Pepenasi de iulie-august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna seara!

bujo, sa stii ca nici matei nu vrea fructe, de nici un fel! Ma gandesc ca pana la urma o sa-l pacalesc cumva...
Am tot vrut sa incerc mar cu morcov, cred ca maine fac combinatia asta, sa vedem ce iese. In schimb, neasteptat de binisor ia placut sucul de clementine putin ingrosat cu cateva fire de cereale. In sticluta nu vrea nimic, cu lingurita ma apuca seara asa ca i l-am facut putin mai gros sa poata fi servit la lingurita...si a mers.

maitreyi cum ati ajuns sa faceti analize? din propria ta initiativa sau ti-a recomandat medicul?scuze daca ai scris pe undeva...ca nu am vazut.

flo, iti inteleg frustrarea...e bine sa te descarci! Eu va invidiez pe cele care reusiti sa va varsati aici oful...eu nu pot...foarte rar ma apuca si cam de fiecare data nu-i nimeni sa ma mangaie pe crestet asa ca...mai mult tin in mine si ma revars asupra sotului Noroc ca este intelegator si ma asculta dupa care ma face sa rad . Eu am fost zilele trecute obosita, nu stiu de ce, insa am lasat naibii toate treburile astea casnice si m-am odihnit, am stat in varful patului cu Matei in brate si ne-am lafait ca doi puturosi pana pe la 10 in pat, sotul la munca, Stefan la camin iar pe ei i-am trimis la soacra pe cap sa ii hraneasca si parca parca ma simt mai bine

ariadna sper ca nu dai dupa mine cu papucii ca ma iau de tine! Ia revinoti in fire si nu ma scoate pe mine din papuci sa ma burzulesc toata acilea ca mie imi sare greu tandura da si cand imi sare....auzi la ea sa stearga bulinoasa dragalasa din lista!!
P.S. si eu le-am sters dar pentru ca vreau sa pun altele noi si nu am avut timmmmpppp.

Fetelor, o sa radeti de mine, da io zilele trecute cand taceam asa ca si kk in papusoi ma uitam cu nesatz la pozele de pe picassa, am si scris cateva randuri pentru o buna parte dintre ele,(la mine pe desktop pe o foaie de word) da nu pentru toate...insa mi ca pana termin io de scris randurile pt toate pozele voi le stergeti si puneti altele si nu mai sunt de actualitate...ufff greu cu timpul asta...

xena am vazut-o pe maria scotocind la pampersi!

pica, am vrut sa-l revad pe sebi astazi da nu am vazut poze, oare imi sar mie ochii sau le-ai sters si tu sa pui altele?

Vio, eu nu am prins mesajul tau, dar chiar si asa, iti doresc sa se linisteasca apele la tine!

Boti, mi-am amintit, de cand ai inceput sa-i dai iaurt lui Nacy? Ma incanta si pe mine ideea...si eu sunt fan lactate si al meu saliveaza cand ma vede cu iaurtul...desi na, nu stie el ce manac eu...

marimar, de ce nu ai venit si tu cu reteta asta inainte sa raman gravida cu matei ?? ah, ma bucur ca te mai vad si pe la copilasi de 2004.

pica, am vazut linkul cu anouri gingivale, insa nu-mi dau seama care este diferenta dintre astea si oricare alte jucarii gingivale, sunt cumva mai moi? Am sa caut si eu pe aici.

dana, sper sa fie ok cu radiografia!La gasca de copilasi din 2004 avem o fetita care a stat in gips cam un an, dar sa stii ca acum este totul perfect, si mamica si fetita cred ca au uitat de tot Sper sa fie bine pana la urma la voi.

Ileanna

Flo, zicei de laptele lui Alex, eu zic sa-l lasi o vreme, si sa revii.Asa a facut si Stefan, cred ca au perioada lor de refuzat laptele. Eu chiar nu m-am impacientat...mi-a parut bine ca am scapat de laptele de seara cu seara...eu zic ca revine el, probabil no sa-l mai accepte simplu, doar cu cacao sau cereale da o sa-l accepte dupa o vreme.

am fazul filmuletele cu Maria! Este fenomenala! Pe langa abilitatile fizice, este si o dulcica dulcica!

pana dau eu send la mesaj vad ca a revenit pe meleaguri mai bune irlandeza! asa da! io stii ca te iubesc chiar daca tu nu ma bagi in seama!

anka nici mie nu-mi place alea de stau invizibile! si nici alea de nu vor sa stea cu mine la taclale ca imi iau si eu jucariile ca si irlandeza si ma duc!Sa vad io atuncea care ma iubiti si ma vreti inapoi! ca nici pe mine nu ma nominalizat mada si daia stau acu si plang ca proasta

sun, referitor la mesajele in dezacorduri gramaticale, in regulament scrie negru pe alb "Desi apreciem o limba de comunicare curata si corect, comentariile privind gramatica folosita de ceilalti participanti nu isi au locul pe forum; le puteti face daca doriti - folosind mesageria privata. Nu uitati ca multi dintre membrii comunitatii sunt plecati din Romania iar evolutiile lor lor gramaticale nu fac obiectul acestui site. De asemeni, nu uitati ca de multe ori graba sau lipsa de timp este cauza greselilor de scriere si nu neaparat lipsa de la orele de gramatica. Femeile sunt persoane foarte ocupate si de aceea, unele scapari gramaticale pot trece cu vederea" si nu zice degeaba ce zice acolo
Am scris asta ca sa imi scuz eventualele dezacorduri, greseli si alte alea ca ma stiu cu musca pe caciula si nu ca sa te arat pe tine cu degetul.

trimit mesajul kilometric si mai revin

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

ana_a m-am dus din proprie initiativa ca alexandra e nitel mai alba la ten si vroiam sa stiu daca e din cauza de parinti ca branza sau e nitel anemica...se pareca e de amandoua...mai ales ca ea nici nu mai bea cine stie ce lapte pe zi, cereale nu ii dau, carne nu, abia am inceput cu oul, etc. bine, de azi incepem si carnita teoretic e ok sa faci cate un bilant de genul asta la 6 luni si la 1 an si ulterior o data pe an.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Anaxena este super Maria!!! wouuu! trebuie sa vada si sotul filmuletul asta! Ca no sa ma creada. Stefan a mers asa pe cand avea 11 luni!! felicitari Maria mergacioasa!!!

Didi sunt sigura ca pana la urma va fi bine! Oamenii care vor sa munceasca vor gasi mereu ceva de facut!

aseara sa luat curentul cand sa trimit acest mesaj....

'neatza! de la bistrita!

Azi Matei face 6 luni stau si ma uit la el de dimineatza si imi vine sa-l mananc cu totul de drag ce imi este!

revin mai tarziu ca este trezit de la ora 8 si ma tot striga, sa plictisit in patut.

pentru cele 7 lunite!
Alexandru Ionut de ella81it
Stefan Cristian de syyylviuta

pentru cele 6 lunite!
Ilinca Melania de Caprioara
Ioana Maria de mishuc
Daria Ecaterina de kamelya
Alexandru Matei de ana_a

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Ma laudam pe aici ca s-a culcat piciul devreme si cine scotea muci cu aspiratorul la 12 noaptea?

Se pare ca presimtea raceala de aceea maraiala.... ufff, asta mai lipsea

Io stau pe invisible ca nu pot sta cu toata lumea de vorba in acelasi timp si sa stau sa puric lista la fiecare cu off line, on line, iar nu imi convine....si cat stau recuperez din urma sau mai scriu cate ceva ... deci scuzeeee-moi

Ana-a , Anka, dia filipas si restul multumesc din inima pentru vorbele bune

Tecky cum se mai simte Ralu?

maitreyi si eu care credeam ca adoarme mai tarziu....bravo voua! auzi la 6...

sarbatoritilor de azi! Scuze ca nu nominalizez dar sunt cu bebe in brate si scriu cu stanga...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!!

Ana , fenomenala Maria!! NU stiu daca ai vazut ca iti scrisesm intr-un mesaj ( cred ca acu 2 capitole) despre crema care i-a recomandat-o pediatra lui Mihaita pt pielea uscata de pe obrajori!!! LIPOBASE REPAIR se numeste si a dat rezultate !!!

Maitreyi, poate asistenta se referea la " el", bebeul..Oricum faza super , sapt trecuta la controlul de la 5 luni, dupa ce d-na dr se uita atent la Mihaita , inclusiv la putulica, dupa 2 min incepe sa ii zica " ea"!!...

Didi, Aida si bafta multa lui Cristi !!!

Ana_a, cum sarbatoriti???

Flo, cum se mai simte David?? I-a mai trecut nasucul???

Sun, 200 glicemia????!!! Ai grija!! [pip] copia lui tati...

Boti, garga are personalitate , nu gluma!!!

Ma duc si eu sa calc!!! Profit ca doarme micul tzontzonel...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Am uitat sa va zis ca de cateva zile , Mihaita se trage intr-una de urechi.... NU reusesc deloc sa il dezvat , iar pe mine ma iau durerile numai cand il vad pe el ce isi face!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza
Am dormit cu Timi pana la 9.30 ca doua purcici Incredibila senzatia sa te trezesti langa copilul rau,sa vezi cand deschide prima data ochisorii,zambetul acela multumitor cand ma vede
Ma apuc de recuperat pana imi termin cafeaua
Va pup

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Cristina daca stiam asteptam si eu si cumparam crema ta, am gasit trixera cu 65 ron.
Ii curge nasucul lui David, mucisori albi, grosi. Insa m-am chinuit rau azi noapte cu el, ca dormea in brate, asa putea respira, l-am pus jos de N ori si imediat i se infunda nasucul...l-am pus pe perna intr-un final si a fost mai bine. La 5 desteptarea, tati a plecat de langa noi inca de cand a inceput , pe la 12 ....

Am facut branzica din 200 ml lapte, ii mai pun si maine din ea la piure. Am pus si calciu si zeama de lamaie! Sa vedem cum va papa....adaugam piersica si cereale azi...
Tecky cu oul se incepe cu un sfert, apoi la urmatoarea data cu jumatate, 3 sferturi apoi unul intreg. Eu il puneam la piureul de cartof sau in supa cel mai des. De 2-3 ori pe saptamana in zilele fara carne.
Am prestat un big kk verde si miros insuportabil, o fi de la tecile de fasole galbena introduse ieri? cred ca da....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

...da' credeti ca m-am apucat de calcat???!! M-am dus sa imi fac o cafeluta si sa recuperez din cap. anterior...

Deci, Anka, Ralu, Ruxi...si eu care credeam ca sunt singura care imi fac sange rau... MI-a placut fraza " cu blocul civilizat, masina civilizata , serviciu civilizat si colegi civilizati" ...Na !!! Ca am devenit rea...

Monica????!!! Cum sa te uitam???!!! Maria...

Moni, Ariadna..

Iriss, eu nu cred ca rezistam sa nu ii zic ceva batranicii!!..

Mergi la inceput

cistina si matei se trage de urechi, dar eu il las in pace nu m-am gandit sa il dezvat, o sa-i treaca, dupa care o sa se traga de nas

o sa sarbatorim cu o prajiturica, dupa ce vine stefan de la camin

intrebare : pt fetele la care le stau bebei in fundulet, ati largit mai tare pampersul? cam cat de tare? Ca eu am impresia ca il strange pe burtica...cand statea pe spate nu era nici o problema, insa acum de cand il mai asez si in fundic, 2-3 minute nu mai mult, am impresia ca il strange pampersul....

Ne jucam

Mergi la inceput