Pepenasi de iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata!

???? Iooo daaaaaaaaaa, ca as mai fi da' fimiu' nu ma lasa

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

'natza

azi ma duc la finante noroc ca azi este si mama acasa si am rugat-o sa vina sa plimbe plodu in fata finantelor pana stau eu la coada....ca am fost si vineri, cu el dupa mine, si am stat amandoi la o coada de 2 ceasuri si nici o cucoana nu sa indurat sa ma lase in fata...clar au crezut ca am venit anume cu plodu la intimidate
Si azi va fi coada da macar nu stau cu el agatat de mine.Sa-mi tineti pumnii sa fie actele bune ca altfel le dau foc

Iriss, da ce fata ar trebui sa aiba o radioamatoare? novice asa ca mine?Da, botezul a fost unul catolic.Am revazut si eu pozele de la botez si m-a bufnit rasu cand l-am vazut pe al meu barbat cu mustata aia de ceangau Sa ambitionat el pe cand eram io gravida dupa un chef in care ne-am deghitzat cu totii in tzigani sa-si lase mustata ca prea se asemana cu ei si a ramas cu ea pana intr-o dimineatza cand a binevoit sa o barbereasca .Eu am si uitat ca a fost vreodata mustacios da e bine ca mi-ai adus aminte!haha
Colibita este un lac, este superb acolo, noi mergem in fiecare vara, un unchi de-al nostru are acolo cabana, de la el dela cabana am facut pozele, si din barca spre cabana.

Gata, fug ca am pus un ou la fiert si iara fierbe pana scade apa si din el si din oala....

o zi buna1

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mda... 39.4 la 6 dimineata
Cand ziceam si eu ca scapam de febra. Deci azi e musai sa mergem la doctor. Sa vedem acuma la care???
IRISS - moldoveanca ta o fi azi la cabinet?

CAPRI - chiar ca da la pedale fie-ta frate! Misto foc!

Intrebare pentru mamele de baietei care au par mare sau daca ar avea par mare:
Intr-o conversatie anterioara, de amabilitate si petrecere a timpului intr-o zi cu soare in parc, o mamica de baietel se plangea ca ii intra copilului parul in ochi (ulterior, dand de o parte caciulita, am observat ca nu e chiar asa, ba chiar pustiu avea doar 3 fire pe frunte dar am gandit ca e o chestie din aia din cae tre' sa iasa musai armasar...)
Grupul dezbatea daca sa il tunda sau tu pe copil.
Imediat, cu amplomb, lumea zice NUUUUU, in virtutea obiceiului de a nu tunde podoaba capilara a copilului pana la motz, turta, whatever.
Eu, dupa cum ma stiti, sa nu tac naibii din gura, dau cu sugestia ca ar putea sa i-l prinda cu o clamita.
TUNETE si FULGERE in capul meu, OCHI DATI PESTE CAP!!! CUUUUMMMM??? Cum sa ii puna baiatului clama?? Vai ca ce urat si ca nu poate suporta cand vede baietei cu motz in frunte, clama in cap, codite si alte cele///
Bai nene, chiar asa de odios e?
Asa ca mamici de baieti, ziceti-mi si mie daca e corecta filosofia de mai sus, ca poate aberez prin parc si data viitoare sa tac...

Aaa, si inca o chestie, a propos de ce anume ne mai enerveaza... Ca ce nasol e frate cand sta copilul cu suzeta in gura! Ca sta cu pleashca aia pe gura. Si toata lumea e preocupata sa nu mai tin copilul cu suzeta in gura, ca isi strica dintii (aia pe care nu ii are) sau ca nu arata frumos.
Bai da' ma lasati?? E cea mai tare inventie suzeta asta frate! Eliza nu o vroia si pace, o scuipa la un metru in fata, cu bolta asa... Si ce tura faceam cu ea noaptea prin casa. Lu astalalta pac suzeta in gura si doarme bine merci.
Maxima inventie!
Si apoi, care e frate treaba lor, cat si cum tine fi-mea suzeta in gura? Ca eu, sa ma apar modest, am zis ca altfel se baleste si se uda pana la burta. Pai ca ele pun bavetica. Pai si eu, si cand are, arunca suzeta si mozoleste bavetica astfel incat din cele 15 bucati pe care le avem in dotare, nu mai e niciuna la spalat, ci toate pe sarma!
Nu s-o marita cu suzeta, si pana la urma, nici macar nu tine mult suzeta, nu o tine mai mult decat o tine orice copil!

Deci astept pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata!Hai ca dau si eu poate ma mai trezesc.
Ankalaura Serban are parul mare si cit de curind am sa ii prind clama ca ce mie mi se pare ca arata dragut.Poate cind or fi ei mari isi lasa parul lung si atunci si-l prind ei singuri.Iar cu suzeta e intradevar o inventie super;la inceput am avut si eu probleme ca sa nu il invat dar eu le-am zis leganat nu luat in brate nu macar sa aibe si el o bucurie si acum le fac pe toate.
Cu integrare o las moale chiar nu ma intereseaza daca sunt integrata sau nu eu am sa scriu pina ma integrez.Eu oricum imi sunteti dragi toate si citesc cu mare interes tot ce scrieti.
Lui serban i-am scazut febra cu sosete in otet dar la tine daca depasete 3 zile dute la medic.

Mergi la inceput

Anka eu i-am prins motz lui Alex, dar asta pe la 1 an si jumate, ca i-a crescut greu. Clama i-am pus dar si-o scotea...asa ca am luat elastice din alea mici, colorate.

De suzi...am folosit la Alex, Dav nu vrea....Sincer nu imi placea sa i-o dau afara, se atingea de alte persoane cand il luau in brate, sau cadea pe jos....in casa da, dar eu am vrut sa scap de ea si i-o dateam la somn si am scapat acum cateva luni....

Capri vazut soferitza!

Nu's ce mai vroiam sa zic....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

He he, uite frate ca nu sunt chiar asa de odioasa

Si mie mi se par dragalasi baieteii cu zulufi si cu motz, care e problema? Ce acu' il tunzi ca la armata de bebelus??

Serbanica, asa este. Nu am facut nici din luatul in brate sau leganat o chestie spartana. Am avut noroc, e cuminte. Cand e cazul o iau, cand nu, nu. Ne dragalim, ne iubim, dar nu ne sufocam frate!
Cu sosetele cu otet ... parca nu am avut asa rezultate spectaculoase... Acuma tot cu Panadol i-am scazut febra. Acum doarme. E a patra zi de febra si a doua zi in care are peste 39. Azi clar mergem la medic. Sa vedem la care. Ca la desteapta aia a mea pot sa nu ma duc, stiu deja ce o sa imi dea...

Flo - ei uite alt pitic al meu! Luatul in brate de catre nu-e-clar-cine! Da' cine il lua pe Alex in brate cand erati afara? De exemplu, zilele trecute, montam suzeta in gurita inca de la plecarea de acasa, ca era in salopeta de fis, aia e inchisa pana la gatut, si ea statea cu limba afara ca un catelus si lingea marginea de la salopeta! Ori, cu suzeta, era ocupata cu suzeta...

Mergi la inceput

Anka pai, se gasea cate cineva cunoscut in drum, sau dateam pe la socrii, ei aveau atunci pisica....ii cadea rau parul ca manca numai conserve

Cand ii auzeam..."hai la mama"...moama si eu turbam, daca a pus mana pe bani, s-o fi spalat pe maini...etc etc....

Am si eu pitici, muuuuulti, nu suport urme de grasime pe obiecte, sau ai mancat cu mana pui (sau ceva ce necesita mancatul cu mana) si nu te speli, iei copilul in brate!... brrrrrr....

_

Mergi la inceput

Nu imi raspunde si mie nimeni la intrebare???
Trimis la: - 25/01/2009 : 18:33:16
--------------------------------------------------------------------------------

Buna

Am si eu o intrebare intrebatoare...

Cartea electronica de pe mailul comun (cea cu bebe pe ea) este doar cu teorie, exista mai multe volume?

Ca am cautat si eu pe la mine prin calculator si am gasit una cu aceeasi coperta dar sint retete dupa siteul mami, date de utilizatoare,pe varste.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Vazut Ilincuta brrricioasa .Fenomenala cum da din picioare

Azi o duc la dr ca deja devine stresant ca ii tot curge ochisorul.Cu ocazia asta sa o si cantareasca,sa vedem cat s-a grasunit.Sa-l sun sa vad cand ne primeste.

Adevarul e ca nici eu nu prea dau sfaturi,si de multe ori ma simt total neintegrata,dar asta e...e o comunitate,si nu toata lumea se integreaza la fel.

Si a mea face ca un tractoras,ceva de genul prrr si scuipa tot
Cand e suparata si nu o bag in seama zice mamamamama pana ramane fara aer,apoi daca ma ui la ea zice dadadadada ,simpatica foc

revin ca urlaaa

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Kimmy bafta la doctor! Ai PM!

Anka bafta si voua si multa sanatate! Sa nu fie nimic grav!

_

Mergi la inceput