Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
MommyMagda spune:
Partea proasta e ca cei de la Cargus mi-au adus plicul astazi 13 dec, iar suma trebuia platita pana pe 12 dec. Si ei zic ca percep penalitati de 0,4% pe zi de intarziere. Sper sa nu fie nici o problema daca platesc luni. O sa sun la Cluj luni. Asa ca fiti atente cand semnati la Cargus de primire sa treceti in tabel si data primirii.
nikolici spune:
Multzu mult pt raspuns, sa punem banu de o parte
Nu cred ca va fi o pb, avand in vedere ca nu este vina ta.
Noi am avut mari pb cu Cargus pana sa ne aduca documentatile acasa, si au batut joc de noi...a durat o luna sa ne gasesasca cica.Am ajuns si la ei la sediu...si degeaba, niste nesimtiti.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
MommyMagda spune:
Pe mine m-au facut sa stau ieri nemiscata de acasa de la ora 14 ca vin, si cum i-ai vazut tu, i-am vazut si eu! aceeasi parere despre ei!
sabinel spune:
na dimineata! azi am avut program de shopping si vizite. maimutza s-a comportat impecabil. aaa, avem ceva chestii noi, inclusiv jucarie de ros.pupici
am jucarie noua
il astept pe mos
bomboane pe toate gusturile
numele stim noi cui pe toate gardurile
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Nausica spune:
Fetelor, am vrut sa va zic, dar n-am apucat.
Miercuri am fost si eu la asa zisul control de 6 saptamini (de fapt 8).
Totul e ok, uterul s-a retras complet, mi-a zis doctorul sa ma apuc de sport, sa dau jos ce-a mai ramas din burta . Asa e doctorul meu, mai glumetz.
Va spun ce mi-a mai zis.
Mi-a prescris Cerazette, "ca protectie suplimentara", a spus, pentru ca, teoretic, atita vreme cit alaptez nu am cum sa ramin insarcinata, dar s-au mai vazut cazuri.
Mi-a spus sa nu ramin insarcinata mai devreme de 8 luni de la nastere.
L-am intrebat daca pot naste natural dupa cezariana si mi-a raspuns, iarasi in stilul lui caracteristic, "teoretic da, practic nu."
Mie nu mi-a spus nimic despre asta, m-a chemat la un control cind termin cu alaptatul, atunci o sa-mi faca si Papanicolau, dar era acolo o fata de douazeci si un pic de ani si incerca sa o convinga sa-si faca vaccinul HPV.
Cam atit.
Am vazut acolo citeva gravidutze si mi-am dat seama ca mie mi s-a sters total din minte perioada cu burta, mai ales ultimele doua luni. Efectiv ma intrebam: "Asa am avut eu burta de mare?" Si, desi stiam ca da, asa am avut-o, nu-mi venea sa cred. Ce ciudat, nu? Sa fie pentru ca aceste ultime doua luni, de cind am nascut, au fost atit de intense incit au acoperit total amintirea lunilor dinainte?
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
sabinel spune:
florin razvan de claudinna
alexia de andy p
ania de nausica
si cei din urma vor fi cei dintai
karina de nikolici
sa va faceti mari, frumosi si sa fiti sanatosi!
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
gaia.nevia spune:
Buna de foarte dimineata!
pentru micutii Florin Razvan, Alexia Maria, Alexandra, Karina Alessia si Ania! Sa va traiasca si sa fie sanatosi si bucurosi!
Ce ziceti, ne da cu azi?
Mamicile cu bebelusi mai maricei la nastere (Radu a avut 4185g), cum mananca puiutii vostri?
Radu mananca constant 140 la o masa, uneori si 170 sau 200, si parca tot nu-i ajunge, caci suge la 3 ore, Maxim 4 noaptea, si foarte rar mi-a sarit masa de la 3am.
Azi la 23:30 a papacit 140, la 00:30 chitaia si i-am dat supliment (60 ml hap-hap pe nerasuflate) si acu la 5am sugurim tzatzici de zor.
La controlul de 1 luna am avut 5800, pe 19 mergem din nou la pediatra pentru vaccin si o sa ne si cantarim... Intre timp body-urile lui Teo 0-3 luni stau biine intinse pe muschii nostri!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
Nerantula spune:
Sabinel, scumpica foc norutza mea, asa-mi place cum il asteapta ea pe Mos Craciun ... ma gandesc sa-mi imbrac odorul in costum de mos si sa-l trimit la ea, daca tot il asteapta Si Gruia la fel face, tot ce apuca in manute duce la gura, ieri am papacit o www.flickr.com/photos/30462666@N03/3106872940/" target="_blank">punguta
Gaia.Nevia, bebelusul meu a fost destul de maricel la nastere, 3.850gr, insa apoi a crescut intr-un ritm cel mult mediu, acum are 5.800gr. De mancat eu zic ca mananca normal, nu e pofticios, nu am masurat cat mananca, e alaptat exclusiv la san.
Iata ce stiu eu sa mai fac
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Paula-Laura spune:
Gaia.nevia, mihnea a avut 4190 g(4020 la externare), am terminat prima luna cu 4550 si a 2-a luna cu 5850
de mancat mananca intre 120-200 ml, ziua la 3 ore, noaptea dupa baie are o pauza de 5-6 ore, insa poi revine la 3 ore..