Pepenasi de iulie-august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Cristina daca stiam asteptam si eu si cumparam crema ta, am gasit trixera cu 65 ron.
Ii curge nasucul lui David, mucisori albi, grosi. Insa m-am chinuit rau azi noapte cu el, ca dormea in brate, asa putea respira, l-am pus jos de N ori si imediat i se infunda nasucul...l-am pus pe perna intr-un final si a fost mai bine. La 5 desteptarea, tati a plecat de langa noi inca de cand a inceput , pe la 12 ....

Am facut branzica din 200 ml lapte, ii mai pun si maine din ea la piure. Am pus si calciu si zeama de lamaie! Sa vedem cum va papa....adaugam piersica si cereale azi...

Tecky cu oul se incepe cu un sfert, apoi la urmatoarea data cu jumatate, 3 sferturi apoi unul intreg. Eu il puneam la piureul de cartof sau in supa cel mai des. De 2-3 ori pe saptamana in zilele fara carne.Am prestat un big kk verde si miros insuportabil, o fi de la tecile de fasole galbena introduse ieri? cred ca da....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Sanatate multa lui David, sa ii treaca mucusorii...Ai gasit ieftin Trixera; eu am vazut la farmaciile Centrofarm cu 78 de lei...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Fetelor sa stici ca aseara chiar m-am dus sa imi iau placinta. Am reusit sa imi pun si benzina, caci de fiecare data cind se aprinde ditamai becul ma apuca o lene... si al naibi de des se aprinde... Ieri la prinz am vrut sa plec, am zis mai intii ca iau masina mica ca aia avea benzina, dar nu mi s-a deschis portbagajul ca inghetase si nu aveam cum sa pun caruciorul...apoi am zis ca iau totusi masina mare, dar macar ii dau drumul la incalzirea stationara ca sa plecam ca belferii de acasa in maiou...dar nu a functionat...m-am alarmat, am incercat sa ii dau drumul nu din telecomanda de data asta ci direct din masina...nu functiona...am luat cartea intr-un final, m-am documentat, m-am linistit ca nu s-a stricat si nu am mai plecat nicaieri ca se apropia ora de masa a lui Sebi si nu mai aveam chef sa ii dau de mincare in parc la -5 grade. In schimb am plecat noi la -5 grade dupa placinata .

Ana intradevar am sters pozele ca sa pun altele noi, dar nu am reusit pina acum. POate imi fac timp astazi intre 2 chiftele de prajit, 4 lucruri de calcat si o lene cumplita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

cistina si matei se trage de urechi, dar eu il las in pace nu m-am gandit sa il dezvat, o sa-i treaca, dupa care o sa se traga de nas

o sa sarbatorim cu o prajiturica, dupa ce vine stefan de la camin

intrebare : pt fetele la care le stau bebei in fundulet, ati largit mai tare pampersul? cam cat de tare? Ca eu am impresia ca il strange pe burtica...cand statea pe spate nu era nici o problema, insa acum de cand il mai asez si in fundic, 2-3 minute nu mai mult, am impresia ca il strange pampersul....

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

M-am linistit!!!! petrecere frumoasa...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIDI - sorry pentru problema cu serviciul. Cumva se va rezolva, asta e clar. In ce priveste 85%, rog eu pe toata lumea insistent, NU MAI ASCULTATI LA TeVE! Cititi normele! Se aplica pentru toata lumea, intoarcerea la serviciu nu are nici cea mai mica legatura! De asemenea, persoanele din IT care sunt scutite de impozit se incadreaza, de fapt, impozitul platit este ZERO, asa se considera, deci se va calcula 85% din suma efectiva!
Totodata, beneficiarul se poate schimba in perioada CIC, adica poa' sa intre intai mama, si apoi sa intre tatal.
Acum, in cazul vostru depinde. Un mare plus in bransa asta e ca se mai poate lucra si de acasa.

Ce rotofei e catelusul vostru!

IRISS - trebuia sa ii zici... Da! Grasa si frumoasa! Frateee.... multi idioti circula in libertate!

ANA - aceeasi intrebare o aveam si eu cu anourile ginvivale. Noi avem niste fluturi, pesti, o manuta... adica jucarele de dentitie cica...

FLO - pai atunci de ce te mai conectezi?
Eu ma conectez mereu pen' ca asa tin mai usor legatura cu hazbandul, iar daca cineva zice ceva, raspund cand pot sau ii zic ca am treaba cutare. Sau pun status cu ocupat, samd La tine tre' sa faci un status cu "dau cu aspiratorul" sau "dau cu mopul"... ca si la mine de altfel...
Am si eu stresul meu, ce vreti

CRIS - si Erika se trage de urechi. Si de par. Si Eliza se tragea de par. Iar acuma nu doarme bine daca nu se ancoreaza ca lumea in parul meu. Nu pot sa plec de langa ea decat cand e adormita bine. Cu urechile sper sa le treaca

Eu nu stiu daca mai rezist cu fata asta... Am zic ca nu ii iau premergator de-ala cu scaunel, i-am luat de-ala cu bara, dar ala nu e bun acuma... Totusi, nu mai are rabdare sa stea pe salteluta, nici in bouncer, nici langa mine, nici in brate.... Daca as pune-o in premergator din ala as mai scapa de ea, ca nu pot sa o manevrez non stop... Si nici sa o las sa planga aiurea, ca nu poate ea sa plece singura.... Acuma am facut niste galuste... daca ies gloante, Erika e responsabila. Ca mi-a plans dincoace pana am terminat eu de pus galustele, si va dati seama ce atenta am fost la ele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

'neatza, 'neatza, si-o cafea sa taie greata!

Didi vazut catelusu, e mortala Aidutza

Flo, imi pare tare rau ca te coplesesc grijile, sa stii ca si la mine asta a fost un motiv pentru care am ales sa vin 6 ore la munca, macar mai alternez rutinele. Raman doar cu mustrarile de constiinta, ufff.

Cristina, pune-i o caciulita de interior lu' Mihaita pentru vreo ora si vezi daca-i mai arde de tras de urechi. Poate nu le mai gaseste si uita...

Ana_a recunosc ca am fost excesiv de prudenta cu introdusul iaurtelului pentru ca peste tot am citit ca se da de la 7 luni (dar nu ma intreba de ce pentru ca nu scria nicaieri ) asa ca am inceput cu juma de lingurita, dupa ce a facut 6 luni. Initial am pus in fructele de dimineata, apoi am amestecat si in niste cereale cu mar si morcov de la Milupa, apoi cu mar copt cu scortisoara si am crescut cantitatea incet, nici acum nu depasesc 80 gr de iaurt la o portie (cca 200 gr). Folosesc iaurt grecesc 100% natural Olympus (strained) 2% grasime, o minunatie, doar ca tre' sa merg 20 de km cu masina pana la Selgros ca doar acolo il mai gasesc

Mai, io sunt acum tare descumpanita, am cerut adeverinta de la munca cu veniturile pe ultimele 12 luni inainte de nastere (ca sa depun dosarul pt stimulentul de 100 lei) si le-am adunat si le-am impartit la 12 si le-am inmultit cu 0.85 si, daca n-am gresit nicaieri, rezulta ca as iesi mai bine daca as sta acasa nene. Fir-ar sa fie de treaba, acum am niste dubii majore, o sa ma perpelesc toata ziulica, parca ma vedeti ca din martie cand pleaca mama la moshie ma bag si io in CIC

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multe lunite: Alexandru, Stefan, Ilinca, Matei, Ioana, Daria! Sa cresteti maaari si sanatosi!

Boti si eu pe tine, si tu stii asta! Tocmai asta le povesteam fetelor, ca desi avem viziuni diferite intr'ale diversificarii, suntem civilizate, ne respectam si ne si iubim, iaca! Am facut si eu testul acela in timpul sarcinii si probabil o sa-l repet, desi-mi vine sa vomit numai cand ma gandesc! Super tare Garga vorbicioasa, bravo ei!

Didisoru ce catelus ai tu acolo! Mai, copilul asta al vostru e cel mai zambitor ever, are fata construita astfel incat sa zambeasca mereu! Si deci si voi fara cercei, bravo. Ne intalnim la primavara in parc, sa ne faca pareristele fetele-baieti!:)

Flo imi pare rau pt mucisori! Daca sunt albi e de bine, dar stii si tu asta! Treceti voi cu rabdare si peste raceala! Sanatate multa!

Ana_a nu o iau personal ca nu am de ce. Nu cred ca ai citit ce am scris. Nu am indicat ca ma deranjeaza aici, la club si nici nu am vorbit de greseli din graba ci de cele din nestiinta. Cunosc si eu regulamentul, mersi. Era pur si simplu un soi de imbarbatare pt Boti, sa-i spun ca o inteleg dar ca asta e. Nu inseamna ca mi-s eu vreun dr docent in ale lingvisticii, nu, ziceam si eu...e la liber sa zic, nu? Petrecere frumoasa astazi!

Dia mai incearca, uneori picasa are probleme si mai da si rateuri!

Cris vazui si eu subiectul dar nu am avut nervi sa citesc decat putin! Grrrr. Ce harnica esti, auzi, sa calce....eu am calcat inainte de nastere hainele ei si de atunci nici macar o batista!

Pica si eu mananc placinta cu branza sarata (pe cea dulce o detest) in fiecare saptamana. Il cunosc deja fetele din mega pe Dragos si i-o aduc calda din spate:) Ieri chiar nu era vorba de nimic altceva decat de dulce ca asa-i la glicemie, deh. Super hazlie esti tu cu masinile tale!

Mdah, deci Thea s-a milopsit de la Xang-chinezu cred. Dupa ce ca-mi zicea neu-neu, acum spune neu-neu-chi! Si mama ar fi asa simplu....

Stiu ca uit lucruri dar raspund din amintiri! Revin! O zi faina sa aveti!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Cristina multumim!

Iriss da' ce tupeu! Chiar nu i-ai zis nika?

Dma mie imi place mult de tine, eu am crezut ca esti ocupata cu diversificarea sau nu ati inceput-o?

Pica si mie imi place placinta cu branza sarata, de la tip-top...

Moni_or s-a mai linistit Luca?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dc in aproape 7 luni eu am avut numai noptzi linishtite,pai azinoapte s-a trezit mandra din 2-n 2 ore si baga 1 min tzatza si atzipea...dau vina pe gingia umflata,dar cui ii e somn acum,in niciun caz Mariei...mie!!! si ea nu vrea sa faca nani sub nicio forma,uofff

multzumesc mult fetelor pt laudele la adresa Mariei,asha or sa faca si ai vostrii la varsta ei

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ana eu am largit vreo 2 cm,ca si mie mi se parea ca o strange pampi.

Voi in ce dizolvati milschzucker?Ca am inteles ca e dulce.Aseara i l-am dat in laptic,si azi am zis ca il dau in ceai.Problema e ca ceaiul il bea pe parcursul zilei,nu deodata,asa ca nu stiu daca o sa aiba efect,si mi-e si frica nu cumva sa se obisnuiasca cu gustul dulceag.Help pliiiiz!

Deci la capitolul trecut sunt neintelegeri...hmmm cred ca mai bine nici nu recuperez.

In legatura cu iaurturile.De care se pot da?Eu deocamdata i-am dat doar de la Humana.Se pot da si din astea "normale",de care mancam noi?

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CRIS - pai ce nu pricep ei e ca de fapt si daca se dau jos din mertzan, tot in rahat calca. Sau ca merg pe aceeasi strada unde jumate trec pe rosu, si cand o da un nenorocit de-asta peste copilul lor (Doamne fereste), nenorocitu' o sa scape basma curata iar ei o sa isi planga amaru' in blocul lor civilizat....
Sigur, unii sunt confortabil cu asta, si vorba Picai, folosesc lucrurile in avantajul lor. As fi vrut sa fiu si eu in stare, dar nu sunt.
Sunt foarte inversunata de cand sunt pieton si nu e zi sa nu risc sa dea naibii cineva peste noi, nu e zi sa vad si eu ca ni se da prioritate pe trecerea de pietoni, ce mai, sunt suparata de nu mai pot si mi-e frica pentru copiii mei

Hai ca fug dupa Eliza.
PS _ pana la urma galustele sunt chiar ok

Mergi la inceput