Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
nikolici spune:
Fetelor,
Sunt plina de draci, am sunat la directie sa intreb cu indemnizatia 85%, daca e vreun formular ceva si ce credeti ca mi au zis???
Trebuie sa mergeti la directia muncii sa le ziceti ca vreti 85 %...directie unde este tot timpul omorrrrrr.I am intrebat daca nu pot face adaugare la dosarul meu pe care il predasem in ultima zi din anul trecut, a zis nu ca au plecat si aici se primesc doar cele care nu au depus....morrr de draci ca am depus ca o vaca la telefon mi a zis sa l predau pt 600ron cand se pare ca puteam sa l depun si in ianuarie.
Pt cele interesate din Bucuresti, directia muncii este pe Str.Hambarului nr.6.Astept sa se calmeze Karina sa pot suna sa-i intreb ce si cum.
Offf....ce draci, cand puteam sa depun dosarul pt 85% direct....au vrut ei sa scape de chinuri cu stat la coada.
Scuzati daca am scris aiurea dar este pe fondul nervilor.
Mami de Karina iubita mult mult de tot
denisa.g spune:
Nikolici – multi multi multi pupici pt Karinuta. Unde plecati??? Anul trecut si-a facut un prieten pasaportul si a trecut copilul pe pasaportul lui, cred ca tot asa este si acum.
- acum am vazut ce nervi ai !! Eu anul trecut cand am vrut sa depun mi-au zis ca am timp 60 de zile lucratoare de la ultima zi a concediului medical (adica 18 decembrie la mine).. si nu m-am grabit.
Am avut noroc.. macar nu am mai depus de 2 ori.. depun acum o data.
Anca – pupici si muuuulta rabdare
Claudinna - nu am reusit sa gasesc filmuletul de care zici.. nici site-ul.. nimica.... daca ma ajuta cineva cu un link..
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Hello girls, Nu mai stiu cine scrise se mai demult ca a calatorit cu bebe in strainatatzuri, vrem si noi si tre sa ne facem pasaport, eu sa-mi schimb numele preluat dupa casatorie si lu bb sa-i fac.Intrebare ca nu resusesc sa ma dumiresc pe site-ul lor...li se face pasaport individual sau e trecut pe pasaportul parintilor inca? |
Cand s-a nascut fi-miu si l-am declarat si la Consulatul Francez, ne-au zis sa revenim cu o poza tip (au descris cum trebuie facuta, circul dupa lume cu un bebe mic, acum merge sa ii fac dar mic mic n-ai sa vezi ca sta, la o luna, de ex) si au zis ca in Ro putem sa il trecem pe pasaportul meu.
Noi ii vom face pasaport francez dar mai la primavara incolo mergem cu el la consulat, ca nu ne grabim, noi plecam la vara in Franta. Daca te grabesti stiu sigur mai multe fetele care au plecat deja, dar stiu ca da, in RO il poti inca trece in pasaportul tau pana la nu stiu ce varsta.
Anca, pup-o pe nora-mea din partea noastra.
Eu am intrat pe site-ul farmaciilor celebre din Bucuresti sa vad care au vaccinul Pentaxim (noi joi facem patru luni si am vrea sa ne sarbatorim cu vaccin) si m-am socat din nou la diferentele de preturi dintre farmacii. Diferente considerabile, nu gluma.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
anca81 spune:
Eva, eu tot citesc de vreo saptamana pe DC despre diversificare aici si inca nu pot spune ca m-am luminat prea tare. Mai ales ca una citesc iar cand pun in practica se da totul peste cap. Ma refer la chestii de genul "pune-i lingurita pe buze sa suga continutul" - pai Carla sufla in lingurita daca fac asa. So, no comment. Parca Musette are cartea lui Spock, merita sa o luam?
Ma tot plang ca o toanta dar pe bune ca mi se pare extrem de greeeeeu . Dar cand ma gandesc ca n-am vazut inca adulti papand cu biberonul parca parca imi mai revin . Scary, isn't it?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
cocutica spune:
Musette pliculetele cu drojdie uscata se gasesc in toate hipermarketurile, gen Cora, Carefour, etc, la raionul cu esente, zahar vanilat, gelatine pt torruri etc. Eu am folosit Hefe sau Dr. Oetker. Nu am dizolvat-o in nimic, am pus-o direct in faina. Merita sa incerci!
EvaF spune:
citat din mesajul lui anca81 Eva, eu tot citesc de vreo saptamana pe DC despre diversificare aici si inca nu pot spune ca m-am luminat prea tare. Mai ales ca una citesc iar cand pun in practica se da totul peste cap. Ma refer la chestii de genul "pune-i lingurita pe buze sa suga continutul" - pai Carla sufla in lingurita daca fac asa. So, no comment. Parca Musette are cartea lui Spock, merita sa o luam? Ma tot plang ca o toanta dar pe bune ca mi se pare extrem de greeeeeu . Dar cand ma gandesc ca n-am vazut inca adulti papand cu biberonul parca parca imi mai revin . Scary, isn't it? Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
da, scary movie, cand ma gandesc ma ia batzaiala!
_irina_ spune:
Pupici si de la noi.
Azi piti e plina de energie, inca nu am dormit deloc. E bine ca radem, ne hlizim, ne vanturim, eu sunt lesinata de somn si ea ma tine in priza de la 8 de dimineata.
Denisa la noi abia in 12 se deschide la primarie si eu tot din 12 intru sau ar trebui sa intru in CIC. Ma dispera chestiile astea.
fericita de Andreea-Maria
EvaF spune:
citat din mesajul lui nikolici Fetelor, Sunt plina de draci, am sunat la directie sa intreb cu indemnizatia 85%, daca e vreun formular ceva si ce credeti ca mi au zis??? Trebuie sa mergeti la directia muncii sa le ziceti ca vreti 85 %...directie unde este tot timpul omorrrrrr.I am intrebat daca nu pot face adaugare la dosarul meu pe care il predasem in ultima zi din anul trecut, a zis nu ca au plecat si aici se primesc doar cele care nu au depus....morrr de draci ca am depus ca o vaca la telefon mi a zis sa l predau pt 600ron cand se pare ca puteam sa l depun si in ianuarie. Pt cele interesate din Bucuresti, directia muncii este pe Str.Hambarului nr.6.Astept sa se calmeze Karina sa pot suna sa-i intreb ce si cum. Offf....ce draci, cand puteam sa depun dosarul pt 85% direct....au vrut ei sa scape de chinuri cu stat la coada. Scuzati daca am scris aiurea dar este pe fondul nervilor. Mami de Karina iubita mult mult de tot |
cred ca depinde de zi, a fost si sotzul meu in Hambarului sa imi depuna demisia (deja e as in tot ce tine de birocratie in Ro dupa cat a umblat pt mine, pt Luca, pt firma) si a stat nitzel dar a scapat.
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui nikolici Fetelor, Sunt plina de draci, am sunat la directie sa intreb cu indemnizatia 85%, daca e vreun formular ceva si ce credeti ca mi au zis??? Trebuie sa mergeti la directia muncii sa le ziceti ca vreti 85 %...directie unde este tot timpul omorrrrrr.I am intrebat daca nu pot face adaugare la dosarul meu pe care il predasem in ultima zi din anul trecut, a zis nu ca au plecat si aici se primesc doar cele care nu au depus....morrr de draci ca am depus ca o vaca la telefon mi a zis sa l predau pt 600ron cand se pare ca puteam sa l depun si in ianuarie. Pt cele interesate din Bucuresti, directia muncii este pe Str.Hambarului nr.6.Astept sa se calmeze Karina sa pot suna sa-i intreb ce si cum. Offf....ce draci, cand puteam sa depun dosarul pt 85% direct....au vrut ei sa scape de chinuri cu stat la coada. Scuzati daca am scris aiurea dar este pe fondul nervilor. Mami de Karina iubita mult mult de tot |
multumim nikol
si mie imi pare rau ca am depus,,,trebuia sa depunem acum,,dar vorba ta ca sa scape ele de aglomeratie ne-au fortat sa depunem in decembrie
in Str.Hambarului nr.6 este pt toate sectoarele??
sa ne spui ce-ti spun cei de la directia muncii
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
nikolici spune:
EvaMultzu mult pt. raspunsuri....astia de la pasapoarte nu mi raspund....cum nici cei de la directia muncii sa mi zica si mie in puii mei ce tre sa aduc.
Denisa Mergem in Elvetia 2 sapt. in februarie....nu mai pot de fericire cand ma gandesc...ca scap de mizeria asta de Bucuresti.
Mami de Karina iubita mult mult