Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 12

claudinna spune:
claudinna spune:
 la caracal ninge linistit. s-aa sezat deja un strat subtire de nea
poze noi cu bebelushull
mamica de  Florin Razvan (14.08.2008)

felicic76 spune:
felicic76 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui EvaF Aaaa, Felicic, si ca tot m-am benoclat la pozele tale (nu mi-a scapat niciun detaliu  , doar sunt Pesti-oaica de martie  , ca stim noi cine  ), vazui un plush cu Dinamo. esti Dinamovista?  sau e o intamplare? Eu da, din tata in fiica!  Parca tu faceai inot in Stefan cel Mare (?!) Eva  de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA  Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! ------------------------------------------------------------------------------ “ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb) | 
dap, m-am potrivit si cu sotul la treaba cu Dinamo si ghici cu cine va tine bebe?
 Fularul l-a primit de la sotul bonei, care de-abia asteapta sa creasca si sa mearga pe stadion
 Fularul l-a primit de la sotul bonei, care de-abia asteapta sa creasca si sa mearga pe stadion

(ca am facut inot este mult spus, am lucrat acolo si cu ocazia aia ma balaceam toata vara in piscina si ma holbam la antrenamentele poloistilor
 )
)Mamica de
 VLAD 19.10.2008
VLAD 19.10.2008falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

felicic76 spune:
felicic76 spune:

Maya de July
 Maya de July 

Anna de Joy
 Anna de Joy 

Ruxandra de a_rose
 Ruxandra de a_rose 

Arianna de gargaritza
 Arianna de gargaritza

Mamica de  VLAD 19.10.2008
VLAD 19.10.2008
 falcone
D'ale gravideniei

tzitziri spune:
tzitziri spune:
 Neata si de la noi si La multe lunite inainte sarbatoritilor de azi:Maya, Anna,Ruxandra, Arianna (numai fetite )
)
Felicic...chiar ca sexoasa poza...daca erai fara Falkone in brate credeam ca dai in alte alea
Iriss, nu cred ca trecem foarte curand la Huggies alea nr 4 pentru ca noi inca nu avem 8 kile si oricum mai avem un jumbo pack de la Pampers nr 3.Asa ca terminam mai intai ce avem si dupa o sa spun impresii..poate pana atunci te ajuta altcineva cum e cu Huggies Disney nr 4.
Mamica implinita de David (17.09.2008)

andy.p spune:
andy.p spune:
 'neatza.
Azi ma duc si-l aduc pe andy acas' Sunt mai incantata eu ca el
Sunt mai incantata eu ca el
Iriss si sa vina fetitzaaa!!
 si sa vina fetitzaaa!!
Felicic mooaaama ce poza v-ati tras ..si da mai seamamna falkone cu tine,acuma o fi invidios tati
..si da mai seamamna falkone cu tine,acuma o fi invidios tati
claudinna taree frumos dinamovistul!
tzitzi
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

andy.p spune:
andy.p spune:

sarbatoritelor de azi:Maya,Anna,Ruxandra,Arianna
 sarbatoritelor de azi:Maya,Anna,Ruxandra,Arianna

Cam asa e la noi:http:vremea
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

felicic76 spune:
felicic76 spune:
 tzitziri: ptr alte alea trebuie sa mai dau jos ceva, nu vezi ce umeri de halterofila am?
andy.p: dinamovistul din poza claudinei este tot al meu, a postat-o ptr ca si Razvanel este pui de Dinamo
Una peste alta, eu sunt de acord cu plafonarea, ORICE este mai bine decat 600 ron, iar ptr ca intra sotul sunt de acord cu 2 sal medii pe economie, cam pe acolo se incadreaza, daca se da 85% as intra eu,  dar nu stiu cum sa fac apoi, ar insemna sa-mi inchid pravalia si dupa doi ani s-o iau iar de la capat?!?
Alta disputa acum cu al meu: sotul meu vrea un botez linistit, cu familia,din comoditate, eu vreau ceva cu .....balamuc Pe mine ma suna toata lumea si ma intreaba de botez, nu pe el, si mi-e jena sa le spun: stiti, am botezat sau facem botez restrans
 Pe mine ma suna toata lumea si ma intreaba de botez, nu pe el, si mi-e jena sa le spun: stiti, am botezat sau facem botez restrans

Si m-au enervat si nasii, la primul copil au facut botez mare, la al doilea, doar la biserica. Si acum ziceau ca nu am vazut la ei, ce bine a fost doar la biserica?
 A fost, normal, ca de la primul botez am plecat desculta, mi-am rupt un toc de la sanda de la atata dans, la al doilea am ajuns intreaga, mai mult a durat sa ma pregatesc
  A fost, normal, ca de la primul botez am plecat desculta, mi-am rupt un toc de la sanda de la atata dans, la al doilea am ajuns intreaga, mai mult a durat sa ma pregatesc Oricum, in doua sapt trebuie sa ne hotaram
 Oricum, in doua sapt trebuie sa ne hotaram
Mamica de  VLAD 19.10.2008
VLAD 19.10.2008
 falcone
D'ale gravideniei

babytza spune:
babytza spune:
 Ce liniste e aici pe forum....
Felicic chiar sexoasa poza... Tu intri cu bebe in cada ?
 Tu intri cu bebe in cada ?  Ce tare...si tati abea asteapta sa faca o baie cu David si sa se joace ei ca baietii
 Ce tare...si tati abea asteapta sa faca o baie cu David si sa se joace ei ca baietii 
 Printesa mea iubita Valentina
Printesa mea iubita Valentina                            Soricelul meu iubit
Soricelul meu iubit

musettepink spune:
musettepink spune:

Buna dimineata!Am aparut si noi!Zilele astea nu am deschis calculatorul,am daruit toata atentia mea baietilor mei .in seara de Ajun Luca ne-a rasplatit cu un ras in hohote cand calcam o camasa pt tati.
.in seara de Ajun Luca ne-a rasplatit cu un ras in hohote cand calcam o camasa pt tati.

babytza ffff frumos clipul!Eu nu am mai apucat sa-ti trimit poza dar daca se mai poate o sa trimit diseara!
Am vazut poze cu bebelusi superbi,nu-i nominalizez sa nu uit pe cineva.
Felicic f tare poza la baita

Eu sunt un pic ingrijorata,aseara piciul meu a facut un pic de febra,37.9,i-am pus un paracetamol si l-am pazit toata noaptea.Acu nu mai are febra dar mi se para ca si kk e altfel decat normal iar de dimineata dupa ce a supt un ditai san,a tras o ragaiala si a vomitat absolut tot laptele baut
 ,ce poate sa aiba,help!!!!!!!!!!!!Nu cred ca e racit si in rest e ok,rade si gangureste de zor!
,ce poate sa aiba,help!!!!!!!!!!!!Nu cred ca e racit si in rest e ok,rade si gangureste de zor!
eva de ce nu putem manca icre cand alaptam?eu am mancat si mananc si ciocolata la greu,vad ca nu are nimic piciul,numai cola sa nu beau ca atunci e jale
 si mananc si ciocolata la greu,vad ca nu are nimic piciul,numai cola sa nu beau ca atunci e jale face ca un titirez
face ca un titirez
Poze
Minunea a venit!
 de Luca Nicolae
 de Luca Nicolae

musettepink spune:
musettepink spune:
 felicic si Luca este dinamovist,are grija nasul sa-i insufle pasiunea ca noi suntem total pe afara! Si eu zic sa faceti un botez cu tambalau,mie asa imi place,cu tambalau ca un baiat are mama
Si eu zic sa faceti un botez cu tambalau,mie asa imi place,cu tambalau ca un baiat are mama
Minunea a venit!
 de Luca Nicolae
 de Luca Nicolae