fiindca nu era obisnuita cu altcineva si soacra ca nu stia ce sa-i faca.
Asa ca am imbracat copilul si l-am luat iar la restaurant cu noi.
Hai ca am scris ca niciodata...
mcoca spune:
Gini, soacra ta e o fire stresata, agitata? Ca e posibil de aia sa planga Irina. FRatele meu are problema asta cand ramane copilul cu soacra-sa, in rest nu, e ok. Sper sa rezolvati cu cheful. Ce ma enerveaza ca in ro inca nu e legea cu fumatul si locurile publice.
Mitzi esti mama eroina
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Gini, soacra ta e o fire stresata, agitata? Ca e posibil de aia sa planga Irina. FRatele meu are problema asta cand ramane copilul cu soacra-sa, in rest nu, e ok. Sper sa rezolvati cu cheful. Ce ma enerveaza ca in ro inca nu e legea cu fumatul si locurile publice. Mitzi esti mama eroina .Vicky si Maya (27.06.2008) |
io cre ca este lege...asa am inteles, insa nu se respecta.
apropo de asta, am vazut la un restaurant bufet sau cum so numi...scria pe geam "loc pentru fumatori" si m-am enervat!Pentru ca in lege parca era ca fiecare local este obligat sa aiba spatii separate amenajate si pentru fumatori si pentru nefumoatori astfel incat sa nu intre fumul in spatiul nefumatorilor....insa astia sau multumit sa-ti inchida usa in nas pe motiv ca scrie pe geam "aici se fumeaza!]
Ah, si eu am fost fumatoare, sotul fumeaza, io m-am lasa pe motiv de sarcina/alaptat trestii chestii insa duc lipsa de localuri unde nu se fumeaza....Ana - mami de
Stefan si
Matei Ne jucam si iar ne jucam!

dana81 spune:
Buna!!!
Branzica eu o fac din lapte praf, asa cum zicea Tecky odata, pun la fiert laptele si cand fierbe pun cateva picaturi de lamaie si apoi mai las cateva sec si iese fff buna, Clara e innebunita dupa ea. Eu am inceput sa-i dau la masa de la 18-19, dar nu prea stiu cu ce sa o combin, ca la fructe am zis pas, nu vrea si gata...plus ca dimineatza ea nu vrea sa pape nici lapte, face o pauza de cateva ore dupa ce mananca noaptea si asa ajungem la 12 cu prima masa!!! Noi am introdus si pieptul de pui amestecat cu legume si e asa i asa, nu stiu daca ii simte gustul dar se cam stramba..in rest spunem mmmamma si baba si eu sunt in extaz, se taraste pe burta si nu mai sta locului nici o secunda.
I-am luat Cd player de la Fisher price care ii explica cum fac anumite animale si apoi are cateva cantecele scurte si e ff incantata incearca si ea sa cante. Dinti tot nu avem.
Hai ca m-am intins cu povestea...ma duc sa citesc putin din urma si apoi sa ma apuc de invatat
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Gini75 spune:
Vicky, da, e agitata si intra repede in panica. Altfel ea stie ce sa faca cu un copil, cum sa se poarte, cum sa-l distreze. Pana acum un an jumate a lucrat intr-o gradinita... Eu am incredere s-o las pe Irina cu ea. Numai ca, da, este foarte agitata.
Cu legea, cred ca exista si probabil ca se si aplica, dar aici e vorba de o petrecere privata, este inchiriat restaurantul.
AnnaBaby spune:
Mitzi vai de capul tau, si eu care ma gandeam ca eu sunt chinuita, cu trezitul din jumate in jumate de ora noaptea, dar tie cred ca iti este si mai greu, sa rezolvi problemele fiecarui copil! Ai toata admiratia mea!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii