Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 denisa.g: nu-ti dori sa termini cu alaptatul, mie asa greu mi se pare, sterilizat biberoane, cumparat lapte praf, plus ca, am o doza de egoism 300: sieks cu urmari? nebunatico! Mamica de VLAD 19.10.2008falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
si eu ma declar super egoista la partea cu alaptatul ca nu-l mai simt dependent de mine,,,
cateodata imi pare atat de rau ca am bagat supliment si intro luna adio tzitzi

falkone cel mic''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui fce![]() ![]() Maria de Kid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mara de Nadina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() David de babytza ![]() ![]() ![]() + pt toti stefanii si stefaneleMultumim tuturor pt urari, in special lui andu pt .andreuta f f frumoasa eva ta ![]() noi am facut ieri vitamina d injectabil si am fost un pic suparate, dar ne/a trecut pan la urma..bine ca am scapat de vigantol. zilele astea tot am zis ca o sai fac si ei o poza s/o trimit pt album dar n/am gasit momentul potrivit, poate ne mobilizam azi daca nu eprea tarziu. cuscra ati scapat de maraieli? Mami de Erica (27.10.2008) tickerpoze |
iubitele,,,bine ca ati scapat cu bine de injectie,,,si nu ii mai dai deloc vigantol?andu e mai bine azi,,,ieri si alaltaieri a fost
rau,,,am o banuiala ca ii dau si dintzisori
si trimiteti poza repede ca eu am confundat-o pe tori cu fetita nr 2 din clip
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui andreutac Eva, recunosc faptul ca ai avut si tu o contributie in alegerea numelui avand in vedere ca mi-am dorit un nume un pic diferit pt. micuta mea. Iar Eva Maria mi s-a parut ca suna foarte bine si ca are dubla semnificatie, Eva si Maria fiind 2 femei reprezentative pt. lume. |
In cazul acesta, da-i un maaaaaaaare pupic finutzei mele virtuale!

Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
------------------------------------------------------------------------------
EvaF spune:
| citat din mesajul lui felicic76 huggies the best ![]() ![]() ![]() Doamne, cat de putin imi trebuie sa fiu fericita! Eu cu fi-miu avem un joc: dupa masa si ragaiala(este anormal ca fi-miu nu regurgiteaza sau "nu alege laptele"?!?!?, dupa parerea vizitatorilor mamici suntem un caz special . Azi dimineata program obisnuit, il pun pe bebe pe "start" ptr joc si imi suna telefonul, era sora mea si vroia sa treca sa ne vada. Vorbesc la telefon si imi arunc privirea: Vlad radea din tot sufletul si se incorda tot, vroia sa se ridice, vroia sa ne jucam ca de obicei . Nu-mi venea sa cred, l-am strigat pe tati sa ne vada, parca nici acum nu-mi vine nu cred ca a facut-o constientdaca il las cu tati, se uita impreuna la Stargate1, dupa ce vizioneaza cateva episoade, uite-i pe goaul'dzii mei Mamica de VLAD 19.10.2008falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Reiterez: seamana leit cu tine!!!
Fff frumos jocul vostru. Si Luca isi ridica caputzul si cere sa fie ridicat in funduletz, dar bine, noi suntem mai maricei, e normal. Fi-miu cam de la doua luni jumate a inceput sa faca asa, nu inainte. Insa nu il trag de brate sa il ridic, mi-e teamasa nu disloc ceva pe acolo.
Noi avem alt joc. Hai sa arat sa va amuz. Fi-miu cand papa
trage vreo zece minute cu zgomot si concentrat apoi se opreste, se uita in ochii mei gales, incepe sa rada, iar se uita la mine, iar rade asa si apoi se piteste dupa
, de parca eu nu il vad...Apoi il mut la tzitzi doi si face la fel cand se satura.
Singura oara cand nu face asa e noaptea, cand se trezeste hulpav dupa tzatza nocturna si mananca cu ochii inchisi.
Ziceti si voi... Ce amuzament pe capul lui...rade in hohote, nu gluma, si e atat de dulce ca imi vine sa il mananc. Momentele astea nu le-as da pentru nik in lume.
Plus ca se uita bine in ochii mei sa stie a cui tzatza o mananca. Intr-o zi ma spalasem pe cap si aveam un prosop pe cap, se uita asa ciudat la mine, nu s-a lamurit ca sunt eu si a refuzat sanul. Dupa ce m-am uscat pe par a mancat ca un fomist, deci...foame era...dar nu mananca de la straini...
Cat despre televizor, s-a smecherit, se prinde ca il pun cu spatele la el si intoarce disperat capul sa se uite. Dar nu il las deloc, ii gasesc alta jucaricasi il fac sa uite.
Felicic, cum mai era cantecelul acela cu Craciunul?
Nausica, tu ce faci? Ca stiam ca ramai acasa de Craciun?

Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
------------------------------------------------------------------------------
Muuh spune:
Dimitri este de astazi crestin. A plans de i-a sarit camasa de pe el in biserica si l-a tras pe popa de barba de nervi. Pun poze cand le am. Revin cu detalii mai incolo.
preety spune:
Buna fetele!!!
In primul rand dorim toate cele bune tuturor Sf Stefan si Stefania de astazi. Sa fie cu totii sanatosi si sa va bucurati de ei!!! 
Gaia uite ce am invatat de la dr si din experienta:
1. trebuie sa hranesc pitica la minim doua ore... daca o hranesc mai des (ptr ca uneori cere), regurgiteaza sigur... lapte nou peste lapte vechi nu merge!!!
2. daca mulg laptic de la san si dau bebelinei, dar acesta nu este suficient, atunci se amesteca cu laptele praf pentru a crea doza necesara (in prezent 120 ml/masa).
3. pentru iesitul afara, asa cum mi-a recomandat dr., functioneaza amestecul meu de ceai de lactatie - fenicul + anason + chimen!!! In ultima saptamana a iesit in fiecare zi!
4. ref la colici: daca o tin in perioada respectiva numai pe lapte de la san si ceiut... pana trece ora de "facut de cap" a colicilor bebelina nu mai urla ca atunci cand dau biberon si se linisteste mai repede si mai usor!
5. ptr dormit noaptea: 5 mese pe zi a cate 130-150 ml/masa, plus masa de san de dimineata si eventual intre alte mese, plus nitel ceiut in special dupa ultima masa seara (masa care e la ora 21.30) si adoarme bebe la ora 23.30-24.00 fara probleme si dureri. De 4 nopti a dormit de la ora 24.00 la ora 8.00 dimineata ... Acu arat si io mai vioaie
Aplicand aceste metode suntem amandoua mai fericite

fce spune:
se poate face si injectabil, vitamina d2 sau d3 cate 200.000 de unitati la 2 4 6 8 10 luni ceva de genul asta nu stiu sigur dar oricum se fac 5 doze si prima normal trebuia sa i/o fa la nastere dar nu le gasisem atunci.
am trimis si noi poza pt clip ne/am bucura mult daca se mai poate adauga... multumim babytza
gata de plimbare
sedinta foto
sedinta foto portret
Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze
nikolici spune:
Maria de Kid; Mara de Nadina; David de babytza
si tuturor Stefanitzilor
.
Raportez: L am prins pe Mos Craciun de un picior in semineul socrilor exact cand vroia sa plece, sa-l intreb de cadourile noastre.A dat din umeri nestiutor si cam nesim...drept urmare il tzin captiv, pana cade ceva din tolba-sac ce o avea el si pt.noi...cei care nu am primt nimikas![]()
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Christmas shooting
AlexaM spune:
In primul rand: multumim mult babyta...e superb clipul.
Daca imi permiteti: la recomandarea dr pediatre am inchis cu totul tv. Doar seara ne mai uitam la cate un film...dar fara Matei.
Se pare ca e foarte nociv pt mintea lor. Ii face irascibili ... sunt hipnotizati de tv (ca si noi... ati vazut cum le prinde privirea si nu se mai dezlipesc)dar in rest nu mai gasesc stimuli la fel de puternici si se enerveaza...plus ca nu fac diferenta dintre fictiune si realitate..asta mai tarziu.
Pana la 2 ani se recomanda fara tv..apoi doar o ora max 2 pe zi.
Dati un google search cu efectele tv asupra copiilor...eu am inchis tv.
Multa sanatate!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
andy.p spune:
citat din mesajul lui iriss_04 iubitele,,,bine ca ati scapat cu bine de injectie,,,si nu ii mai dai deloc vigantol?andu e mai bine azi,,,ieri si alaltaieri a fost rau,,,am o banuiala ca ii dau si dintzisori![]() si trimiteti poza repede ca eu am confundat-o pe tori cu fetita nr 2 din clip ''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei (15/09/2008) |
Noi suntem
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei