Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Felicic, daca tot folositi biberon, poate n-ar fi rau sa te mulgi (cand ai timp, daca ai) si sa ii bagi si lapte de-al tau cu biberonul, sa vezi daca se "satura" la fel de bine ca si cu formula. Eu cred ca da, oarecum pentru ca ii vine o cantintate mai mare intr-un timp mai scurt.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

am facut proba acum o saptamana. am scos 140ml, i-am dat, dupa jumatate de ora: urla ca din gura de sarpe. i-am facut un bibe din care a mancat 60 ml, dupa trei ore s-a trezit iarasi cu urlete de foame, l-am pus la san si l-am potolit apoi cu inca 80 ml de lapte. Asa ca nu mai stiu. nu fac proba suptului ca nu sta neam pe cantar, se agita de numai poate, fac media oscilatiilor si aia este valoarea pe care o declar
Cand lipsesc de acasa papa formulasi mananca cam 140-150 ml. Plus ca se pare ca laptele meu nu mai are consistenta, este cam straveziu la culoare, are o culoare compacta, nu se mai "alege" in biberon ca inainte.

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Felicic si eu cred ca si 300 ca bebe e enervat de faptul ca ii vine laptele prea repede. Incearca sa schimbi pozitia de alaptat, sa il pui cumva pe bebe vertical, peste tine, sa controleze mai bine fluxul de lapte...eu nu mai patez de mult tricourile si nu mai folosesc tampoanele...Bine asta se intampla, de obicei, dupa 2-3 luni, pentru ca productia se regleaza dupa cerere si nu mai e asa haotica ca la inceput. Mariei cred ca ii e foame, dar e f nervoasa, nu stiu de la ce...Beau o cafeluta slaba zilnic sau beau o sticluta de Pepsi Light e singura placere care mi-a ramas, daca nu mai pot sa beau o bere cu alcool sau sa fumez ceva tigari...O sa renunt si la asta sa vedem daca e mai bine (inclin sa cred ca nu, ca la muntte nu am baut Pepsi si tot asa a facut). Nu stiu ce sa ma fac cu ea. O linistesc dupa cca 15 minute si incepe sa suga, dar inceputul ma dispera, faptul ca plange ma termina.Incerc sa imi impun sa nu ii dau completare, nu stiu cat mai rezist...O sa incerc sa mulg sa vad daca primeste biberon cu lapte muls....dar nici asta nu e o solutie, se invata repede cu biberonul si refuza sanul. Asa am patit la Alex, la 4 luni nu a mai vrut neam sa suga la san...Incet incet nu am mai avut ce sa mulg si asta a fost.Nan-ul sa traiasca

chestia cu plansul se intampla decat dupa amiaza? de ce nu arunci un oki e help line, am vazut multe lucruri care ajuta acolo.

Maria nu are rosu in gat sau altceva ce-ar putea-o deranja, nu? Cum reusesti s-o calmezi? E ceva anume care o calmeaza sau ii trece ei dupa 15 minute de mangaieri?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Nausica la noi a trecut doar cu masaj de 3 ori pe saptamana, timp de o luna, facut la kineto. Si eu ii faceam zilnic ceva acasa, dar mult mai simplu. Saraca prietena ta cu ghipsul .. imi imaginez ca s-a chinuit rau !
Sa nu-ti imaginezi ca Alex e fan stat pe burta. N-ar sta neam. Exact cum spui tu. In brate tine capul bat si cand il pun pe burta se enerveaza. Si i-am zis doctoritei. Dar mi-a spus ca macar 1 min pana se enerveaza, de cateva ori pe zi, conteaza.
legat de jucarii, noi cum tocmai am avut botezul, am primit printre altele si o saltea de joaca de la Tiny Love. L-am pus pe ea si sta si se joaca, ii place ! Si ii mai place si in pat la carusel. I-am luat special unul care canta 20 min si sta si cate 2-3 ture.

musettepink ne-a mai zis cineva ca semanam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Felicic, cum ai stiut ca Vladone are spina bifida occulta?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Nerantula
Imi pare rau de ce aud dar cum ti a depistat pb cu spina bifida si chestia cu lichidul???

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Anca, Nikolici
, spina bifida oculta (ascunsa) nu se vede ecografic, ci in urma unei radiografii sau, si mai bine, prin RMN. Exista, insa, niste indicii externe pentru ea, in cazul nostru par mai mult pe spate, deasupra funduletului, si o mica adancitura in zona sacrala.
Ecografic a observat lama de lichid din capusor, care se asociaza cu spina bifida; de asemeni, hemangiomul de pe manuta poate veni in aceeasi asociere
Neajunsurile mai tarziu nu sunt motorii cica, pot aparea niste 'defecte' senzoriale. Sau dureri. Nu se trateaza.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Cine ma poate ajuta cu info despre cum imi pot face o programare pentru o vizita la domiciliu a dr. Culcer?
MULTUMESC!

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

fii-mea are 37.8. stiu ca-i stare subfebrila... ce-i dau? am nurofen in casa si supozitoare paracetamol. mai bag o jumatate?

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

fii-mea are 37.8. stiu ca-i stare subfebrila... ce-i dau? am nurofen in casa si supozitoare paracetamol. mai bag o jumatate?

poze
povestea nasterii

doctorita mea spunea ca la 37.8 supozitor cu paracetamol. i-ai dat deja unul?

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Raportam si noi o noapte agitata desi nu am facut vaccinul, banuim doar un puseu de crestere, cu mancat la 2 ore maxim si treziri repetate.

Ankussa, ..n-ai mai dat pe la noi de ceva vreme. Nu ne pui niste poze cu Vladutu?

Andy-galro….chiar ca super grasunelul. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.

Boo, vazut pozele de la botez cu bobocel frumos si mamica tanara

Nerantula, sper ca problemele voastre sa se rezolve rapid si fara lacrimi.

Alinutza, ma bucur ca te-ai linistit. Eu am 3 finuti aici si ne-am oferit de fiecare data.

Anca, eu una m-as intoarce la serviciu doar daca as vrea eu, in nici un caz ca mi-ar spune seful. Stiu cum e ca la primul copil m-am intors la 4 luni, iar acum nici nu-mi trece pin cap sa ma intorc mai devreme de un an. Sa iei cea mai buna decizie pt. tine si copilul tau.

Monicutza, ne bucuram ca a inceput sa se arate soarele si pe strada ta. E super ca ti-ai facut pap test, aici se face obligatoriu dupa nastere la 6 saptamani. Nu cred ca scurgerile respective sa fie o problema.

Xor iti recomand cu incredere tampoanele de san…sint super si te scapa de corvoada udarii patului. Sint sigura ca se gasesc si in RO.

Bitza, mi s-a rupt sufletul la faza cu asistenta respectiva….cata lipsa de profesionism pe unii in RO. Sper ca baietelul tau sa treaca repede peste asta.

Nausica, a propos de jucarii, noi am avut la primul copil lazi intregi de jucarii fara exagerare pe care le-am stocat in storage box-uri, pt. ca devenise de-a dreptul ridicol la un moment dat sa ne tot impiedicam de ele . Iar Yasminei ii placea la nebunie sa care toata ziua o plasa goala dupa ea .

Felicic, daca ai rabdarea necesara sa efectuezi procedeul mulsului, e mai benefic administrarea laptelui tau decat formula. Si a propos de stocarea laptelul aici se gasesc www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2873385&cp=2873385" target="_blank">milk storage bags sterile pe care le poti pune la frigider cu incredere si pe care le poti folosi la saptamni chiar si luni dupa. Din ce povestesti tu, eu inclin sa cred ca la bebelu’ tau ii place muuult la tzitzi. Stie baiatu’ ce e bine pt. el

300, voiam sa-ti spun mai demult ce super e ca fiica ta sa aiba o matusica asa apropiata de varsta ca ea. Super

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

poze
povestea nasterii

doctorita mea spunea ca la 37.8 supozitor cu paracetamol. i-ai dat deja unul?

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

azi dimineata la 10 jumate. de atunci n-am mai bagat nimic pe nicaieri

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput