Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Muuh spune:
kid relaxare draga mamica. Un biberon nu inseamna intarcare si daca e sa fie asta e si fata mare a crescut cu lapte praf. Te rog nu te consuma inutil pe tema asta. Poate e chiar mai bine sa ii dea sotul un bibe si tu sa te speli putin pe creier, sa faci o baie, sa mananci si sa dormi. Bea Pepsi, poti fuma si o tzigarica daca vrei dar scapa de tensiunea acumulata. Stii tu foarte bine ca alaptatul nu te face o mama mai buna sau mai putin buna.
Nausica spune:
Gata, am imbaiat-o si am culcat-o pe pitica. E asa de dragutza, cind o pun in patutul ei, chiar daca e inca alerta, i se declanseaza automat functia de shut-down. La inceput se uita la mutzunachii din jurul ei, apoi i se lichefiaza privirea si, cu fiecare clipire, ochii i se deschid din ce in ce mai putin, pina se inchid de tot.
Mai devreme am trezit-o ca sa-i fac baie. Copilul asta n-a plins niciodata, nici un pic de tot, la baie. Adora apa. La inceput o spal pe fata, cu apa multa, asa cum am vazut ca a facut moasa cind a venit sa-i faca prima baita. La sfirsit de tot ii dau cu dusul in cap si pe fata - nu zice nici pis. Am renuntat in seara asta la masaj, o sa-i fac miine dimineata, cind bate soarele pe masuta ei de infasat. Parca atunci e mai calma.
Acum, cu introducerea asta, am uitat ce voiam sa spun.
A! Da. Azi s-au facut 6 saptamini de la nastere, ocazie cu care am fost la epilat.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
EvaF spune:
Seara buna si de la noi!
Fetelor, eu nu prea mai pot intra, citi, scrie, fi-miu e in perioada "dragaleste-ma, iubeste-ma, dragaleste-ma muica..."Asa ca toata ziua cu el la tzitzi, dormim impreuna la pranz
Apoi am descoperit cea mai tare jucarie: il las in putzulica goala pe o aleza si ar sta asa ore in sir, se agita din maini, din picioare, gangureste, zambeste la mami, si eu il pupacesc, il mangai, e complicitatea noastra...Asa il iubesc...Ma gandeam zilele astea cu panica daca i s-ar intampla ceva...offf, nu stiu de ce...ma trezeam ca ma rog din senin la Doamne Doamne sa aiba grija de el, ca il mi-a intrat atat de tare in suflet ca nu pot respira fara el!
Luca doarme bine, 7 ore legate, pana pe la 5 si ceva, apoi inca trei ore pana pe la 9, in total doarme 10 ore pe noapte insa ziua nu dorme neam, numai de dragalit si gangurit ii arde, nu pune geana pe geana decat in brate sau cu mine in pat.
Noaptea la singura masa de pe la 5 si ceva, 6, nu mai manaca o ora ca inainte, in jumatate de ora maximum a terminat, dar in general cam 20 de minute ma tine treaza.
Ne-am cantarit si noi azi, avem 6200gr a luat 400gr in saptamana asta, vad ca se dezvolta progresiv, de la 200gr saptamanal a trecut la 300 si acum la 400gr pr saptamana, si asta doar cu lapte de la tzitzi. Ma declar multumita si ...indragostita iremediabil de fi-miu
Nausica suntem bine vecinico, doar ca fi-miu trece printr-un puseu de crestere si printr-o perioada "du-te incolo, vino-ncoace, lasa-ma si nu-mi da pace"
Ancule, buna intrebarea ta cu jucariile, si eu si sotzul meu ne tot gandim ce sa ii luam lui Luca de Craciun ca sa inteleaga si el ceva din primele cadouri de la Mosul.
Duminica au fost ai mei in vizita, l-au cadorisit cu hainutze de iarna, m-au impresionat ce s-au agitat ei sa ia hainutze potrivite, care sa imi si placa mie pretentioasei...
Fetelor, va las, citesc si eu mai atent cand voi avea timp, va pup si va urez o noapte frumoasa!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
EvaF spune:
PS: legat de vaccinuri am luat si eu o decizie clara: Rotarix-ul NU il fac iar Prevenar il fac dupa 6 luni, mai ales ca e alaptat si destul de imunizat, nu mi-a racit niciodata, nu ii curge nasul, nu a facut otite, deci...no stress
De ce sa il stresez cu 3 intzepaturi cand pot sa ii fac doar doua?!
NB
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
simodina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Cine ma poate ajuta cu info despre cum imi pot face o programare pentru o vizita la domiciliu a dr. Culcer? MULTUMESC! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
http://cabinetdrculcer.ingrijireacopilului.ro/?page=cab_contact
Ai aici contactul de la cabinet. Incearca sa suni acolo. Dar vrei neaparat sa vina acasa? A cam rarit-o cu vizitele la domiciliu, e mai greu. Vorbeste insa cu doamna de acolbo si explica-i pb ta si roag-o sa ti-o dea pe dr Culcer la telefon. Daca nu reusesti incerc sa-ti fac rost de telefonul ei direct ca la cel pe care il aveam eu mi-a raspuns ultima oara rezidenta ei si mi-e ca nu mai e valabil...
Nerantula spune:
Miruna, pediatra i-a facut ecografia, se numeste Nakisa Serafinceanu. Tot ea ne-a spus si de RMN, pentru mai tarziu, ca sa fim noi linistiti.
Nadina, multumesc , gasisem si eu site-ul, o sa mergem la cabinel pana la urma (unde problema ar fi timpul de asteptare printre multi copii, probabil virusati. Dar mai facem o eco acolo.
Eva, sunteti cumva in puseul de la 3 luni? Spunea cineva ca daca bebe este nascut mai devreme, la 38s (stiu ca Luca e nascut la 38s3z, ca si Gruia), puseul asta ar fi pe la 2 luni jumate ..
Gruia s-a trezit acum direct la 5:18 , de 2 nopti sare masa de la 1 - 2, oare sa indraznesc sa sper ca si-a scos masa de noapte?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
felicic76 spune:
nerantula: bebe are si par in zona dorsala, probabil este un puf care va cadea, eu nu am si nu am avut probleme cu pilozitatea in zona respectiva(poate cand eram bebelus dar mama nu mi-a spus nimic). Daca imi amintesc bine tu ai facut eco la Dr.Pop in timpul sarcinii si cum dl dr este recunoscut ca nu minimalizeaza nimic, ba din contra, inseamna ca nu se poate vedea ecografic in timpul sarcinii.
se pare ca Gruia si-a scos o masa
Legat de Rotarix, nasa mea m-a sunat si mi-a spus sa-l fac neaparat, fiul ei a facut la 1 ani si 5 luni o forma grava de enterocolita, a ajuns cu el la spital deshidratat, ma rog, la cel de-al doilea copil l-a facut si nu a mai avut vreo neplacere si de aceea mi-a atras atentia asupra lui, ca este sub forma de picaturi, nu-l intep si sa-l fac cu toata increderea. Asa ca il fac
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
sabinel spune:
uof neata! am scapat. a avut temperatura constanta toata noaptea 37 grade. a dormit saraca de la 12 la 8. o zi super tuturor. la moldova ninge
poze
povestea nasterii
musettepink spune:
Kid draguta,nu te mai stresa,un biberon de lapte praf nu inseamna nimic.Ai sa vezi astazi dupa intalneala ce relaxata esti si poate lururile intra pe fagasul normal.Hai ca vb mai multe cand ne vedem.
Babytza iau eu aparatul daca nu uit asa ca poti sa-l iei si tu pt siguranta
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra