Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Am uitat, CD si 300 bine ati revenit in Bucuresti, sa fiti fericite in noile casute!

Am luat si noi salteluta si o punem in pat dar deocamdata sunt mai amuzante jucariile de la ea atarnate la bouncer.

La cat mai multe lunite Eva Maria de andreutac, Alessandra de danucu si Andrey Daniel de Andrey !

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Va multumesc fetelor si va [pup
De aceea v-am intrebat de ciclu pt ca de ieri simt burta ca la ciclu.

De sex ce imi spune-ti trebuie sa merg intai la controlul de 6 saptamani si apoi am unda verde sau pot sa-i dau bataie dinainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna seara dragele mele,

am pus poze noi la semnatura cu bebelusul meu iubit.

eu sunt obosita dar tare fericita, puiul meu este bine si imi face viata frumoasa. ziua mai dorm si eu cand doarme el, mai fac mancarica si nu prea mai am timp de nimic. sper ca toti boboceii sunt bine si voi la fel.

va pup pe toate.

maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

babytza ai un barbatel tare curajos,felicitari..va tin pumnii sa treceti cu bine noaptea
andreea_and ma bucur ca snteti bine,am vrut sa-ti spun ca Mina e adorabila
lucutta eu n-am fost la control ,voi merge ...da de asteptat n-am mai asteptat

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

babytza Davidutzu curajosul. ma bucur ca ati scapat.
piolica, bine ai revenit! e o frumoasa Elsa sa fiti sanatosi in noua tara, casa...
andreea, ma bucur ca ne mai scri:) Mina grasunica.
feli, si zici ca sab simplexul e mai puternic decit espumisanul? noi deja luam sab. ce-as putea sa mai incerc?:(
Cipri a acceptat-o pe suzi. doarme de aproape o ora. a aruncat-o intre timp, dar l-a linistit f mult.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetele, completare nu inseamna ca gata cu alaptatul la san. Cel putin la noi. Eu ii dau lui Matei completare de la 6 saptamani de cand nu m-am mai inteles cu el. Nu mai avea rabdare. PAna atunci statea si 1 ora sau chiar o oar si jumatate la san la o masa iar de atunci n-a mai vrut sa stea mai mult de 20-30 min si nu se satura...era productia prea lenta. Asa ca i-am dat completare la masa de la 12 ziua si la cea de la 9 de dupa baita. In unele zile la amandoua, in altele doar la una, in altele deloc.

Nu a refuzat sanul. Nu a cerut si la alte mese. Ii dau din biberon NUK cu tetina mare nr S (e pt ceai ... e cel mai mic asas ca tre sa munceasca). Poate e din cauza asta, poate nu e el mofturos...nu stiu. Dar am facut 3 luni si nu cere completare mai mult.

Saptamana trecuta nu a luat in greutate decat 100g (si-a rarit mesele)...insa vad ca saptamana asta s-a pus pe mancat nu gluma...ieri mai avea putin si ma manca cu totul.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

gata intalneala si pe saptamana asta. E haios ca deja seful de sala ne asteapta saptamana de saptamana sa ne ajute sa urcam carucioarele pe cele 5 trepte din fata restaurantului. Stam la nefumatori unde nu e aglomeratie deloc, azi am avut o masa de 6 persoane, doar 6 am fost cu tot cu plozi.

Nausica te asteptam cu mare drag saptamana viitoare!!! Si Nikolici noi te primim si cu pantalonii de gravida. Am si eu o pereche de blugi de gravida cu banda elastica in talie, dar destul de ingusta si ii port la greu si acum ca ma simt tare comod
Felicic pe tine nu indraznesc sa te intreb, dar poate iti faci timp intr-o miercuri si apari sa iei pranzul cu noi, stiu ca esti si cu bebe si cu job-ul dar cine stie .

Piolica welcome back! Ma bucur ca ai net si ne poti povesti in voie de Elsa acum. Am admirat-o si eu, e superba, iar vartejul m-a dat gata. Sa stii ca nu i se mai schimba ochii, ochii asa de albastri, intens de albastri raman asa...iar de migdalati, asta chiar nu se mai schimba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

MaryB ma bucur ca ti-ai rapit cateva minute sa ne scrii! Si intre doua mancarici, poate mai dai un mesaj si aici.
Am vazut eu bine? Parca si Freshanana ne-a scris...welcome back si ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Kid Multzu mult de invitatie, dar nu pot avea eu luxul asta...deocamdata.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

lucutta: rushii nu au legatura nici cu alaptatul. Cumnatei mele i-a venit menstruatia la 2 luni dupa nastere si a alaptat exclusiv pana la 7,5 luni. Eu una inca ma lupt cu lohiilesi duminica fac 6 sapt. de la nastere, epiziotomia arata ok si folosesc tot torsoane din cauza de iritatie. se pare ca ai un bebe petrecaret
giuliana: ai un flacau pe cinste si are si niste prieteni mishto
piolica: statusi tu ascunsa, dar si cand ati iesit la lumina este o frumoasa, daca Falkone nu era dat veneam sigur in petit fete frumoase!
babytza: deci sunteti barbati adevarati si tot cu suzi de gat ca si noi, mare inventie, parol. Am achizitionat ieri inca doua, ca am spalat una si am vazut clabuci in ea, Falkone o rupsese Sa aveti si o noapte usoara!
andreea_and: pupam si pe Mina cu gropite! Si pe mama ei
nikolici: parca si tu stai in berceni? hai sa ne cuplam, eu nu am masina, dar ma ingrijesc sa am grija de copii cat conduci tu, sa ajungem cu bebeii la intalnire. Hai, gandaceste-te un pic si poate mergem la fete sapt viitoare
mami de alexa: Bonisan ai incercat? avantaj: poti sa-i dai oricat, nu-i dauneaza, este de plante, Falkone nu-l place la gust, dar il calmeaza si asta. bine, eu inca nu-mi dau seama daca are colici sau nu, se strange de burta si eu pac-pac, vb lui Becali, lingurita
mary.b:
kid2003: asa ma mancau talpile sa vin, mai ales ca bebe este cuminte, dar nu am masina(de fapt carnet, rusine sa-mi fie), oricum daca plec de acasa cu bebe, ta-su tb sa stie exact unde se afla odorul si cu cine. Sincera sa fiu, nu ma asteptam la asa manifestare la sotul meu. El se trezeste primul noaptea cand fii-su plange, incearca sa-l consoleze, il cauta la pampers si apoi mi-l aduce mie in dormitor sa-l pun la san (vine cu copilul in brate, cu pampersul si crema peste el)
ne mai incearca colicii din cand in cand, dar acum suntem linistiti, sunt acasa de la 16, L-am alaptat(si vad ca inca doarme, s-a saturat), l-am pupat, l-am adormit si apoi m-am ocupat si de bebe mare: am pe foc o supa de vita cu galuste si o sfecla rosie la fiert ptr salata, in cuptor o friptura de purcel cu cartofi si am mai umplut si niste ciuperci, si mai stau si cu voi pe net si il ascult si pe Maruta
cateodata ma simt atinsa de Cel de Sus, imi vine sa urlu: sunt fericitaaaaaaaaa !
(ce conteaza ca azi m-am balacarit cu unii la telefon la serviciu, m-am dezbracat de caracter si le-am aratat eu ce inseamna o mamica la munca atunci cand ii este dor de bebele ei, lasat acasa cu bona)

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput