Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui freshanana

bitza dupa ce am nascut am dat jos 8 kg...pe care le-am pus la loc imediat ce am reinceput sa mananc ca o apucata
astept sa ma apuc de cura de slabire la un moment dat teta necunoscut
pupici

poze printisor

Tot ca o apucata mananc si eu, mai ales dulciuri...azi, spre exemplu, am ras baclava.Dar, in primavara sunt sigura ca revin la silueta de viespe...
Babytza multumim. Pe mine ma apucase paranoia ca ccc copilul se trezeste noaptea de foame..pana m-am luminat ca e puseul.El ziua cere mereu sanul, e indragostit de tzitzi n-ar lasa-o nici cand e satul;in 3 luni a luat 2,5 kg ceea ce e f.bine, zic eu.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

kid daca nu ai incredere in doamna Musat eu am o cunostiinta care stie o consultanta de lactatie acreditata la leche league. Daca e da un semn si ma pun in miscare sa dau de ea.

Eva la cat de lenoasa sunt eu s-ar putea sa raman sa sting lumina dar inainte fac si curatenie. In alta ordine de idei sa stii ca eu vorbesc cu Alexei germana de cand s-a nascut, el ma intelege, stie foarte multe cuvinte dar imi raspunde preponderent in romana folosind bineinteles si cuvinte nemtesti. La mine a ajuns asa situatia din cauza faptului ca el ma aude vorbind in rest romana si stie ca eu inteleg si pot vorbi dar eu ma bucur ca intelege germana si nu ma las tot insist. E clar ca intelege si ar putea vorbi dar nu are chef momentan. A da si recunoaste cand se vorbeste germana si asculta si raspunde tot in germana daca nu sunt eu de fata.

tzitziri lista arata super. Multumim.

Nerantula eu ma intreb si acum daca si unde sa il dau pe Alexei la gradinita. Cat despre copii sa stii ca abia pe la 1 an incep sa le placa alti copii dar nu se joaca inca impreuna cu ei.

babytza ma vad pe mine in ce descrii tu. Daca lasa in biberon Alexei 20 ml notam faceam calcule etc... Acum sunt muuult mai relaxata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Ce tare e! De unde ai luat costumasul? Comandat de pe net?
Chiar asa...fetele din Bucuresti, ati vazut pe undeva costumase mici de Mos Craciun? Eu m-am uitat prin Carrefour ieri dar nu erau. As vrea sa-i iau si eu lui Edi.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Am fost mic dar m-am facut mare

Giulianna, eu am mai cautat prin Bucuresti si nu am vazut, la targ am fost special pentru ast, dar fara succes, asa incat l-am comandat ieri la Mothercare.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

L-am vazut si eu pe mothercare dar mi se pare destul de scump.
Nu stiu exact dar sotul mi-a zis ca ar veni cam 7-800.000 plus cheltuieli de transport...
Plus ca la mine e dezavantajul ca n-am card in euro...
Asta e, mai caut, as vrea sa-l imbrac pe Edi in Mos la primul lui Craciun.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Am fost mic dar m-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Babytza multumim. Pe mine ma apucase paranoia ca ccc copilul se trezeste noaptea de foame..pana m-am luminat ca e puseul.El ziua cere mereu sanul, e indragostit de tzitzi n-ar lasa-o nici cand e satul;in 3 luni a luat 2,5 kg ceea ce e f.bine, zic eu.

poze

Te pup
Nu faceam referire la tine cu stresul la mancarica. De fapt nu ma refeream la cineva anume. Fiecare mamica are dreptul sa se streseze. Cred ca toate trecem prin asta, mai ales la primul bebe. E dreptul nostru sa calculam fiecare ml intrat si iesit din bebe

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Felicia, ai incercat perna aceea de la Chicco? Eu o pun pe Ania la culcare pe o parte, sprijinita intre pernutele acelea si, in cel mai rau caz o gasesc intoarsa pe spate. Totusi, daca-l culci pe spate cred ca e destul de complicat, cu pernuta aceea, sa se intoarca pe burta.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

posedam pernuta, la fel, doarme jumatate de ora, se trezeste ca nu prea are loc de intor si incepe circul. sfarsesc pana a-l pune tot pe burtica.
Nu are probleme cu intorsul, isi intoarce capul pe o parte, nu mi-e teama ca s-ar putea sufoca, ii iau tot din patut, paturici jucarii, iar paturica favorita este cu gaurele, antisufocare.

Acum atac al subiect, cu toate ca noi suntem pitici am comis-o: mi-a cazut de pe canapea, cu mine langa el L-am prins din zbor, nu a apucat sa se dezmeticeasca, doar a atins parchetul cu picioarele. S-a terminat cu statul pe canapea lejer, acum il inghesui in fundul ei si ii pun perne la maerginea ei.
Bebeii vostri nu au cazut deloc? Niciunul? Nici cei care stau in fund? Doar noi sa fim asa zvapaiati? (100% vina mea, dar nu mi-am inchipuit ca se poate frichini atat incat sa ajunga la marginea canapelei)Eu tot bebe mic si neputincios il cred si el, creste!

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

poze

Te pup
Nu faceam referire la tine cu stresul la mancarica. De fapt nu ma refeream la cineva anume. Fiecare mamica are dreptul sa se streseze. Cred ca toate trecem prin asta, mai ales la primul bebe. E dreptul nostru sa calculam fiecare ml intrat si iesit din bebe

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Stiam ca nu faci referire la mine. Eu doar mi-am expus temerile...
Felicic nu-ti fa procese de constiinta!Bine ca n-a patit nimic Falkone. Eu n-am patit, dar Lucas nu se misca de pe mijlocul patului, unde-l las; nu se rastoarna/rostogoleste.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Acum am venit de afara, am fost sa sarbatorim

Cuscra sunt patrioata macar azi ca a venit lume din toata tara sa sarbatoreasca

wow vorbiti de gradinite! Eu am fost educatoare 6 ani si intr-adevar in primul an de gradinita copiii se imbolnavesc mai des, dar am vazut si copii mai mari (6, 7 ani) care se imbolnaveau mai frecvent decat mititeii de 3 ani. depinde f mult de felul in care au mamicile grija de ei si depinde mult si de copil.cei mai infofoliti copii si cu mame mereu grijulii sa nu raceasca, se imbolnaveau cel mai usor si erau f sensibili. am avut si o mamica care i-a adus la somn copilului plapumioara groasa de acasa paturica cica era prea subtire
inca nu m-am gandit, dar cand o sa aleg gradinita pt maya o sa-i cer un adevarat examen educatoarei stiu f bine ce inseamna sa ai grija si mai ales sa educi atatia prichindei diferiti, veniti direct din sanul familiei.
si asa ca o paranteza maaare mi-ati adus aminte de o perioada f draga mie! si acum cand ma intalnesc cu copii carora le-am fost educatoare si care alearga cand ma vad,ma bucur f tare si pot sa spun cu mandrie ca eram cea mai apreciata si iubita educatoare hai ca m-am emotionat si am uitat ce am mai vrut sa zic

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicic, sfatul meu este sa-l lasi sa doarma pe burtica. Ce poti face este sa ridici salteluta (sau patutul cu totul) cam la 30 grade fata de podea. Si urmareste-l daca isi intoarce cu usurinta capsorul de pe o parte pe alta. Daca da, n-ai nici o grija, nu se poate intampla nimic rau. mamica grijulie. Carla a dormit asa cam de la o luna, are coloana perfect dreapta si o mobilitate super atunci cand sta pe burtica - se tareste deja de-a busilea prin pat impingandu-se in genunchi si coate

Nerantula, Piolica

Tzitziri, foarte misto prima pagina Multumim mult

Bitza, e bestial costumasul, ce misto ii sta

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

bitza super tare Mosul Lucas!!!

cuscra de ce nu mai iei Elevit? eu iau aproape in fiecare zi, numai ca mai uit exista la Plafar ceva vitamine nu mai stiu cum se numesc, o prietena de-a mea ia, pt ca de la Elevit s-a ingrasat f mult.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Felicic, Nerantula, Piolica, pt vorbele adresate la adresa feciorashului meu!

Felicic, Luca doarme numai pe spate cu mainile in lateral, e pozitia lui favorita! Pe burta il pun numai cand ne jucam! Avem si noi acel potitioner de la chicco, cu doua rulouri, si il impiedica sa se intoarca! In lateral nu doarme, pe o parte, nu ii place, dar pe spate doarme cu orele, cu capul intr-o parte! insa, intr-o zi, l-am culcat in pouf si sa stii ca au instinct de supravietuire fantastic, nu trebuie subestimati(nu zic ca trebuie lasati singuri, no way!!!! Ii venea o bucatica de material pe fata, l-am vazut cum se agita, pana sa ma ridic, dadea din manute parca inota, s-a eliberat si scotea sunete panicate! Nu sunt chiar asa de helpless, se lupta!

In caz ca nu ne-ati vazut de mult, iata poze de ieri din prima vizita

cu mami meu

tot cu mami meu

cu tati meu

ce smecher sunt

nici nu stiam ca firma asta face haine si pt mine

ma pregatesc de plecare

in masina

cu buni

cu bunul

greul a trecut, ma relaxez

Pupici

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput