Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
nikolici spune:
Iriss
Se paare ca toate doarele din toate sectoarele ajung la directia muncii, deci DA pt.toate sectoarele, din pacate.Aceasta strada este in sectorul 2.Eu stau in 4.
Mami de Karina iubita mult mult
denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Denisa la noi abia in 12 se deschide la primarie si eu tot din 12 intru sau ar trebui sa intru in CIC. Ma dispera chestiile astea. fericita de Andreea-Maria |
Super vacanta la voi la primarie . Ziceam mai devreme ca la noi avem 60 de zile la dispozitie sa depunem dosarul.. nu-i asa si acolo? Aata ca sa stai linistrita ca nu se intampla nimic daca intarzii o zi, doua..
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
musettepink spune:
cocutica eu au cautat drojdie dupa sarbatori si abia am gasit,se cumparase toata.Prima data am folosit pakmaya si a iesit super,apoi surpriza neplacuta am avut-o cu dr oetker dar se pare ca nu pun suficienta,de asta am sa mai incerc cu un plic intreg de data asta.Hefe din aia nu am vazut dar era dupa sarbatori si rafturile erau goale asa ca mai caut.Merci
Anca mie imi place f mult cartea lui dr Spock,nu numai pt diversificare ci si pentru restul sfaurilor care mi se par de bun simt.Despre alimentele solide nu am citit inca insa am aruncat acum un ochi pe ea si am gasit de exemplu ca cica intai trebuie sa dai laptele si apoi lingurita cu suc deoarece bebelusii sunt contrariati atunci cand ei asteapta lapte si primesc in schimb altceva.cam ce ai patit tu cu sucul si laptele ,se pare ca trebuia invers.are multe sfaturi de genul asta si e bine sa o ai in casa,cum are copilul un simptom fugi si cauti in ea si elimini din posibilitati,de exemplu cum am eliminat eu atunci cand Luca avea diareea ca nu e de la dinti.dar repet capitolul despre diversificare nu l-am studiat dar ma pun serios cu burta pe carte ca ne asteapta vremuri grele.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
denisa.g spune:
citat din mesajul lui nikolici Denisa Mergem in Elvetia 2 sapt. in februarie....nu mai pot de fericire cand ma gandesc...ca scap de mizeria asta de Bucuresti. Mami de Karina iubita mult mult |
Mai stii cand ti-am zis ca strang avere pt Edwinas sa aiba baiatul sa isi plimbe iubita prin strainataturi??
Ei bine mare dreptate aveam.. se vede treaba ca o obisnuiesti pe Karinuta de la cateva luni cu plimbareala, deci trebuie sa cotizez mai mult decat alocatia lunar la "fondul de plimbat iubita in strainataturi"
Sper sa rezolvi repede cu pasaportul si sa mearga toate repede, fara cozi, nervi..
de Edwin
claudinna spune:
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/video/0-2-ani/" target="_blank">aici filmulete
sper sa nu considere reclama ....
despre cartea dr. Spock...are vreo 10 pagini depre diversificare...
sa va zic cateva subtitluri:
PREFERINTELE ALIMENTARE
CAND SA INTR ALIM SOLIDE
ALIM SOLIDE INAINTE SAU DUPA LAPTE
CUM SA INTR ALIM SOLIDE.
vb despre fiecare grupa in parte: legume, fructe, cereale...ce efecte pot avea...
eh, scrie cam ce e si prin alte carti
eu am vreo 3-4 carti si cel mai mult imi place cea veche, a medicilor Capraru, ca acolo are exact pe luni ce poate manca bebe, spune si ce fructe si legume are voie....mai da si retete
nu ma iau strict dupa cineva, dar e bine ca am mai multe sa ma inspir, sa compar....
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
denisa.g spune:
citat din mesajul lui claudinna www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/video/0-2-ani/" target="_blank">aici filmulete sper sa nu considere reclama .... poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Multumesc frumos .
La mine tot nu merge.. poate are ceva calculatorul meu.
de Edwin
iriss_04 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa.g
Multumesc frumos . La mine tot nu merge.. poate are ceva calculatorul meu. de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
nu merge este considerata reclama
nu are nimik calculatorul
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
anca81 spune:
Claudinna, nu merge, e reclama ilegala. Zi-ne pe litere
De la cate luni recomanda Capraru diversificarea in cazul bebelusilor alimentati cu prafuri?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
piolica spune:
'neata asa pe la prinz.
kid, am vazut-o si eu pe Maria cum se intoarce de pe o parte pe alta. E NE-MAI-PO-ME-NI-TA! Vad ca-i place si-n scaunelul ei Chicco.
am vazut-o si pe Sofia de Joy, si pe Eva de Andreutac, care sint la fel de dulci ca si mamicile lor!
andreutac, Eva chiar a zis ma-ma-ma? wow! cred ca ai facut pe tine cind ai auzit-o.
felicic, sa stii ca ai dreptate, Elsa e ca o bomboana fondanta! hahaha! ce mai face Falkone? vad ca Elsa are falcile mai mari decit ale lui Falkone, insa nu pot sa-i spun asa, deh, Falkone e unul singur (e marca depusa)! Ce frumosi sinteti voi doi in cada, acoperiti de spuma!
Laura, acum am reusit si eu sa citesc ca ieri ai fost suparata! bine ca ti-a trecut, se intimpla si la case mai mari, stai linistita! e bine ca te-ai impacat cu pruncii tai si le-ai explicat ce si cum. unde sint pozele Alexiei sa o mai vad si eu?
Luminita, de mult timp vroiam sa-ti spun cit de mult te admir. Cum te descurci cu doi bebelusi? Vad ca ai facut si un clip, care e super frumos, tii si un blog, esti super activa pe forum in conditiile in care ai doi prunci de ingrijit, iar eu, cu un singur prunc, abia ma descurc. sincer, esti de admirat si multi pt tine si baieteii tai frumosi
musette, o sa incerc sa intru mai des! cum merge productia de paine? iti deschizi o brutarie in bucatarie?
babytzasaru'mina. o sa ma uit si eu la video clip. pune-ti camera / aparatul foto cit mai aproape de soricel, asa nu o sa mai alergi prin toata casa dupa ele, ca vrem sa-l vedem si noi pe soricel cum se cearta cu jucariile!
preety, sper sa nu fie nimic grav.
anca, e super pustoaica ta in fustita de blugi
eva, 71 de cm? pai e un lungan!!!!! d'aia ti se pare tie ca e slabut. si inca ceva, am citit ca bebelusii alaptati nu sint asa dolofani ca cei alimentati artificial. luca e un super model inca din scutece.
iriss, . si andu e un dulce. felicitari pt bebe cuminte.
nikolici, Elsa are pasaport, insa e francez, nu stiu cum e la romani. eu nici nu am declarat-o la romani, ar fi trebuit sa le dau zeci de acte la ambasada, in cond in care la francezi cu livretul de familie si buletinul sotului am luat certificatul de nastere in 10 min.
Mamica fericita de bebelina Elsa
iriss_04 spune:
pt cele interesate am intrat pe site-ul DIRECTIEI MUNCII SI PROTECTIEI SOCIALE BUCURESTI si am gasit asta:
ASISTENTA SOCIALA
B. CERERI DE REORDONANTARE / MODIFICARI LA ALOCATIA DE STAT PENTRU COPII, INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI SAU STIMULENT :
Acte necesare :
-- copie certificate de nastere copil;
-- copie carte de identitate reprezentant legal (persoana care incaseaza banii);
-- daca se doreste plata prin cont bancar : extras de cont (cu cod IBAN) daca se doreste plata alocatiei de stat in contul bancar al reprezentantului legal al copilului, la una din urmatoarele banci cu care colaboram : B.C.R., B.R.D., Banca Transilvania, C.E.C., Procredit Banc, Romexterra. Titularul contului este reprezentantul legal care incaseaza prestatia solicitata.
Cererile de reordonantare / modificari se pot face :
- La sediul nostru din Str.Hambarului, nr.6, sector 2 in zilele de luni, miercuri si joi, intre orele orele 900-1500 ;
- Prin posta, atasand copiile actelor doveditoare necesare;
- Prin e-mail la adresa alocatii@ddfssbuc.org atasand scanat actele doveditoare necesare.
PENTRU ALTE SITUATII VA RUGAM SA NE CONTACTATI.
sper sa va ajute
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)