Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 6

Corrina spune:
Mie nu imi plac deloc scutecele pampers nr 4 cu elastice pe lateral. Tocmai l-am schimbat de la piele pe Mihnea ca era ud tot. Dupa ce azi l-am mai schimbat o data de la piele ca era maro tot
(intelegeti ce vreau sa spun......)
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

_irina_ spune:
Pupici si de la noi!
Azi am iesit prin magazine, maine vin nasicii si noi nu am apucat sa le luam cadouri, asa ca am colindat azi dupa cadouri. Speram sa fim numai noi in magazin, sa luam ce avem de luat si sa fugim repede inapoi acasa, era cam rece. Dar erau pline-pline magazinele, nu am mai vazut asa ceva.
Babytza foarte-foarte frumos montajul, superba ideea iar bebelusii parca sunt adevarate vedete. Care de care mai frumos si mai ochios. sper sa nu te superi, am tras cu ochiul si la clipul pentru tati.
Esti talentata. fericita de
Andreea-Maria

300 spune:
ce parsivenii cu scrisul ala... Si cat cereau?
Cd, fa cum zice Ada. Eu nu cred ce Mikul a patit ceva. Nu te mai simti aiurea, se poate intampla oricui.
Gagici mi-e o greata de mor. Am mancat niste salata de icre pe la sase si e posibil de la asta sa fie.
Azi am iesit cu Anda juma de ora si mi-au inghetat dintii. Peste cateva ore ma durea in gat. Alt motiv de greata.
Of si a venit fratele mai mic al sotului si tuseste ca un magar. Azi am auzit-o si pe bebelina tusind seara de 4 ori. Asa des se poate ineca? Daca a racit il strang de gat. I-a pus in vedere barbatu-meu sa nu vina racit si degeaba.
Spuneati ca un test de sarcina se pozitiveaza dupa nastere. Aveti idee la ce perioada dupa devine precis? de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

gaia.nevia spune:
Corrina, strange cu incredere aricii, ca nu apasa pe burtica (verifici ca poti baga mana dupa ce strangi) si ai grija sa tragi "fustele" pe langa picior afara.
Noi am incercat toate scutecele de pe piata si am fost multumiti doar de pampers... iar cei cu elastic mi s-au parut super, se aranjeaza bine pe Teo, pacat ca apar doar sporadic. E adevarat ca am avut reticenta in a-l stange, dar mi-am dat seama ca merge si chiar trebuie stransi mai tare ca cei ne-elastici. Hope it helps.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

_irina_ spune:
A propos de scutece, am gasit Huggies nr3 cu Disney in selgros, nu mi se par super-reusite, dar mai bune decat Pampers. Si surpriza a venit de la Bella, am luat un pachet nu stiu de ce si ma impac tare bine cu ei.
300 vine vre-un bobocel sau doar dai la boboci? fericita de
Andreea-Maria

Corrina spune:
neata,
gaia.nevia multumesc pt sfat.Aseara i=am pus un scutec normal nr. 3 ca mai aveam si azi dimineata exact cum spuneai tu am facut, am zis sa mai incerc si varianta asta..Daca iar se uda, ii arunc si iau nr 4 plus, ca aia sunt sigur fara elastic...cred..
am vrut sa incerc si eu alte marci decat pampers, dar parca nu am tupeu, nu stiu de ce..
babytza mereu uit sa iti spun ca imi place la nebunie de Mos Craciun cu suzetaCool
si sa iti traiasca, ca azi e ziua lui
David
La multe lunite si celorlalti bobocei care azi isi serbeaza ziua adica Maria, Mara si Erika, precum si tuturor care poarta numele de STEFAN
Sa aveti o zi buna! fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

andreutac spune:
Neata!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Stefan si Stefania, precum si tuturor boboceilor nascuti intr-o zi de 27!
Babytza, clipul este super, iar boboceii nostri minunati!! Mii de multumiri pt. initiativa
Ieri am implinit si noi 3 lunite, insa pt. ca n-am vrut sa dormim mai deloc in timpul zilei am fost foarte irascibile si plangacioase...
Azi speram sa fie altfel, mai ales ca nasii nostri se sarbatoresc amandoi si chiar in ziua de Craciun au aflat de existenta unui bb mult asteptat. Asadar, eu una am predat stafeta pt. mamici de septembrie-octombrie 2009 si sper sa fie cu mult, mult noroc.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

sabinel spune:
neata! la multe lunite david de babytza si tuturor celorlalti sarbatoriti, inclusiv stefanilor si stefaniilor.
roxanaa iesit un super clip!
pupici pentru fiecare!
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Piersicutza spune:
Buna dimineata si de la noi
In primul rand sa felicitam sarbatoritele de azi: Erika de fce
Maria de Kid
Mara de Nadina
La multi ani tuturor Stefanelor si Stefanilor
Babytza ai facut intr-adevar o treaba minunata cu acest clip si in acelasi timp cel mai frumos cadou pentru noi si micutii nostri. Eu din pacate nu am apucat sa trimit nici o poza, daca mai primesti si nu e prea tarziu as trimite si eu.
Noi de Craciunul acesta am fost prin vizite si Anna a noastra a fost foarte agitata. La prima vizita nu stiam ce are, caci acasa a fost totul bine, dar dupa a doua mi-a fost clar ca pentru ea acolo nu era acasa si era prea mult. Dupa agitatia de aseara acum doarme dusa cu tati in pat. Sa nu aruncati cu rosii, eu m-am hotarat sa dorm cu copilul in pat dupa cateva nopti de nesomn pentru mine si plansete pentru ea. De atunci dormim toti trei foarte bine ea se trezeste vesela si zambeste cu gura pana la urechi. O s-o dezvat eu cumva probabil incepand cu luna a 3-a.
Sper sa ma mobilizez si eu sa pun odata poze caci pe masura ce le iau de pe aparatul foto, ma tot minunez cum creste de repede.
Va pup pe toate si va doresc in continuare zile linistite alaturi de minunatii vostri micuti
fericita mami de Anna
Piersicutza

_giulianna_ spune:
Buna dimineata!Maria de Kid
Mara de Simodina
David de Babytza
Erica de fce
A fost foarte frumos in 3! Bebe Edi a dormit non-stop de primul lui Craciun
Asta da amintire!
Nu stiu ce a avut, niciodata nu a dormit 6 ore (!?!) la pranz. Parca avea ochii lipiti, incerca sa-i deschida dar se inchideau sub presiunea greutatii. A fost super haios! Maica-mea zicea "da' ce-i faceti acasa? il tineti nedormit?" :)))
Am mancat, am baut...vorba aia "ca-n ziua de Craciun"
Babytza super clipul! Multumim!
Cativa mosuleti sunt bine camuflati, nu prea i-am recunoscut
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac