Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
alexa si mami spune:
eva, sunt sigura ca o sa vina mai putin luna asta. la noi chiar isi fac treaba repartitoarele. si eu stiu ca nu se pun rufe pe calorifere, dar eu mai arunc un prosopel, o batistuta.
laura, senx pt ideea cu cordonul o tineti amindoi dreapta si hop cu masuratoarea?
ce bine ca suntem mai mici, ca am de la cine invata ce si cum cu diversificarea
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami piolica, multumim de urare. o prinde f bine coiful pe elsa ![]() alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
saru'mina
![](pupic.gif)
ce mai faci alina? cum e alexa? nu e geloasa pe cipri?
Mamica fericita de bebelina Elsa
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui andy.p So am fost si eu sa vad ce acte trebuiesc ptr intratrea In CIC..mi s-a spus aceleasi..nu s-a schmbat nimic.Depuneti dosarul si dureaza intre 2 si 3 luni pana va intra primii bani ![]() Asa ca maine ma duc sa-mi rezolv si eu actele si sa-l depun cate de curand...indemnizatie ptr copil cica in luna sept nu primesc...stie cineva de ce???? ![]() Aa si mi-a spus ca ptr adev de la angajator sa-mi treaca din sept 2007 pana in sept 2008...n-am inteles si restul lunilor pana in dec,ce se intampla cu ele??Sau din cauza ca de atunci de 1 sept2008 am fost in prenatal alea nu se mai pun??...MA rog,n-am inteles nimik ![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
da asa vor ei sa scrie din sept 2008 in sept 2007,,,nu ii intereseaza ce a fost inainte,,,sa le fie lor usor la verificarea dosarului,,,
eu m-am si certat la munca ca nu prea vr sa completeze adev asa si aveau dreptate ca doar nu cotizezi la stat doar de cand s-a nascut bebele cu un an in urma,,,iar alocatia o vei primi dupa 2 ani,,,
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
alexa si mami spune:
suntem bine piolica, multumim. cu micile probleme, dormit ioc si stat in brate:) alexa parca s-a mai domolit cu gelozia, mai are mici scapari dar mai rarute. s-a obisnuit cu ideea de fratior, citeoadata e chiar plictisita
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
piolica spune:
citat din mesajul lui EvaF noi avem 8 calorifere, 2 le lasam la 0 ca nu trebuie si restul le vom lasa la 4, adica 24°, sa vedem daca se schimba ceva ![]() Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]() ----------------------------------------------------------------------- "There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |
Eva, 24 de grade???? pai ce o sa faci tu cu Luca daca va veti muta in Franta? ca astia de la 19 grade nu te scot!!!!!
![](bang.gif)
apropos de copii caliti, aici am vazut in luna noiembrie copii in pantaloni scurti! erau din aia de burghezi cu pantalonasi scurti si cu ciorapei sub genunchi.... dar o parte din picior era gol, iar eu eram cu o hainja groasa si cu un ditamai fularul la git!
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss_04
da asa vor ei sa scrie din sept 2008 in sept 2007,,,nu ii intereseaza ce a fost inainte,,,sa le fie lor usor la verificarea dosarului,,, eu m-am si certat la munca ca nu prea vr sa completeze adev asa si aveau dreptate ca doar nu cotizezi la stat doar de cand s-a nascut bebele cu un an in urma,,,iar alocatia o vei primi dupa 2 ani,,, ''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei (15/09/2008) |
noah exact asa si la mine...nimeni nu intelege nimic...asa ca le-am spu sa-mi faca doua adv,una cum zic astia si una cum vor ele,,,asta ca sa nu cert ca n-am chef
![](icon_smile_big.gif)
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
citat din mesajul lui alexa si mami laura, senx pt ideea cu cordonul ![]() ce bine ca suntem mai mici, ca am de la cine invata ce si cum cu diversificarea ![]() alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
alina da cam asa
![](icon_smile.gif)
Si apropo de diversificare si eu cartea DR Spock si o folosesc tare mult,iar cartea sotilor Capraru am folosit-o la Andy mai mult decat intensiv
![](icon_smile_big.gif)
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
luminita2008 spune:
kid, sportiva, e o dulce! Vreau si eu................ apropos de zodia Balantei, ce spuneai tu mai deunazi, ai mei bebelaci sunt balante si sa stii ca se potriveste!
Claudinna, Piolica - merci mult de aprecieri! Cum sa fie cu 2 bebei, e frumos taaare! Si greu uneori, dar fruuumos.... mai ales atunci cand nu stiu pe care sa pup mai repede, cand sunt 'insirati' amandoi in fata mea si zambesc de numa.... sau cand ne chinuim toti 3, eu sa ii tin pe burta mea pe amandoi si ei sa nu cada.... sau in alte multe, multe momente de care nu vreau sa ma despart vreodata! De asta si ziceam ca stau 2 ani acasa, sa profit la maximum!
Piolica, pe forum o sa fiu activa fie ce-o fi! Am atatea de invatat de la voi si va apreciez asa de mult, nici n-aveti idee!!
Felicic76 - si noua ne place tot vaca mulsa de nestle!
Musette, Claudinna - cum se cheama cartea lui Spock? Pot s-o comand pe net pe undeva? Nu prea mai am timp sa ies.... Nici mie nu prea imi place Capraru, desi am editia revizuita si adaugita.... tot mi se pare ca e depasita.
Musette - tu faci paine? Ce tare.... ti-a iesit si azi?
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
piolica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andy.p
Piolica ![]() ![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
imi trimiti si mie porola prin PM, ca nu o mai am.
![](pupic.gif)
luminita2008 spune:
Babytza - super tare David!! Pacat ca n-ai reusit sa-l filmezi, da' las' ca-l mai prinzi tu poate si in alte Momente!
Imi pare rau sa aud ca nu ia in greutate! Poate e ceva trecator sau poate e cazul sa ii schmbi lapticul... sau chiar sa ii dai si noaptea sa pApe....nu prea imi surade ideea de a-i da cereale mai devreme de 4 luni... poate da in altele mai neplacute o diversificare inceputa prea devreme.
Sincer, as vrea si eu ca puii mei sa doarma mai bine noaptea dar ce sa fac daca sunt asa mancaciosi? tot din 3 in 3 ore se trezesc orice as face.... mult si sa ne spui ce zice pediatrul!
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal