Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

eva , vai 10 mil!!! si noi avem repartitoare, tot 3 camere, nu le opresc nici o clipa, toate merg aproape pe max(adica 4 din 5) si pe nov avem 73 lei caldura. zilele astea asteptam factura pe dec, sunt curioasa.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

suma asta ne-a venit cand nu aveam montate repartitoare. Si eu sunt curioasa cat ne vine caldura in ianuarie

noi avem 8 calorifere, 2 le lasam la 0 ca nu trebuie si restul le vom lasa la 4, adica 24°, sa vedem daca se schimba ceva

oricum, de-abia le-a montat ieri si temperatura ambientala e deja mai scazuta
ce e aiurea e ca nu pot usca nik pe calorifer (eu mai puneam cate o carpita ceva) nu pot lasa fereastra deschisa fara sa le dau la 0, ma rog, e un stres in plus smecheria asta, dar ce sa fac, vreau nu vreau beau aghiasma, ca astia de pe scara deja s-au imbuibat cu ea!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

andreutac, daca-ti reuseste procesul de educare sa mi-l impartasesti si mie. azi ca sa doarma cipri am iesit afara chiar daca ningea, ne-am luat umbrela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

eu cred ca o sa ajung la depresie cat de curand daca nu se potoloste al meu.
simodina multumesc de raspuns...o sa incerc si eu cu carutul ..radu doarme bine noaptea de la 9 la 1-2 apoi cu ochii inchisi isi da capul dintr-o parte in alta ..eu zic ca-i e foame si-i dau tzitzi dar..nu suge mare lucru si adoarme..apoi iar o ia de la capat..am impresia ca nu poate dormii si simte nevoia sa se legene singur..ca de mancat nu se trezeste..e cu ochii inchisi.
Azi a fost o zi de chin..a dormit f.putin..si fiind si singura cu el..toata ziua in brate..am un teanc de haine de calcat..dar cine a apucat..
DAca mai are cineva vreo idee va rog sa-mi spuneti..nu stiu ce sa mai incerc.
Lala multumesc pt. linkul acela.dar problema noastra este leganatul..doar asa adoarme..si sta prea putin in pat.se plictiseste repede
offf

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Pt faza cu leganutul nu stiu ce sa-ti zic,Luca adoarme la san,dar pt faza cu tinutul in brate si facut si alte treburi eu l-am invatat pe Luca sa-l iau cu mine de exemplu cand calc sau gatesc.Il iau in bouncer in bucatarie si il pun sa se uite la mine in timp ce ii povestesc tot ce fac,si sta cumintel cu mine acolo,casca niste ochi mari cand vede ce fac si nu trebuie sa-l tin in brate,nici nu plange ca sta singur in camera si imi fac si treaba.Daca tu l-ai obisnuit numai in brate e normal la inceput sa planga dar eu cred ca incet incet o sa se dezobisnuiasca si va deveni interesat de ce faci tu prin camera.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

sper sa se dezobisnuiasca..stau numai cu el..toata ziua..vorbim..cant..ce nu-i fac..eu nu pot sa fac nimic in casa..si tot degeaba..cand se plictiseste sau ii e somn incepe urlatul

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Si eu ii iau cu mine peste tot in casa, si tot asa, gatesc sau cal ccu ei langa mine si le vorbesc is le cant. Functioneaza!
Baby_boy, chiar nu stiu cum sa te ajut, ai mei nu s-au invatat in brate, sau cel putin nu inca.... Nu sunt adepta celor care lasa bebelusul sa planga pana se satura daca e rasfatat, asa ca eu zic sa mai ai putintica rabdare. Cred ca se va dezvata singur, dar mai dureaza....

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Fetelor

Dupa ce vi-am scris voua ,mi-am luat masina si am plecat la o plimbare de limpezit creierii..m-am intors si mi-am chemat baietii,le-am cerut scuze si le-am explicat ca sunt ff obosita cateodata si de aceea am reactionat asa...Andy mi-a spus ca el nu vrea sa patesc ceva,i-am explicat ca nu mi se intampla nimic si ca mamicile se mai si supara cateodata ,dar copii nu au nicio vina.
Ne-am si acum totul e k..i-am sugerat sotzului cand ma mai vede asa sa ma lase in pace ca inseamna ca sunt

Va ultumesc tuturor...sunteti lucrul cel mai bun care mi s-a intamplat vreodata

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Bravo!!!!

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Miruna, merci frumos. si eu studiez site-ul asta de vreo doua luni, e fff bun, dar as mai vrea si alte informatii, bine structurate!

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica
!

Laura, acum am reusit si eu sa citesc ca ieri ai fost suparata! bine ca ti-a trecut, se intimpla si la case mai mari, stai linistita! e bine ca te-ai impacat cu pruncii tai si le-ai explicat ce si cum. unde sint pozele Alexiei sa o mai vad si eu?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Piolica ...pozele sunt pebobocei,sa-mi spui daca e asa sau numa mi se pare mie

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

laura, vad ca ai rezolvat problemele ma bucur pt tine. la noi dr de fam nu-l masoara pe bb, tu cum ai masurat-o pe alexia, ca sunt si eu curioasa cit are fii'miu. mergem la verificarea de 2 luni abia joi si facem si vacinul:(

alina ...eu am un cordon si impreuna cu tati o masor,ca nici la noi la dr de fam nu se practica masurarea copilului doar cantarirea

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

chiar acum cateva minute am auzit la radio legat de dosarul cu 85% ca daca vrem sa ne intre banutii in februarie ar trebui depus dosarul pana pe 15 ale lunii,,altfel vom primi in martie retroactiv,,,asa ca la treaba gagici
denisa.g:merci

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

ei, la treaba pe naiba, astia de la sector 3 nici n-au noile formulare si nici nu stiu de nici unele...

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

So am fost si eu sa vad ce acte trebuiesc ptr intratrea In CIC..mi s-a spus aceleasi..nu s-a schmbat nimic.Depuneti dosarul si dureaza intre 2 si 3 luni pana va intra primii bani

Asa ca maine ma duc sa-mi rezolv si eu actele si sa-l depun cate de curand...indemnizatie ptr copil cica in luna sept nu primesc...stie cineva de ce????

Aa si mi-a spus ca ptr adev de la angajator sa-mi treaca din sept 2007 pana in sept 2008...n-am inteles si restul lunilor pana in dec,ce se intampla cu ele??Sau din cauza ca de atunci de 1 sept2008 am fost in prenatal alea nu se mai pun??...MA rog,n-am inteles nimik

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui piolica
la noi a durat 10 minute sa avem certificatul de nastere si sa fie trecuta in livretul de familie francez. iar pasaportul a durat vreo ora, pt ca tipa a gresit doua, in sensul ca lipea aiurea plasticul ala pe prima pagina, asa ca a durat ceva pina a reusit! plus ca totul era manual, in fata noastra. Stiai ca de la 1 ian 2009, pasapoartele pt bebei se platesc? Noi l-am platit pe al Elsei ca era facut de urgenta, insa pina anul asta pasapoartele facute in timp normal erau gratuite pentru copii. nu si de acum incolo...

vezi ca la vara venim peste voi in Franta, sa te prezinti cu Elsa la plaja, la balaceala, da?

gata, s-a facut! unde mergeti la mare? noi sintem aproape de mediterana. abia astept sa o duc pe Elsa la mare

Mergi la inceput