Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
Piersicutza spune:
Hei, tocmai pe David l-am uitat, scuze, nu a fost intentionat.
Deci la multe multe lunite sanatoase si pline de bucurii pentru toata familia 
David de Babytza
.
fericita mami de Anna
Piersicutza
andreutac spune:
Am pus si noi cateva poze la semnatura daca vreti sa ne vedeti si cu ocazia asta am revazut pozele tuturor boboceilor frumosi!!!
As vrea sa ma apuc sa scriu si u povestea nasterii, insa nu prea am inspiratie acum si mi-e ca se trezeste si mandra. Tre' s-o scriu insa, caci tot am amanat momentul.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
babytza spune:
Hello mamici 
Irina multumesc mult dar nu e vorba de pricepere , se face foarte usor clipul , ai nevoie doar de timp sa le aranjezi si potrivesti, in rest se face singur
Ma bucur muuuuuuuuult ca va place.
Chiar va rog sa mai trimiteti poze, nu sunt in clip nici jumatate din boboceii nostrii. Aseara am mai primit o poza si acum apare si piciul in clip 
Despre pampers : Corrina strange cu incredere daca sunt cu arici. Eu nu am mai gasit puiul ud de cand cu aricii astia...
Aaaaaaaaaaaaa si te pup 
Giulianna lasa ca stim noi cum ii pui tu caciula pe ochi 
La multi ani pentru cei care sunt Stefan sau Stefania !!!!!!!!

300 putin mami, 3$. Merita, sincer ca fara scris nu avea nicio noima
Doar ca nu intelegeam eu de ce daca intru pe montaj se vede si cand ma uitam pe site nu. Am reeditat si salvat de 7 ori si ma apucasera deja nervii....Vedeameu ca se tot deschide o fereastra mica si zicea ceva , dar o inchideam repede ca ma gandeam ca e reclama mascata....

De ce faci test ??????? Deschizi o noua odisee ![]()
Multumim pentru urari
Azi trebuie sa mergem pana la soacra , ne asteapta cu tort pentru soricel. Aveam alt program, dar ne-a rugat sa il serbam si sa mergem in vizita la prietenii nostri maine, ca ei nu fug nicaieri...![]()
Le: Andreutac o scumpica mica e Eva 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
iriss_04 spune:
buna fetele,
babitza,,,nu am cuvinte clipul este superrrrrrrrr
x1000
Maria de Kid
Mara de Simodina
David de Babytza
Tori de fce
un
special,multe
si
Cd:imi pare rau si nu cred ca mikul a patit ceva
andreutac:
vazut poze cu Eva, e scumpica foc
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
CD27 spune:
La Multe lunite sarbatoritilor de astazi:
Erika de fce
Maria de Kid
Mara de Nadina
David de babytza
La Multi Ani Stefaniilor si Stefanilor
Multumesc mult, am facut cum m-ati sfatuit, l-am verificat si nu are nici o vanataie, nu pare sa il doara nicaieri, nici cucui n-am gasit, totul pare ok, chiar a mancat ieri mai multca niciodata![]()

M-am speriat groaznic, a avut mare noroc, erau atatea colturi de care se putea lovi
Astazi mergem la Ikea, oare o fi deschis
, o mai i cineva p-acolo sau o sa fim singurii nebuni
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
andreutac spune:
Babytza, Iriss, multumim de complimente
Babytza...ai rostist cuvantul magic...TORT...am tot mancat in ultimele 2 zile, dar tot as mai manca tort cu cioco

. De revelion dau eu comanda sa-mi faca bunica-mea![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
denisa.g spune:
Andreutac - Superba Eva-Maria!! Chiar ma uitam la clip si nu stiam cine e dar acum am regasit-o in pozele tale. O dulceata printesa mica 
Nu mai vorbiti de tort de cioco ca 

.
Eu nu pot sa pap ciocolata sau cafea.. bb reactioneaza imediat cu cateva ore de somn nedormite
si vai de noi.. astept sa termin cu alaptatul si apoi o sa-mi cumpar un tort de ciocolata mare si o sa-l pap pe tot, apoi o sa beau o cafea apoi o sa fumez o tigara, apoi o sa pap maioneza.. si tot asa
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
tzitziri spune:
CD,acum 2 ore am venit si noi din Ikea, asa ca du-te linistita![]()
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Mamica implinita de David (17.09.2008)
tzitziri spune:
Babytza, este superb clipul....mi-au dat ieri lacrimile cand l-am vazut de vreo 3 ori....acum tot incerc sa il mai vad si nu se mai incarca
.Oricum ai avut o idee super si punerea in practica a fost extraordinara
Andy.p...imi pare rau ca si la tine a fost aceeasi situatie...dar acum ca adulti ramane doar nostalgie si pana la urma e bine ca mai e cineva care te intelege
Am luat si noi ieri Huggies Disney nr 4 din Selgros.Astept sa terminam jumbo pack-ul de Pampers mai mici si dupa 8 kile trecem la Huggies.Sper sa fie ok.
300,test?
...
Mamica implinita de David (17.09.2008)
andy.p spune:
fetelor.
Noi nu mai terminam cu vizitele..ieri la bunici din afara orasului..Alexia s-a comportat exemplar,n-a plans,s-a lasat luata in brate de toata lumea..nu mi-a venit sa cred
..in schimb Andy n-a mai vrut sa vina cu noi acasa asa ca l-am lasat acolo(eu sunt trista pe chestia asta ca nu sunt obisnuita fara el,dar ..)
tzitzi
si da e foarte bine cand te intelege cineva.
cuscra stai linistita ca ginere-miu e puternic
..nu pateste el ceva asa cu una cu doua![]()
andreutac e o superba fetitza ta
denisa,iriss,babytza,piersicutza,giulianna
Ramo ce faci??Cum esti?

TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei