Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
nikolici spune:
[/quote]
Mai stii cand ti-am zis ca strang avere pt Edwinas sa aiba baiatul sa isi plimbe iubita prin strainataturi??
Ei bine mare dreptate aveam.. se vede treaba ca o obisnuiesti pe Karinuta de la cateva luni cu plimbareala, deci trebuie sa cotizez mai mult decat alocatia lunar la "fondul de plimbat iubita in strainataturi"
Sper sa rezolvi repede cu pasaportul si sa mearga toate repede, fara cozi, nervi..
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
[/quote]
Pai cuscra...eu lucerz la avioane si le ofer eu biletele pt.strainatatzuri voi ocupati va de cazare si shopping uri .Si neaparat de pupaceala multa ca eu asa am obisnuit-o!!!Da???
Am sunat la pasapoarte....adika mai bine zis mi-au raspuns...si ii voi face pasaport individual!!!Sa vedem cum va fi cu poza,cum va sta si cu parul ei cel lung care in crestetul capului sta in sus mai tot timpul ...sa aplic niste gel ceva...sau o las panki
Mami de Karina iubita mult mult
alexa si mami spune:
musette sa stapiniti sanatosi scaunul luca, ce veselie pe el:)))
joy, bine ai revenit. cit de dulce e sofia si ce baita face el in lighenus
piolica, multumim de urare. o prinde f bine coiful pe elsa
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
kid2003 spune:
Nikolici uite aici un www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm" target="_blank"> link despre actele de care ai nevoie penttru pasaport individual.
E f bine sa ii faci pasaport individual...pana la 3 ani nu-l schimbi, chit ca ramane cu poza de bebe. Noi asa am putut sa o trimitem pe Alexandra in vizita la cumnata, in Anglia, cu bunica-sa, cu cumnata-mea etc...daca era trecuta pe pasaportul meu sau al lui ta-su nu puteam decat noi sa iesim din tara cu ea, asa mai ai o portita
alexa si mami spune:
laura, vad ca ai rezolvat problemele ma bucur pt tine. la noi dr de fam nu-l masoara pe bb, tu cum ai masurat-o pe alexia, ca sunt si eu curioasa cit are fii'miu. mergem la verificarea de 2 luni abia joi si facem si vacinul:(
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici |
Mai stii cand ti-am zis ca strang avere pt Edwinas sa aiba baiatul sa isi plimbe iubita prin strainataturi??
Ei bine mare dreptate aveam.. se vede treaba ca o obisnuiesti pe Karinuta de la cateva luni cu plimbareala, deci trebuie sa cotizez mai mult decat alocatia lunar la "fondul de plimbat iubita in strainataturi"
Sper sa rezolvi repede cu pasaportul si sa mearga toate repede, fara cozi, nervi..
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
[/quote]
Pai cuscra...eu lucerz la avioane si le ofer eu biletele pt.strainatatzuri voi ocupati va de cazare si shopping uri .Si neaparat de pupaceala multa ca eu asa am obisnuit-o!!!Da???
Am sunat la pasapoarte....adika mai bine zis mi-au raspuns...si ii voi face pasaport individual!!!Sa vedem cum va fi cu poza,cum va sta si cu parul ei cel lung care in crestetul capului sta in sus mai tot timpul ...sa aplic niste gel ceva...sau o las panki
Mami de Karina iubita mult mult
[/quote]
votez pt panky
piolica:si multumim si dupa cum am mai spus si elsa este o minunatie
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piolica la noi a durat 10 minute sa avem certificatul de nastere si sa fie trecuta in livretul de familie francez. iar pasaportul a durat vreo ora, pt ca tipa a gresit doua, in sensul ca lipea aiurea plasticul ala pe prima pagina, asa ca a durat ceva pina a reusit! plus ca totul era manual, in fata noastra. Stiai ca de la 1 ian 2009, pasapoartele pt bebei se platesc? Noi l-am platit pe al Elsei ca era facut de urgenta, insa pina anul asta pasapoartele facute in timp normal erau gratuite pentru copii. nu si de acum incolo... Mamica fericita de bebelina Elsa |
nu, nu stiam ca nu se plateau inainte, credeam ca da.
sa il declaram la consulat s-a facut pe loc, l-au trecut instant in livret, acolo ii facem si pasaportul, la consulatul francez, ca cica il fac tot asa, pe loc, daca venim cu poza!
Dar al meu cica nici pt certificat RO nu a stat la coada sa depuna acte sau ceva, dar nu i l-au dat pe loc, ca deh, dureaza sa completeze o fitzuica
pupici
vezi ca la vara venim peste voi in Franta, sa te prezinti cu Elsa la plaja, la balaceala, da?
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
alexa si mami spune:
eva , vai 10 mil!!! si noi avem repartitoare, tot 3 camere, nu le opresc nici o clipa, toate merg aproape pe max(adica 4 din 5) si pe nov avem 73 lei caldura. zilele astea asteptam factura pe dec, sunt curioasa.
Muuh spune:
Eva arunca un ochi www.wholesomebabyfood.com/" target="_blank">aici despre diversificare. Mie la Alexei mi-a fost super util site-ul.
Ah si inca ceva cu ce intretinere ai platit mai bine te muti la casa ca atat ma costa pe mine gaze+apa+curent la casa. Sper sa va scada factura acum.
CosmyB. spune:
Am fost sa-mi iau ultimul concediu si de maine depun si eu dosarul pt CIC. Am luat si ce trebuie pt dosar si maine iar ma plimb cu ele
L-am trimis pe sot sa-mi ia si ceva pt stimularea lactatiei si mi-a venit cu un sirop de la Plafar Mamma+ se numeste. A auzit cineva de el? O fi bun? Eu am mai luat Galafor si a fost ok, n-am mai avut probleme. Aseara a trebuit sa-i dau lapte praf se pare ca nu se mai satura cu laptele meu era tot agitata, cand ma apropiam cu tzitzi de ea facea un scandal, probabil venea si mai greu Asa ca a mai papat si 80 ml de lapte praf, s-a stambat in fel si chip cand a dat de gust, dar pana la urma a papat.. Sper totusi sa se regleze lactatia si sa-i ajunga lapticul!
Felicic multumesc pt sfat! Se pare ca Maya nu mai vrea chiar deloc sa stea pe spate, vrea sa stea mai sus si ridica mereu capul, parca ar face abdomene
Anca si Carla ta e iar in greva? sa treaca repede si sa revina la pofta ei de bibe si acum de morcovior am vazut o frumusete portocalie la gurita e o scumpa!
Kid ce sportiva ai tu! e tare priceputa!
Joy e o dulce Sofia, mai ales la baita, e dolofana rau si Elsa de Piolica e o frumusete
Eva 71 cm? super!!! Inalt baiatul nu gluma! Asa trebuie sa fie baietii
Laura
Musette spor la copt!
300 ce mai e cu tine? Te-ai mutat la Odisee? Ai facut testul? sa fie totul ok! Maine daca am timp merg si eu la analize, daca nu miercuri ca asa nu se mai poate deja a trecut f mult de cand mi-am propus si nuuuu e bine deloc
Simo tu unde esti? Te-a prins frigul? Ca am auzit ca a fost fff frig la voi Tudor cum e?
Apropo de Dr Spock si eu o am si mi se pare f utila, cand nu stiu ceva fug la carte! La Biblie cum ii zice sotul ca si el se mai documenteaza are cam 900 pagini si ne foloseste pana la adolescenta. Eu zic ca merita sa o aveti in casa!
Pozici
Mami super happy de Maya
tzitziri spune:
Musette, asa mi se pare si mie, ca a devenit caruselul indispensabil....sunt singurele zeci de minute cand pot sa il las singur si sa mai fac si eu una alta prin casa....de aia ieri aveam niste draci si eram disperata ca deja planuiam sa iau altul
Si mie imi place Spock...e drept ca nu e foarte detaliata pe vreun subiect(dat fiind ca are in cateva sute de pagini inclusiv despre adolescenti,deci nu e axata pe grupa asta de varsta), dar asa cum zice si Musette gasesti repede si succint un raspuns la ce te intereseaza.Eu ma linistisem cu constipatia la bebei, daca papa cat trebuie...d'astea.
Fetele, aveti idee cum se dau banii de CIC pentru luna in care intri?Adica se dau proportional cu numarul de zile banuiesc, nu?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)