Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

fii-mea are 37.8. stiu ca-i stare subfebrila... ce-i dau? am nurofen in casa si supozitoare paracetamol. mai bag o jumatate?

poze
povestea nasterii

Noi i-am dat un supozitor Eferalgan...dar am impresia ca la baza are tot paracetamol.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Daca aveti rabdare sa lecturati, am gasit un articol interesant despre kaki-ul bebeilor: http://www.pediascribe.com/20060705/baby-poop-what-new-parents-need-to-know/ Spor la citit

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

felicic, 300, kristin multimim de aprecieri
kristin la mine nu se deschide link-ul
LE:l-am deschis pana la urma...este super interesant
si adevarat
Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

300 azi la ora 15.00 i-a trecut pur si simplu dupa ce am plimbat-o in brate...a supt cu greu (i-am scos suzi si i-am inlocuit repede-repede cu sfarcul, vad ca nu l-a refuzat). apoi a mai avut 2 reprize de supt, dar doar de 3-4 minute, una pe la 6 si una pe la 8, acum. De la 7 plange intr-una, imi amintesc de crizele de colici ale Alexandrei. Dar colici la aproape 3 luni dupa ce a fost atat de cuminte??? Ta-su a cedat psihic, a zis ca sunt nebuna ca imi tin copilul nemancat pentru o ambitie prosteasca de-a mea si s-a dus sa cumpere Nan...Imi vine sa plang, nu vreau sa ma cert cu el. A zis sa ma duc sa ma culc ca hraneste el copilul si il linisteste...acum astept sa vina si Maria a adormit. Sper din tot sufletul sa se scoale bine dispusa, sa facem baita si sa suga la san, sa nu ajungem la biberon...Daca nu va fi asa, ma voi resemna desigur. Dar mi-e ciuda de mor si nu stiu unde am gresit. De ce oare nu exista La Leche League aici?
Ma duc sa bag un oki la Alaptatul help Line, mersi mult de idee. Poate ma pot ajuta fetele experte de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nerantula: si eu si fi-miu avem adancitura in zona sacrala, radiografie la coloana nu mi-am facut niciodata, nu am avut nevoie, nu am "suferit cu coloana", nimic. Nici copilului nu-i fac vreo investigatie, daca eu nu am avut vreo problema nu vad de ce ar avea el. Pediatrul a vazut la bebe, i-am spus ca am si eu si m-a intrebat daca pe mine m-a afectat in vreun fel. Raspuns negativ.
khristin: am recipiente de stocare de la avent, chestia este ca dupa ce-l alaptez nu mai ramane nimic de stocat, se trezeste o singura data noaptea, undeva intre 2-4,ii dau exclusiv san si apoi dormim din doi in doipana dimineata.
musette:
kid: eu una nu am putut si nu pot sa-l las sa planga de foame, mi se pare o cruzime din partea mea, stiu ca este grasan si ar avea de unde sa scada, poate am gresit si gresesc in continuare, nu uita ca noi avem doar 6 saptamani, voi sunteti deja domnisoare, dar si in chestiunea asta m-am luat dupa instinct.
am citit tot ce se putea citi pe la femina intim si pana la urma am facut tot dupa capul meu(si al drului), i-am dat completare
asta este, este fomist si disperat dupa mancare, nici o nepotica de-a mea nu a fost asa hamesita, de aceea si surorile si cumnatele m-au sfatuit sa suplimentez

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

anca81: stiu ca tu ai comandat biberoanele de la Dr.Brown. Ai fost multumita de ele? imi amintesc ca spuneai de Carla ca este lacoma si inghite mult aer, si noi avem aceeasi problema, si vroiam sa stiu daca ajuta, sa nu le comand degeaba. Acum folosesc de la avent, cu tetina airflex, dar parca nu este asa stralucita. Carlita si pe mama ei!
mami de alexa:

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

anca81: stiu ca tu ai comandat biberoanele de la Dr.Brown. Ai fost multumita de ele? imi amintesc ca spuneai de Carla ca este lacoma si inghite mult aer, si noi avem aceeasi problema, si vroiam sa stiu daca ajuta, sa nu le comand degeaba. Acum folosesc de la avent, cu tetina airflex, dar parca nu este asa stralucita. Carlita si pe mama ei!
mami de alexa:

Feli, si noi folosim Avent si acum pitica s-a obisnuit cu ele. La inceput se cam ineca, dar probabil i-a crescut debitul. Uneori trage ca disperata, alteori trage ca la tzitza.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Feli, si in zona respectiva nu aveti si ceva par (in exces)?
Ramo, am luat acid folic (1 mg) inca dinainte de a ramane insarcinata, cu 2 luni. Stiu ca se recomanda cu 3 luni inainte, dar asa a fost sa fie.
Mi se pare ciudat insa ca nu s-a vazut la nici o ecografie din perioada sarcinii, si am facut lunar la doctorul meu, de 3 ori la Iosup, de 3 ori la Pop si o data la MedicalCity (morfologica de trim. 2). O sa ne programam si la Culcer la cabinet, unde are si ecograf, sa mai primim o parere. La Pop ne-am facut deja programare, insa e liber abia in februarie.
Multumesc tuturor pentru incurajari!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

UOOOOF Kid ce rau imi pare ca ai ajuns in situatia asta. Stiu cum este sa nu iti vina sa renunti la alaptat...Si pe mine m-au convins greu ca nu se mai satura neam copilul si sa trec odata pe lapte praf. Copilul urla si eu nu ma lasam, il puneam la san. Pana cand am avzut ca nu a luat in greutate o saptamana intreaga si pana cand nu am vazut ca laptele meu e apa chioara. Era straveziu. I-am mai dat o saptamana si de la san, pus in biberon, pe post de apa. Sa il bea de sete. Acum suntem pe formula exclusiv. Imi pare nespus de rau ca nu ii mai dau si la fel de rau ca ai si tu problema asta. Dar totusi ma bucur ca este sanatos si imi vine sa il mananc atunci cand termina un biberon de laptic si printre mustati rade satul la mine
Abea astept sa ne vedem maine Cine ia aparatul foto ???

Kristin foarte interesant articolul

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Babytza alte semne decat ca era lapticul transparent nu au fost? (sani mai moi, laptic mai putin?

fericita de - Andreea

Mergi la inceput