Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

in prima luna a fost mai lent in prima parte, pana s-a obisnuit sa traga de la tzitzi
in luna a doua puseul de 6 saptamani a fost destul de crunt pt ca s-a suprapus cu o raceala (am trecut peste cu antiacid si colargol). In plus am facut coprocultura si au gasit e-coli ...care ar putea fi responsabil pt stagnarea in greutate conf doctorei noastre. Dar pt ca a inceput sa ia in greutate bine am hotarat sa refacem analiza inainte sa ii dam antibiotice(s-ar putea sa il fi eliminat datorita faptului ca alaptez) ... asa ca, astept cu nerabdare raspunsul

Paula

Mergi la inceput

aaa... si v-as fi spus neata, dar pana imi vedeti mesajul, cine stie ce parte a zilei va fi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Am vazut acolo citeva gravidutze si mi-am dat seama ca mie mi s-a sters total din minte perioada cu burta, mai ales ultimele doua luni. Efectiv ma intrebam: "Asa am avut eu burta de mare?" Si, desi stiam ca da, asa am avut-o, nu-mi venea sa cred. Ce ciudat, nu? Sa fie pentru ca aceste ultime doua luni, de cind am nascut, au fost atit de intense incit au acoperit total amintirea lunilor dinainte?

[size=1]_

la fel am patit si eu, a venit o colega la mine si imi povestea de perioada de la sfaesit cand imi crescuse burta f. mult, si eu ma gandeam ca parca nu imi aduc aminte prea bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

pentru ca si-a scos masa de noapte, dupa ce am postat nu i-am mai dat. Dimineata l-am pus la san si acum astept. Daca se repeta episodul sun la dr.
Aseara am baut ceai de menta, am mancat si niste branza de vaci si acum vreau sa fac un orez, pilaf ceva. Nu stiu de la ce m-am dat peste cap, in ziua aia am mancat la kfc(prima data dupa ce am nascut) iar seara acasa am facut paste. O sa ies la farmacie, sa iau Smecta, eu inca sunt deranjata la stomac.
nausica: sa inteleg ca poti sa prestezi ? (mie imi canta al meu sot prin casa "de Craciuuun sa ti-o puuun...." sau , dupa dispozitie, " de Craciuuun nu ti-o mai puuun")
si eu am sentimente asemanatoare, parca cineva mi-a sters viata de dinainte mereu ii spun sotului, trebuia sa-l facem mai demult, asa parca am pierdut 10 ani din viata.
gaia.nevia: noi am avut in jur de 3750 gr la nastere, eu ii dau san si apoi completare, completarea poate fi intre 90 si 150 ml, ziua mananca la 3-4 ore, noaptea nu mai are nici o masa serioasa, eventual un tzitzi scurt si adoarme in 5 min.La opt sapt avem 5530gr (duminica este zi de cantar)
oricum Radu a luat foarte mult in prima lunita, daca punem si scaderea fiziologica, a luat in jur de 1,800 gr O sa va manance urechile
nerantula: este mortal Gruia! mereu ma uit dupa posturile tale, sa vad ce foto i-ai mai facut!

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Gaia.nevia
Sabinel

Si invitam toate fetele la baby party.
Uram si noi tuturor bebeilor care sarbatoresc azi...la cat mai multe lunitze

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
nausica: sa inteleg ca poti sa prestezi ? (mie imi canta al meu sot prin casa "de Craciuuun sa ti-o puuun...." sau , dupa dispozitie, " de Craciuuun nu ti-o mai puuun")

Mamica de VLAD

falcone
D'ale gravideniei

esti mortala!!! nu-ti mai spun eu cat ma binedispun astfel de posturi ale tale!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

www.flickr.com/photos/30462666@N03/3106061803/" target="_blank"> Vreau sa stau in picioare
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3106209993/in/set-72157609663094382/" target="_blank"> Deghizat, dupa pestisori

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata!
nerantula hai ca-i mortal gruia! io zic sa-l trimiti si sa te trimiti si pe mataluta cu el incoa, la moldova.pretiosul de el, trage zambete sugubete
ei si daca mandra pana acum era toata un zambet, azi dimineata a tras primul haha. unul scurt asa de incalzirecine stie ce-o urma... lucram acum la sincronizare mana-gura. tocmai a dezvoltat o pasiune pentru jucaria aia de ros. presimt ca se va lasa cu amor nebun

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Sabinel, tocmai trecuram prin Bacau saptamana trecuta, in drum spre Piatra; daca auzeam atunci ha-ha-urile dragalasei Amaliutza, poate ne opream sa aruncam floricele in balcon si ceva bezele pretioase!

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

mie imi canta al meu sot prin casa "de Craciuuun sa ti-o puuun...." sau , dupa dispozitie, " de Craciuuun nu ti-o mai puuun"

Mamica de VLAD

falcone
D'ale gravideniei

ESTI B E S T I A L A

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput