Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
musettepink spune:
Boo am vazut pozele,suntei o familie f frumoasa!Si mi se pare ca tu si sotul semanati
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
kid2003 spune:
Nausica poate ii e foame...daca ii faci baita seara, evita masajul dupa. Mai bine i-l faci dimineata, cam la o ora dupa supt, cand e treaza si vesela. Asa era Alex a mea, nu puteam sa ii mai fac nimic dupa baie, ea vroia nani si papa. In plus masajul ii agita f tare si uneori se linistesc greu. Asta peste faza ca seara sunt oricum mai agitati...
Monica cu drag...vb cu medicul daca ai dubii, eu cred ca dupa o furtuna hormonala cum este nasterea e destul de normal sa fie schimbari si in CM, dar mai bine intreaba-l. Si eu iti tin pumnii sa primiti ceva frumos, frumos de la Mosu: un test cu doua liniute!!!
Bitza Novocalminul este Algocalmin si se da doar in caz de febra mare (peste 39 cu 5 sa previna convulsiile). Atunci se considera ca efectele nocive sunt depasite de riscurile convulsiilor. Nu se da in niciun caz preventiv, algocalminul este f toxic...pune-i juma de paracetamol de 125 mg (sau de efferalgan sup- pentru 1-4 luni). si bine ai facut ca i-ai zis vreo 2 asistentei aleia...
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut SUnt si io p'aici. Nu ratez nimic, va urmaresc din umbra pe toata lumea fara nici o exceptie. Eu fac analize peste analize, spitale peste spitale, sange peste sange... asa m-am saturat ca nu mai vreau sa mai calc in vreun spital sau pe la vreun doctor cata viata voi avea. Concluzia: SUNT PERFECT SANATOASA... cica. Mai astept niste analize de la Sanador si cam atat. iar ceea ce mi s-a intamplat a fost probabil un hazard... Vreau sa o pup in mod special pe Boo, care este o mamica atat de radioasa si de frumoasa ca ma da pe spate. Sa va traiasca micul crestin. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Visand la o minune Ticker2 |
dulce ca dor mi-a fost de tine. Tin pumnii.
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andy.p spune:
Moni asa mi-au venit si mie rusii acum,a fost ingrozitor,cred ca never n-am fost asa,ma si gandeam la un moment dat daca nu e vreo problema,apoi mi-au spus prietenele mele ca asa au fost si ele,e normal.In alta ordine de ideii iti doresc sa ai un mos pe masura asteptarilor
Nausica nimic nu-i pot face Alexiei dupa baitza,decat sa o imbrac cu circ si scandal si apoi repede papa.
Bitza imi pare rau ca l-a durut asa tare pe puiutz.Noua nici nu ne-au dat la farmacie Novocalmin,pune-i supozitor cu paracetamol e mai sigur,Novocalmin e doar ptr febra ff mare si ptr copii peste 3 ani. si sper sa treceti cu bine peste noapte.
Boo sunteti ff frumosi cu totii
Ramo cat astept sa rada si Alexia,ea doar zambeste,de ras rade doar prin somn.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
felicic76 spune:
andy: vazut un Andrei grasunel si frumusel foc!
nerantula: spina bifida oculta am si eu si bebele meu, se pare ca m-a mostenit, stiam de ea si am stat cu emotii la TT, rezultatul a fost mai mult decat bun(neonatoloaga nu a observat, am observat eu si i-am spus pediatrului). Mie nu mi-a ridicat absolut nici o problema, nu probleme cu coloana, am practicat handbal si atletism. Sper ca cealalta problemuta sa nu va ridice pre multe nelinisti
boo: sa va traiasca micul crestin! Sunteti niste frumosi!
Xor: este obligatia lui sa-ti semneze. II spui cu frumosul si daca nu intelege explica-i ca depui o reclamatie la ITM in Radu Negru si ceri inspectorilor de acolo sa-ti contrasemneze pe adeverinta stagiul de cotizare (ideal ar fi sa ai tu documentele la Itm, contract de munca etc) Vreau sa-ti spun ca asa-i mananca palmele pe astia de amenzi, ca-si iau procent din ele
kid, simodina: cred ca va trebuia vreo mama sau soacra sa stea cu copiii, sa va relaxati si voi un pic
kid: Mariei nu ii este foame? si eu am incercat sa scot formula, dar pur si simplu al meu plange de foame, de fapt urla, si trebuie sa-i dau completare. Nu inteleg de ce: lapte am, patez hainele daca nu pun tampoane si refuz sa cred ca o somaleza subnutrita sa stea mai bine si hormonal cu secretia de lapte (daca imi mai spune cineva ca nu am lapte bun, turbez) A iesit mama din spital, a venit in vizita si mi-a reamintit ca eu am supt pana la 1 an si 7 luni si mi-a atras atentia ca bebe al meu inghite la inceput, dupa cateva minute trage de trei ori si inghite o data, deci sunt suzeta Concluzia ei: nu am lapte si ar trebui sa ma resemnez, nu intelege cum am nervi sa stau 40-60 minute la o masa, iar apoi sa-i bag formula. Bebe doarme pana la 5 dim, dupa baie supt,bibe, adormit la 10, iar de la 5 la opt sta numai cu tata in gura, mananca un pic si apoi doarme, iar se scoala, iar mananca, iar atipeste.
eu m-am intors partial la munca si mi-e ciuda de nu mai pot, simt ca o sa pierd lucruri pe care nu le voi recupera niciodata.
monica:
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
300 spune:
citat din mesajul lui andy.p Ramo cat astept sa rada si Alexia,ea doar zambeste,de ras rade doar prin somn. laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Andy Alexia |
Laura, fiecare bebelus e altfel, stai sa vezi cand s-o pune Alexia pe ras, nu cred ca o vei mai opri :) Acum incercam sa-mi aduc aminte la ce radea ea, dar nu reusesc .
Asa mi-e de necaz ca uit de la mana pan' la gura, eu care ma mandream cu o memorie de elefant sunt acum mai rau decat bunica-mea cu alzheimer. Of sper sa treaca repede, cu vitaminele zilnice le iau, doar n-or trece toate-toate la Anda in lapte, nu?
Cred ca incerc sa ma uit la pozele lui Boo de vreo ora si nu reusesc. Si a propos de poze, angy-g ti-am vazut grasunelul. O dulceata!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
Felicic, daca tot folositi biberon, poate n-ar fi rau sa te mulgi (cand ai timp, daca ai) si sa ii bagi si lapte de-al tau cu biberonul, sa vezi daca se "satura" la fel de bine ca si cu formula. Eu cred ca da, oarecum pentru ca ii vine o cantintate mai mare intr-un timp mai scurt.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
nikolici spune:
citat din mesajul lui Nausica Si se mai enerveaza si dupa baie, cind ii fac masajul cu lotiune de corp. Atunci chiar urla, ca din gura de sarpe. Sint singurele momente cind plinge de-a binelea. Bebelusii vostri fac asa vreodata? Ce ar putea s-o deranjeze? Masajul? Crema in sine? (Poate seamana cu mine, nici eu n-as suporta sa-mi dau pe tot corpul cu ceva lipicios). Se linisteste de-abia dupa ce-i pun pijamalutza. Poate ma luminati, daca aveti idee ce-ar putea avea. Eva, Luca, sinteti ok? Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
La inceput si eu o dadeam cu crema pe Karinutza mea si nu ii placea, am renuntzat si am inceput cu ulei de bebe de la Mustella.
Cel mai important moment in masaj pt.calmare la noi este feonul, fara el ar urla si ea din gura de sarpe...dar acum tace imediat cum il aude si ii place tare mult ca ii incalzeste corpul.Incearca feonul poate fi solutzia...si poate si un ulei care se intinde mai repede pe corp...nici eu nu suport cremele...poate e ceva genetic la bebelinel;e noastre.
Pup
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
kid2003 spune:
Felicic si eu cred ca si 300 ca bebe e enervat de faptul ca ii vine laptele prea repede. Incearca sa schimbi pozitia de alaptat, sa il pui cumva pe bebe vertical, peste tine, sa controleze mai bine fluxul de lapte...eu nu mai patez de mult tricourile si nu mai folosesc tampoanele...Bine asta se intampla, de obicei, dupa 2-3 luni, pentru ca productia se regleaza dupa cerere si nu mai e asa haotica ca la inceput. Mariei cred ca ii e foame, dar e f nervoasa, nu stiu de la ce...Beau o cafeluta slaba zilnic sau beau o sticluta de Pepsi Light e singura placere care mi-a ramas, daca nu mai pot sa beau o bere cu alcool sau sa fumez ceva tigari...O sa renunt si la asta sa vedem daca e mai bine (inclin sa cred ca nu, ca la muntte nu am baut Pepsi si tot asa a facut). Nu stiu ce sa ma fac cu ea. O linistesc dupa cca 15 minute si incepe sa suga, dar inceputul ma dispera, faptul ca plange ma termina.Incerc sa imi impun sa nu ii dau completare, nu stiu cat mai rezist...O sa incerc sa mulg sa vad daca primeste biberon cu lapte muls....dar nici asta nu e o solutie, se invata repede cu biberonul si refuza sanul. Asa am patit la Alex, la 4 luni nu a mai vrut neam sa suga la san...Incet incet nu am mai avut ce sa mulg si asta a fost.Nan-ul sa traiasca
_irina_ spune:
Felicic nu dispera. Eu am crezut de nenumarate ori ca am ramas fara lapte, inclusiv acum, dar deja sunt obisnuita si nu ma mai sperii, ce o fi o fi.
Intr-o zi nu am facut decat sa ma mult, piti nu a papat deloc de la mine, a papat numai biberon, asa am urmarit cat papa si cand papa. Si am ajuns la concluzia ca am o domnisoara delicata care papa putin si des, desi are de unde.
Despre jucarii - eu nu sunt adepta jucariilor scumpe. Primul carusel pe care i l-am luat lui piti a fost 20RON si era cu cheita. Apoi am primit cadou unul mai scump. Copii sunt atrasi mai mult de chestiile care le trezesc interesul, culori, sunete, forme.
Prima jucarie a piticutei mele a fost un sirag de margele colorate. Au atras-o culorile si sunetul pe care il scoteau margelele si radea la ele de ziceai ca sunt cine stie ce chestii.
Cand dau cadouri intotdeauna le impachetez si le pun fundite si tot felul de harti de impachetat cu hartiute. Pentru totii copii cea mai interesanta jucarie devine ambalajul.
fericita de - Andreea