Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alexa am observat si eu ca daca e aprins TV nimic altceva n-o mai intereseaza,de abia reusesc sa-i intorc capul de la el.

Nikolici free Santa!!!Poate asa va da ceva ..S-a mai linistit Karinutza??

Miruna sa va traiasca micul crestin

Eva e bestial Luca

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

www.onetruemedia.com/shared?p=7b312e5808f3e1e4dfa6bb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Cadoul meu pentru voi !!! Craciun fericit !!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Absolut super clipul, it made my day!!!

Noi nu suntme prea bine, tati ne-a adus in dar si o raceala... dupa ce l-a chinuit pe el vreo saptamana si jumatate, ne-a luat si pe noi, pe mine si pe bebei.... Vad ca pana acum ei fac o forma mai usoara, doar cativa mucisori la amandoi si o tuse rara la Robert... sper sa ne treaca si sa pot trece pe la voi mai des.... acum insa nu prea am avut timp deloc, am avut si o tona de musafiri si un mare grad de ocupatie cu bebeii, nu mai vor sa doarma ziua deloc, abia dupa ora 18.00 mai atipesc si apoi seara si toata noaptea... dar tot in reprize. Oricum, e o reala placere sa stau cu ei toata ziulica, ganguresc si zambesc asa de frumos....!!!

Va pup pe toate , iar Irinei ii doresc multa putere sa treaca peste aceasta perioada a vietii ei. Oricum ar fi, printesa de langa ea o va ajuta enorm!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Povestea noastra:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=87842&REPLY_ID=4363694

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e frica de ziua in care n-am sa mai fiu eu...

Ce nu te darama, te face mai puternic!

http://luminita2008.shutterfly.com/

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Pentru ieri cu intarziere
Eva de andreutac

Alessandra de danucu

Edward si Robert de Luminita

Si pentru micutele de azi :

Erika de fce

Maria de Kid

Mara de Nadina

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Multumim mult de tot! Si din partea noastra LA MULTI ANI cu intarziere....

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Povestea noastra:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=87842&REPLY_ID=4363694

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e frica de ziua in care n-am sa mai fiu eu...

Ce nu te darama, te face mai puternic!

http://luminita2008.shutterfly.com/

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Mamicilor de baietei, recunosc ca sunt un pic invidioasa...micutii va seamana leit, dupa cum e si vorba...baietii seamana cu mamele, fetel cu tatii. Eva mea este leit tati, iar de curand am descoperit pozele sotului meu de la 4 luni. Suprapuse nici nu stii sa-i deosebesti...aceleasi trasaturi, zambet, mimica...
Muuh, sa-ti traiasca micutul crestin, te asteptam cu poze.
Noi avem botezul pe 17.01, data la care facem si cununia religioasa, deci vom avea ditamai petrecerea 2 in 1.
Am ceva emotii cu pitica, sper sa fie linistita, desi ma indoiesc eu ca avand atat lume pe cap nu va deveni nervoasa.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Buna seara! Buna seara!

tuturor celor cu nume Stefan, Stefania!!!

Maria de Kid
Mara de Nadina
Erika de fce

si singurului baietel sarbatorit azi si ginere al meu

David de Babytza

cuscra cum ati sarbatorit azi? cu tort cu cioco?
Irina si poate vraja Sarbatorilor si iubirea pt printesa voastra, v-a adus la ganduri mai bune! si pt geamana noastra mai pune poze ca noi te urmarim atent
nausica gata de-a binelea serialul nostru! am vazut si ultimile 2 episoade oare cand apare seria 5?

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Maria de Kid

David de Babytza

Mara de Nadina

Erika de fce

muuh: sa va traiasca micul crestin, sa fie sanatos si voios!
Hai cu pozele, de-abia astept sa vad cum il trage pe popa de barba!

eva: super-smecher Luca! Se ascunde dupa masa
Tare as fi vrut sa-i vad mutrita suparata cand erai cu prosopul pe cap
Noaptea, daca se trezste, nici noi nu avem jocuri: hapait un biberon cu ochii inchisi si adormit instant.

si cantecul s-a transformat in fapte, da? cu ocazia asta anunt ca sunt absolut ok, acum din toate punctele de vedere
(bine, cu o grija in plus, ptr ca protectia a fost minima spre inexistenta)

si aici parca vad si eu ca fi-miu seamana cu mine

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

seara buna si de la noi!
Muhh, sa va traiasca!!'
La multi ani cu intarziere, tuturor sarbatoritilor de azi!
noi am avut o zi plina, cu multi musafiri dar si cu multa voie buna si realizari.
ne-au venit vreo 3 randuri de prieteni si Razvan a fost in verva.
a ras si a dat din picioare non stop si cum nu ma uitam la el, se nelinistea. era de ajus sa ma uit in ochii lui ca-l apuca rasul in hohote, drept pentru care a sughitzat mereu. la faza asta seamana cu sotul meu, ca pe el daca-l gadili un pic, sughite. dar si asha a ras incontinuu si a batut cu picioarele in mine de m-a nenorocit.
unii din prietenii nostri asteapta si ei o fetita peste 2 luni si ieri au fost in vizita la alti prieteni cu copli, care a urlat si a facut in toate cele, de au plecat speriati. azi nu mai vroiau sa plece de la noi si au fost ff incantyati de razvan care a fost tot un ras. nu ne venea sa credem cum face, niciodata n-a facut asha. s-a simtit f bine.
bineinteles ca pana sa aducem noi cadita de la baie, el adormise deja si nu era decat 8 jumate ceasul.
l-am trezit la baita, masaj, a papat si acum doarme lat.
realizarea zilei este ca ne intoarcem de pe spate, intr-o parte, cu mare usurinta. pana acums e intorcea numai dintr-o parte pe spate sau pe burta, dar nu invers.
o alta noutate este ca am papat piure din dovleac copt si i-a palcut mult. l-a macat pe tot, cxam 3 lingurite.

Eva, si noi suntem ff seriosi in deplasare. analizam, stam smirna (pana ne plictisim, ca tr sa-l tinem in brate si nu-i place in mod deosebit, lui ii place sa-l lasi libver, sa te joci cu el si sa te vada). stam si 2 ore in vizite.
ieri am fost la prietenii cu copilul dificil si el a stat ff cuminte ca s-au minunat si nu m-au crezut cand le-am spus cat e de energic. asha ca prietenii ce asteapta un copil au fost ieri pe la ei si au aflat despre noi ca suntem ff linistiti. si cand l-au vazut azi cum se joaca...
acasa e in elementul lui, isi cunoaste locul. pai si in sufragerie daca-l duc sta cuminte si priveste pe pereti, ca acolo nu prea-l duc, stam mai mult in dormitor sau in bucatarie, ca sufrageria e pe alta centrala si o incalzim doar uneori.

maine cred ca plecam la calimanesti vreo 2 zile, sa vedem cum e vremea. abia astept sa mia iesim din casa...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

wow, 2000 de mesaje!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

ahsa arata razvan la maternitate

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Mamicilor de baietei, recunosc ca sunt un pic invidioasa...micutii va seamana leit, dupa cum e si vorba...baietii seamana cu mamele, fetel cu tatii. Eva mea este leit tati, iar de curand am descoperit pozele sotului meu de la 4 luni. Suprapuse nici nu stii sa-i deosebesti...aceleasi trasaturi, zambet, mimica...
Muuh, sa-ti traiasca micutul crestin, te asteptam cu poze.
Noi avem botezul pe 17.01, data la care facem si cununia religioasa, deci vom avea ditamai petrecerea 2 in 1.
Am ceva emotii cu pitica, sper sa fie linistita, desi ma indoiesc eu ca avand atat lume pe cap nu va deveni nervoasa.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

al meu seamana cu tac'su!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput