Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

musette – multumesc, momentan la chicco polly ne orientam dar inca mai sondam piata desi cred ca in final tot la asta o sa ramanem.

Felicic – am citit ca vrei sa-ti iei storcator – atentie mare!!! Noi nu am fost inspirati si nasa tot vroia sa ne ia un cadou si de obicei ea ne intreaba si i-am zis sa ne ia storcatorul, tot asa.. in ideea sucurilor pt copil si imi pare rau acum. ..cand ma gandesc ca pt un morcov , pt 3 guri de suc pt bb o sa spal o ora la storcatorul ala.. ma apuca damblalele. E tare complicat si se spala multe piese si dureaza muult…… asa ca grija mare sa nu faci ca mine: in 10 minute faci sucul si hranesti copilul si apoi stai o ora sa speli storcatorul.

Andy_p - pupici multi pt voi

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Uffff, m-am chinuit si i-am dat Carlei cu lingurita suc de morcovi si apoi lapte in completare vreo 100 ml si a varsat

Referitor la storcator, eu il gasesc foarte util numai sa fie unul micut si compact, din cat mai putine piese. La fel si blender, unul mic de mana.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Uffff, m-am chinuit si i-am dat Carlei cu lingurita suc de morcovi si apoi lapte in completare vreo 100 ml si a varsat

Referitor la storcator, eu il gasesc foarte util numai sa fie unul micut si compact, din cat mai putine piese. La fel si blender, unul mic de mana.

Piti mic se face mare

Anca, scuze daca ma insel dar citisem undeva ca la inceput e bine sa-i dai la bb numai morcovul sau marul, depinde ce-i dai acolo si abia dupa cel putin o ora lapticul , sa nu se amestece cele 2 intr-o masa. Poate e gresit, dar eu ramasesm cu ideea asta. Corectati-ma daca gresesc
Referitor la storcator la fel, e foarte util, dar nu ca al meu de speli la el de innebunesti.. sa fi fost mai mic si mai accesibil era altceva.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

un site f interesant cu filmulete : reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment. ro
undeva in stanga e sectiunea mamici si pitici
acolo e un filmulets i despre dibversificare

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Sper sa reusesc si eu sa criu tot mesajul ..asa..
CD27 .se pare ca nu sunt singura atunci cu leganatul ..tie nu ti-e greu uneori? apuci sa faci ceva pe acasa? la mine a mai trecut o zi si tot nu m-m atins de scaunul cu rufe pt. calcat. Am ajuns sa cred ca nu exista o metoda de dezvatat de astat in brate si adormit cu leganat..poate cand o incepe sa se joace mai mult ..cine stie

Azi vad ca Radu e mai cuminte..dormii mai bine.nu mai plansa asa...deja la al treilea cascat incep sa-l legan si adoarme..daca nu sunt atenta si-l obosesc prea tare adoarme in urlete :(

Referitor la statul acasa 2 ani..ca ieri nu m-a lsat sa scriu..eu intentionez sa stau 2 ani..sunt cei mai importanti pentru copilul meu.. lucrez in banca si dupa cei 2 ani vreu sa renunt sa ma orientez spre ceva mai flexibil pentru ca daca si eu si sotul meu venim numai dupa ora 7 de ce am mai facut copil??

Referitor la CIC eu depus dosarul in decembrie .mi s-a terminat postnatalul pe 7 dec. si de acolo mi-au zis ca trebuia sa-l depun...si in ianuarie o sa depun altceva in alta parte nu la ei. pt cei 85 %..asa ca o sa sun pe la jumatatea lui ianuarie sa vad ce si cum..
Revin..daca ma lasa RAdu

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello girls,

Denisa-cuscra Ce veste buna ne-ai dat cu 85%.Sun si eu sa vad ce tre sa completez ca eu am depus deja dosarul, o fi omor???
for Edwin

Nu mai stiu cine scrise se mai demult ca a calatorit cu bebe in strainatatzuri, vrem si noi si tre sa ne facem pasaport, eu sa-mi schimb numele preluat dupa casatorie si lu bb sa-i fac.Intrebare ca nu resusesc sa ma dumiresc pe site-ul lor...li se face pasaport individual sau e trecut pe pasaportul parintilor inca?

Pup

Mami de Karina iubita mult mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy
Referitor la statul acasa 2 ani..ca ieri nu m-a lsat sa scriu..eu intentionez sa stau 2 ani..sunt cei mai importanti pentru copilul meu.. lucrez in banca si dupa cei 2 ani vreu sa renunt sa ma orientez spre ceva mai flexibil pentru ca daca si eu si sotul meu venim numai dupa ora 7 de ce am mai facut copil??

Referitor la CIC eu depus dosarul in decembrie .mi s-a terminat postnatalul pe 7 dec. si de acolo mi-au zis ca trebuia sa-l depun...si in ianuarie o sa depun altceva in alta parte nu la ei. pt cei 85 %..asa ca o sa sun pe la jumatatea lui ianuarie sa vad ce si cum..
Revin..daca ma lasa RAdu

fff adevarat cu statul acasa, mi-a placut cum ai expus problema

legat de indemnizatie, sotzului meu i-au zis exact acelasi lucru cand a depus dosarul in decembrie, ca trebuie depus pt 600 ron intai, daca mi se terminat postnatalul in decembrie, si sa revenim in ianuarie cu un telefon pt cei 85%

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Tzitziri nici mie nu mi-au dat garantie insa scrie parca pe site ca ai 30 de zile garantie cu bonul de casa.Cam putine adevarat si el e destul de sensibil la mutari,si eu la inceput il tot intorceam pana am vazut ca nu rezista asa ca il imping putin spre perete si atat,acum am nevoie de el mai mult ca niciodata,de vreo 3 seri Luca adorme cu el,pana acu adormea la san acum nu mai vrea,vrea in patut si sta si se uita la carusel pana adoarme.....deci acu imi e chiar indispensabil

Cocutica merci de sfat.Unde gasesc aceasta drojdie?

Denisa,mare dreptate ai cu storcatorul,e f util dar si eu spal apoi dupa el de ma abtin la baut suc dar pt Luca va trebui sa il pun iar in functiune.

Anca mamica rabdatoare in ale diversificarii!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Denisa, intr-adevar se poate sa fi gresit ca i-am dat laptele numai ca a inceput sa planga si m-am gandit ca ii este foame. Nu-i nimic, maine incercam din nou .

Cred ca dau o fuga pana in oras sa-i cumpar o lingurita din silicon cu o scobitura cat mai adanca, cea pe care o am este destul de moale insa are scobitura micuta, si cum imi tremura mainile de emotii vars 3/4 din continut pana sa ajung la destinatie

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Felicic – am citit ca vrei sa-ti iei storcator – atentie mare!!! Noi nu am fost inspirati si nasa tot vroia sa ne ia un cadou si de obicei ea ne intreaba si i-am zis sa ne ia storcatorul, tot asa.. in ideea sucurilor pt copil si imi pare rau acum. ..cand ma gandesc ca pt un morcov , pt 3 guri de suc pt bb o sa spal o ora la storcatorul ala.. ma apuca damblalele. E tare complicat si se spala multe piese si dureaza muult…… asa ca grija mare sa nu faci ca mine: in 10 minute faci sucul si hranesti copilul si apoi stai o ora sa speli storcatorul.

asa sunt eu cand spal robotul de bucatarie, ma iau toti nervii. In calitate de responsabila cu ordinea si curatenia imi revine mie acest rol

ce storcator ok cunoasteti?

Si inca ceva, in cartea Dr Spock se vorbeste despre diversificare? Si daca da, cum e titlul exact? Merita sa o cumpar ca sa ma luminez cu diversificarea? (e updatata sau merge tot pe diversificare timpurie?)

ce alte carti ok despre diversificare imi recomandati?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput