Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetili

Acum am picat si noi din vizita...Deci clar nu ma mai duc eu cu puiul acolo...e prea mult pentru el sa stea in vizita 8 ore . De obicei el e foarte cuminte si zambaret dar ce e prea mult strica...

Cuscra te pupicesc de nu te vezi Si mai baga poze cu nora ca ne e dor de ea Am papat tort de cioco ffffff bun si am luat si la pachet pentru voi
Recunosc, mi s-a parut cam mult sa il serbam cu tort azi ca face 3 luni....dar am lasat-o in pace ca probabil ea nu o sa fie in tara cand va face soricelul un an si am zis sa nu fiu rea

Muuh asteptam poze cu micutul crestin Pupicei pentru el Nu va bagati si voi in clip ?

Luminita va vrem si pe voi in clip

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

iubitele,,,bine ca ati scapat cu bine de injectie,,,si nu ii mai dai deloc vigantol?
andu e mai bine azi,,,ieri si alaltaieri a fost rau,,,am o banuiala ca ii dau si dintzisori

si trimiteti poza repede ca eu am confundat-o pe tori cu fetita nr 2 din clip,,,e fff draguta,cine este ca nu am recunoscut-o???
''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Noi suntem

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

fetita ta e o scumpeteeeeeeeeee,,,aveam eu o banuiala ca ea ar fi,,,de fiecare data cand o vad imi doresc si mai mult si eu o fetita,,,ce frumos este sa ai perecheici
Muuh: sa-ti traiasca micutul crestin,,trimite repede pozici sunt curioasa cum il trage de barba
claudinna:felicitari pt progrese,,,chiar vr sa-ti spun ca l-am admirat pe razvanel in clip ce frumusel si serios este el,,,pare asa mare,,parca nu mai e asa prichindel ca piciul meu,,,ce imseamna o luna diferenta

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andy.p Nu era Mos Craciun, era Mos Gerila incerca sa mai fure cate una cate alta din casa.L am dat afara imediat!
Karinutza a fost la plimbare azi prin padure, cam ger dar am rezistat eroic 45 de minute si pe urma mi a dormit beton apx toata ziua.Insa seara la adormit a facut tare urat, nu a vrut sa accepte tzitzi si urla ca din gura de sarpe si ieri mi a facut la fel.Ea adoarme exclusiv cu tzitzi in guritza...nu stiu ce o apuca seara sau ce o doare, poate coliciosii care au suparat o de Craciun, revin seara..nu stiu.I am administrat Flatulexul pt colici sper sa o si ajute.

CD Noi fiind in deplasare avem un patutz mobil si nu este echipat cu de toate, aseara pt prima data mi am gasit fetitza la verticala cu fatza in marginea patutzului, este o plasa insa m am speriat atat de tare ca si cum ar fi cazut din pat, am sarit ca arsa de mi am speriat si soatza si cainele.M am gandit la tine dupa ce am indreptat copilul, prin ce oi fi trecut tu...la mine a fost doar o sperietura.Sa stii ca si eu am fost avertizata de doctor caci cazaturi vor fi destule.....cred ca mai rau ne doare pe noi.
Pup

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Apropos de cine seamana cu cine:
Ai mei baietzi seamana leit cu tati, lumea intreaba unde am fost eu cand s-au facut copiii astia...

Emoticonul asta este atat de valabil... de cateva zile numai asta fac, adun suzeta lui Radu si i-o infig intre falci... el o scapa, urla, iar i-o insurubez si tot asa!

Preety, multumim de sfaturi, O sa incercam si noi sa trecem la 5 mese de 150ml, sa vedem ce iese. Deocamdata am mancat la 4 ore, (azi e prima zi!) dar avem figuri si refuz la san ... Trist. O sa ma mulg daca nu am incotro.
De mai multe zile dormim de la 1 la 6 dimineata, sa vedem daca reusim sa lungim intervalul. Nasol e ca eu nu dorm inainte de 1, nu am somn.

Teo e brusc plin de mucisori, ii curge nasul ca un robinet. O fi de la vantul de azi, nu stiu. Sper sa scapam doar cu asta si sa nu se complice. Ii dau paragrippe si choryzalia, sa vedem cum merg la el homeopatele.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Maya de July

Anna de Joy

Ruxandra de a_rose

Arianna de gargaritza

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
eva: super-smecher Luca! Se ascunde dupa masa
Tare as fi vrut sa-i vad mutrita suparata cand erai cu prosopul pe cap
Noaptea, daca se trezste, nici noi nu avem jocuri: hapait un biberon cu ochii inchisi si adormit instant.

si cantecul s-a transformat in fapte, da? cu ocazia asta anunt ca sunt absolut ok, acum din toate punctele de vedere
(bine, cu o grija in plus, ptr ca protectia a fost minima spre inexistenta)

si aici parca vad si eu ca fi-miu seamana cu mine

Wow, sexoasa poza, Madame!!!
Seamana oricum, sa stii, si in cada si afara, si unde vrei tu!E adevarat ca asa "skin to skin" e parca si mai evident:))))

Deci ati trecut la fapte? Poate te bagi si tu la bebe2 si ne gasim pe la vreo alta Odisee! Eu peste vreo 2 ani asa ma bate un gand sa mai tin in brate o sarmalutza

LE: Felicic, ce nebunie de poza!!!!

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

------------------------------------------------------------------------------
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Mamicilor de baietei, recunosc ca sunt un pic invidioasa...micutii va seamana leit, dupa cum e si vorba...baietii seamana cu mamele, fetel cu tatii. Eva mea este leit tati, iar de curand am descoperit pozele sotului meu de la 4 luni. Suprapuse nici nu stii sa-i deosebesti...aceleasi trasaturi, zambet, mimica...

Pana cand a facut fi-miu 3 luni, toata lumea, in frunte cu mine, ziceam: mooooooama e ta'su gol! Ei bine, s-au schimbat lucrurile. Incep cam toti, si amici, si familie, sa zica: stai, bre, cand rade zici ca esti tu, are gura ta, are si pe la ochi (formatul doar ca in rest are ochii verzi ca sotzul meu), etc, asa ca nu te grabi cu concluzii. Si noi am suprapus poze cu Luca nou nascut si cu Mr Sotz nou nascut si zici ca l-a facut singur dar cu timpul se schimba...

Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Aaaa, Felicic, si ca tot m-am benoclat la pozele tale (nu mi-a scapat niciun detaliu, doar sunt Pesti-oaica de martie, ca stim noi cine), vazui un plush cu Dinamo. esti Dinamovista? sau e o intamplare? Eu da, din tata in fiica! Parca tu faceai inot in Stefan cel Mare (?!)

Miruna, sa iti traiasca micul Dimitri crestinat, asteptam poze!

Claudinna, am vizionat poze cu voi! chiar ca e un sobru Dl Razvan, dar e frumos asa! Poate gaseste solutiile la criza asta financiara! Ma uitam la tine gravi si ai apoi o poza cu o palarie, ai asa un aer diafan, nobil, plus ca imi inspiri o stare de calm, imi place sa vad poze cu voi, sa mai pui...

Si cu asta, ma duc si eu la somnic, dragele moshului
Noapte buna!!!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

inca un dinamovist?

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Aaaa, Felicic, si ca tot m-am benoclat la pozele tale (nu mi-a scapat niciun detaliu, doar sunt Pesti-oaica de martie, ca stim noi cine), vazui un plush cu Dinamo. esti Dinamovista? sau e o intamplare? Eu da, din tata in fiica! Parca tu faceai inot in Stefan cel Mare (?!)

Miruna, sa iti traiasca micul Dimitri crestinat, asteptam poze!

Claudinna, am vizionat poze cu voi! chiar ca e un sobru Dl Razvan, dar e frumos asa! Poate gaseste solutiile la criza asta financiara! Ma uitam la tine gravi si ai apoi o poza cu o palarie, ai asa un aer diafan, nobil, plus ca imi inspiri o stare de calm, imi place sa vad poze cu voi, sa mai pui...

Si cu asta, ma duc si eu la somnic, dragele moshului
Noapte buna!!!

Luca se face mare!!!

hahaha, a speram ca nu tine criza pana cand gaseste el solutiile, sau pana le poate spune:)
pozele alea sunt facute de vara-mea si moasa lui, cu telefonul. aia cu palaria e intr-o zi torida si eram super umflata...da o pastrez drept amintire:)

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput