Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Hello!

La Multi Ani sarbatoritilor zilei!!! Inclusiv celor cu numele Stefan!!!

Ancule, daaaaaaaa, seamana Carla si Luca la mult mai multe decat la faza cu saltelutza, stim noi ce am ales, oricum, Carla e de departe cea mai buna alegere pt noi!!!

Andreutac, dulce foc frumoasa mea tiza (mi se pare f straniu cand din gura mea iese numele Eva, e tiza mea pana si la al doilea prenume, ma mai cheama Anne-Marie), are un aer aparte pustoaica!
Sa iti traiasca si la mai multe lunitze!

300, eu stiu ca 2 luni dupa nastere testul se pozitiveaza oricum, dar stiu din auzite, nu am citit clar undeva, intreaba farmacista sau vezi daca e specificat pe test. Vine barza? Pai nu ziceai ca mai rarutz? Sau nu am inteles eu bine... Iti doresc sa iasa cum vrei tu. Si vroiam sa iti mai zic ca icrele nu sunt deloc recomandate cand alaptezi.

Denisa, si eu la fel, nu beau cafea, nu mananc cioco, am mai gustat niste cicoare, sau cate o prajitura cu ciocolata la doua luni cam asa asa,(mama a facut Tiramisu de Craciun si am mancat obviously) nu s-a intamplat nik dar nu vreau sa ii fac rau lui Luca cu mana mea. Insa, da, dupa ce nu mai alaptez, desi eu vreau sa alaptez pana face fi-miu cam un an, dar dupa imi fac o maaaaaaaaare cafea sau iau una de la Starbucks si imi aprind o maaaaaaare lulea. Desi nu beau cafea de atat timp, uneori mai. Tort de cioco nici atat, doar diplomat cu fructe, de Anul Nou face mama tort de cioco, o sa dau si eu iama asa in mod exceptional.

Fetelor, eu printre cadourile de la Mosu' am gasit si un aparat care ma ajuta sa fac abdomene, stiti voi minunea aia cu salteluta si pernitza din piele si doua brate laterale de care te ridici. Credeti ca am facut vreuna?Dar trebuie sa ma apuc pt ca or sa se vada sarmalele incepand din ianuarie incolo.

Legat de scutece, folosim Huggies nr 3 si sunt fff multumita!!!

Piolica, unde esti? Cum e Craciunul la St Etienne? Tare vroiam sa o vad pe frumoasa Elsa in clip si nu este. Parca nu l-am vazut nici pe Chris Anthony, sau ma insel Khristin? Unii bebei s-au camuflat si nu i-am recunoscut iar pe altii ii caut si nu-s. Hm...Nici pe Bianca de Laureta nu am vazut-o, fetelor, mi-e dor de voi!!!! De vechea gashca vesela de gravidoase!!!

Andy_galro, esti bine? Ai reusit sa te relaxezi de Craciun?

Cand va aud ca aveti bebei agitati in vizite sa inteleg ca sunt o norocoasa? Fi-miu e calm, analizeaza atent tot si toate, zambeste selectiv, stie el cui (mancal-ar mama de destept), doarme frumusel in scoica, nu plange neam. Toata lumea la unison ne zice ca e foarte "cool" Luca, n-avem treaba cu el! El se miorlaie putin numai cand vrea plimbat sau cand ii e foame, nici cand face kk nu plange, il stiu eu si il schimb.

In alta ordine de idei, la noi a inceput sa ningaaaaaaaaaa usurel!!!

Pupici!!

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

------------------------------------------------------------------------------

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Denisa, Andy.p, Eva, va multimum si voua pt. complimente...ne faceti sa
Eva, recunosc faptul ca ai avut si tu o contributie in alegerea numelui avand in vedere ca mi-am dorit un nume un pic diferit pt. micuta mea. Iar Eva Maria mi s-a parut ca suna foarte bine si ca are dubla semnificatie, Eva si Maria fiind 2 femei reprezentative pt. lume.
Si la noi in Militari ninge, insa la stiri tot zic ca nu va ninge mult in Bucuresti. Tare mi-as mai dori o iarna cu nameti, asa cum aveam in copilarie.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

huggies the best

Doamne, cat de putin imi trebuie sa fiu fericita!
Eu cu fi-miu avem un joc: dupa masa si ragaiala(este anormal ca fi-miu nu regurgiteaza sau "nu alege laptele"?!?!?, dupa parerea vizitatorilor mamici suntem un caz special, ma asez in pat, cu spatele lipit de tablia lui, pliez gambele si il asez pe bebe cu ceafa pe genunchi. Apoi ii intind degetele, el se prinde de ele si se ridica cu trunchiul, tinandu-si si capul, spre mine, totul in chiote si zambete stirbe Deja avem un ritual. Azi dimineata program obisnuit, il pun pe bebe pe "start" ptr joc si imi suna telefonul, era sora mea si vroia sa treca sa ne vada. Vorbesc la telefon si imi arunc privirea: Vlad radea din tot sufletul si se incorda tot, vroia sa se ridice, vroia sa ne jucam ca de obicei. Nu-mi venea sa cred, l-am strigat pe tati sa ne vada, parca nici acum nu-mi vine nu cred ca a facut-o constient de dimineata am un zambet tamp pe fata

daca il las cu tati, se uita impreuna la Stargate1, dupa ce vizioneaza cateva episoade, uite-i pe goaul'dzii mei

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

La multi ani Stefaniilor si Stefanilor! Sa fiti sanatosi si fericiti!Nerantula, ti-am vazut pozele de pe flickr, sunteti superbi amandoi, iar camera este foarte frumos aranjata. felicitari!

Noi am fost acum 2 zile la nasii Sofiei si a fost cuminytica pana a inceput sa urle ... dupa 3h de n-am mai putut sa mai facem nimic si-am fugit acasa. Aseara la fel, la nasii nostrii, fericirea a durat si mai putin vreo 1 1/2h. s-a pus fetita pe un urlat de nu mai puteam sa ne intelegem. Am fugit acasa si s-a linistit puiu! uff! La voi la fel fac puiutii? se pare ca obosesc repede in alte case :-).
M-am distrat astazi cu horoscopul personal al Sofiei (primit cadou de la nasa noastra) si sunt curioasa daca se dovedeste adevarat.

Va pup si sa aveti o zi minunata!

jurnalulsofiei.wordpress.com

Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Felicic si noi suntem fani Stargate si-am tot sta la tv. Acum ne mai jucam si pe noul Wii nintendo cumparat, de taticutzul sta pana la 6 dimineata jucandu-se ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Maria de Kid
Mara de Nadina
David de babytza

+ pt toti stefanii si stefanele

Multumim tuturor pt urari, in special lui andu pt .

andreuta f f frumoasa eva ta

noi am facut ieri vitamina d injectabil si am fost un pic suparate, dar ne/a trecut pan la urma..bine ca am scapat de vigantol. zilele astea tot am zis ca o sai fac si ei o poza s/o trimit pt album dar n/am gasit momentul potrivit, poate ne mobilizam azi daca nu eprea tarziu.

cuscra ati scapat de maraieli?

Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mimihoo:da, ii plce stargate, culmea este ca daca-l las pe bebe tv, nu am succes lui ii place cu oamenii mari
va citesc pe blog, sa-i spui lui tati sa fie activ, sa nu care cumva sa se leneveasca
andreutac: este o scumpa eva, sa va traiasca, iar cu "primul zambet surprins pe camera" asa le sta bine la fete, sa fie pretioase!
denisa.g: nu-ti dori sa termini cu alaptatul, mie asa greu mi se pare, sterilizat biberoane, cumparat lapte praf, plus ca, am o doza de egoism, nu-l mai simt superdependent de mine, ceva de genul:mama, si tati poate sa-mi pregateasca bibe bun!
300: sieks cu urmari? nebunatico!

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Babytza, este superb clipul....mi-au dat ieri lacrimile cand l-am vazut de vreo 3 ori....acum tot incerc sa il mai vad si nu se mai incarca.Oricum ai avut o idee super si punerea in practica a fost extraordinara

Andy.p...imi pare rau ca si la tine a fost aceeasi situatie...dar acum ca adulti ramane doar nostalgie si pana la urma e bine ca mai e cineva care te intelege

Am luat si noi ieri Huggies Disney nr 4 din Selgros.Astept sa terminam jumbo pack-ul de Pampers mai mici si dupa 8 kile trecem la Huggies.Sper sa fie ok.

300,test?...

Mamica implinita de David (17.09.2008)

sa ne spui si noua cum sunt nr 4 ca noi am folosit Huggies nr 3 si au fost fff prosti asa ca ne-am intors tot la pampers

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Sofia daca vede tv-ul deschis nu-si dezlipeste ochii de lael, trebuie sa o intorc sau sa-miintorc scaunul cu spatele la tv.
Multumim pentru vizita pe blog si vine in curand urmatoarea patzanie de taticutz.
Nerantula, suntem vecine de parculetz. Poate ne-om intalni la un moemnt dat :-)

O seara minunanta, dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui fce

Maria de Kid
Mara de Nadina
David de babytza

+ pt toti stefanii si stefanele

Multumim tuturor pt urari, in special lui andu pt .

andreuta f f frumoasa eva ta

noi am facut ieri vitamina d injectabil si am fost un pic suparate, dar ne/a trecut pan la urma..bine ca am scapat de vigantol. zilele astea tot am zis ca o sai fac si ei o poza s/o trimit pt album dar n/am gasit momentul potrivit, poate ne mobilizam azi daca nu eprea tarziu.

cuscra ati scapat de maraieli?

Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze

Habar n-aveam ca se poate face si injectabil.
Eu cam uit sa-i dau, imi amintesc numai la culcare

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Filmulete cu bebe Edi

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput