Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eu am cartea lui Capraru de cand eram eu bebe,deci este o editie veche insa nu sunt de acord cu multe lucruri pe care le-am citit acolo si el recomanda diversificarea f devreme dupa parerea mea,asa ca eu raman la Dr Spock care este o editie revizuita si cu sfaturi actuale.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/video/0-2-ani/" target="_blank">aici filmulete

sper sa nu considere reclama ....

despre cartea dr. Spock...are vreo 10 pagini depre diversificare...
sa va zic cateva subtitluri:
PREFERINTELE ALIMENTARE
CAND SA INTR ALIM SOLIDE
ALIM SOLIDE INAINTE SAU DUPA LAPTE
CUM SA INTR ALIM SOLIDE.
vb despre fiecare grupa in parte: legume, fructe, cereale...ce efecte pot avea...
eh, scrie cam ce e si prin alte carti
eu am vreo 3-4 carti si cel mai mult imi place cea veche, a medicilor Capraru, ca acolo are exact pe luni ce poate manca bebe, spune si ce fructe si legume are voie....mai da si retete
nu ma iau strict dupa cineva, dar e bine ca am mai multe sa ma inspir, sa compar....

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Claudinna, saru'mana de raspuns, complet si la obiect. Pup o mamica informata si mereu saritoare.

Mda, pt 10 pagini despre diversificare nu ma bazez pe Dr Spock in legatura cu acest subiect. Zici ca e buna Capraru? Poate arunc si eu un ochi prin librarii sa vad ce contine. Exista vreo varianta actualizata?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Capraru recomanda de f devreme sucurile, adica de la 2 luni
la 3 luni pure de fructe
4 luni - zarzavaturi

nu zic ca nu e depasita, insa are si f multe lucruri utile
mie imi place cum e explicat acolo, mai ales legat de cresterea si maturarea psihomotorie, dar si de alimentatie, ca nu le-am introdus cand au zis ei, dar cum au zis cam corespunde cu ce e in alte carti
si o sa vedeti ce zice si dr asta din clip, despre diversificare

www . reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment . ro / video / 0-2-ani / fara pauze

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

eva, 71 de cm? pai e un lungan!!!!! d'aia ti se pare tie ca e slabut. si inca ceva, am citit ca bebelusii alaptati nu sint asa dolofani ca cei alimentati artificial. luca e un super model inca din scutece.
iriss, . si andu e un dulce. felicitari pt bebe cuminte.

saru'manasuntem destul de lungani, da, o sa se vada cel mai bine cand bebeii nosti vor sta in picioare, atunci vom vedea mostenira genetica a lui fi'miu

Luca e trecut si in livretul de famlie francez si in cel romanesc. Sa stii ca a durat putin cu certificatul romanesc, si cu declararea la consulat nu mai zic, nu a avut al meu de ce se plange.

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
mami de alexa: un baiat are mama... ce daca nu doarme? O sa doarma mami cand cipri va merge la disco, are tot timpul din lume

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

da mai, asa e, dar am un somn pe mine dimineata si alexa cind se trezeste ma ia de buna:) iar a intrat in vre-un puseu, ca azi noapte m-a trezit de nshpe ori , abia astept sa plece la disco

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Claudinna, astia de la DC se joaca cu nervii nostri, scrie te rog a s a. Cu spatii intre litere. Si multi

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Iriss

Eu una nu inteleg mai nimic din ce e scris acolo, plus ca aceste acte le-am depus odata cu dosarul complet.Maine la prima ora sunt acolo...ufff ce draci am pe Romanica asta.

Mami de Karina iubita mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui piolica

eva, 71 de cm? pai e un lungan!!!!! d'aia ti se pare tie ca e slabut. si inca ceva, am citit ca bebelusii alaptati nu sint asa dolofani ca cei alimentati artificial. luca e un super model inca din scutece.
iriss, . si andu e un dulce. felicitari pt bebe cuminte.

Luca e trecut si in livretul de famlie francez si in cel romanesc. Sa stii ca a durat putin cu certificatul romanesc, si cu declararea la consulat nu mai zic, nu a avut al meu de ce se plange.

la noi a durat 10 minute sa avem certificatul de nastere si sa fie trecuta in livretul de familie francez. iar pasaportul a durat vreo ora, pt ca tipa a gresit doua, in sensul ca lipea aiurea plasticul ala pe prima pagina, asa ca a durat ceva pina a reusit! plus ca totul era manual, in fata noastra. Stiai ca de la 1 ian 2009, pasapoartele pt bebei se platesc? Noi l-am platit pe al Elsei ca era facut de urgenta, insa pina anul asta pasapoartele facute in timp normal erau gratuite pentru copii. nu si de acum incolo...

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

LA MULTI ANI pt
Bianca de Laureta
Anthony de Cristina

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Hop si noi un pic

Babytza am trimis mail sarumana ca ne lasi sa atasam pozica asa tarziu.

La multi ani sarbatoritilor de astazi ( special pt Chris de Khristin) si uite aici si ultimele pozne ale strengarului Vladut http://good-times.webshots.com/photo/2268018210104452440tETBhW

Va pup pe toate si fug ca incepe maraiala (apropos mari probleme am si eu ca nu sta 2 minute fara mine, nu prea pot sa fac nimic ca l-am si obisnuit prost sa doarma pe picioare si daca ma opresc in 10 minute e up).
Pupici la voi

Mergi la inceput