Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Laura multumim! Pe Alexia o tot admir, e la fel de frumoasa ca mama ei!
Alina la noi espumisanul a mers mai bine, chiar daca are concentratie mai mica, nu stiu de ce. Bafta sa scapati repede de colici!
Maryb super flacau ai, sa-ti traiasca!
Kid ce va invidiez, poate la anul reusesc si eu sa ajung la intalnelile voastre daca ma primiti, deocamdata mi-a expirat carnetul, tati n-are timp sa ne aduca si stam cam departe.
Alexa M esti norocoasa ca ai si lapte si poti sa ii dai si biberon, la noi deocamdata nu e necesar, sper sa ne tina tot asa pana la 6 luni.

Felicic Falkone si mamica norocoasa si mare gospodina, ce de bunatati pregatesti tu acolo, baietii tai sunt norocosi sa te aiba!
Am pus si eu poze noi cu Mina la 2 luni si un pic. Azi ne-am cantarit si avem 6kg fix. Nu e mult dar crestem, asta e important.

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari si de la noi! Fetelor eu nu stiu voi cand mai aveti timp de gatit pentru ca la mine Andrei imi ocupa tot timpul, dat tot....ziua nu doarme in casa decat cate 30 minute la cateva ore iar in rest nu vrea sa stea singur deloc...oare se va mai schimba treaba cand mai creste? cele care mai aveti copii, cum a fost la voi?

piolica bine ai revenit!Elsa este foarte frumoasa!
andreea_and multumimde aprecieri...cu casuta suntem la stadiul de acoperis....si daca ne va lasa iarna asta atunci punem geamurile si facem instalatiile si apoi din primavara incepem cu finisajele...deci mai este un pic de lucru la ea....sper eu ca prin vara sa ne mutam....am vazut si eu pozele cu Mina si este superba iar gropitele ei m-au dat gata... pentru Mina si mamica ei.
maryb sa mai intri sa ne mai zici de voi
babytza ai un barbatzel tare curajos.bravo lui!!!
felicic ce gospodina mare esti...bravo!!!!
alina poti incerca si Gripe Baby Water ca este din plante...la noi asta a functionat cel mai bine.

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna
am citit ce ati scris pe aici despre cele 2 vaccinuri
dr de fam al lui bb a zis ca nu tb facute ca schema noastra (cea de 5 mil) include tot ce e nevoie si ca astea sunt aiurea
eu din cate am citit i-as face lui bb macar rotarix. merita oare o cearta cu dr de fam sau sa il fac la alt dr
ce parere aveti ?
piolica sper ca bb sa se adapteze cat mai bn cu lapticul sa nu mai tb sa il schimbi
bitza, kid si celelalte fete pupici
ps : si eu port in continuare blugii de gravi

Mergi la inceput

andy_galro la mn primul bb nu a stat sgur
pana la 2 - 3 ani tbuia sa stea cineva sa se joace cu el
dupa ce l-am dat la gradi s-a schimbat situatia
stiu ca nu e incurajator dar poate bb vostru va fi altfel
spor la treaba cu casuta sa fie gata cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

fresh chiar nu e incurajator dar asta este...ne adaptam din mers la orice...multumesc de raspuns...ma bucur ca mai intri sa ne mai scrii

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Freshnana , Maryb Ma bucur sa va mai aud .

Giulianna pe langa lista ceruta , mi-am permis si ti-am pus si o portie de paste cu somon. Sunt gata , fierbinti ,si au iesit delicioase Sper sa nu te superi

Felicic ce de bunaciuni ai tu in bucatarie

Puiul a inceput sa faca putina febra, dupa ce se trezeste ii iau din nou temperatura si daca e mai mare punem niste ment ( asa zicea Valentina la medicament cand era mica).

Kid da poze ati facut ? Sau in semn de solidaritate ca nu am putut sa vin azi m-ati asteptat pana sapt viitoare ?

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

andy mi-e mai simplu acum ca am comp mai la indemana
timpul imi cam lipseste :-)
nu pot sa mai scriu ca inainte , mai am timp de citit si cd am ceva de spus atunci scriu, dc nu - ma rezum la citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy_galro: bebele meu sta singur si se distreaza de minune pe masa de infasat, pe care, din comoditate, o tin pe patutul lui si de pe ea ajunge cu mana la pasarile de pe carusel. Daca ar putea, doar acolo ar sta. Si daca vreau sa-l linistesc, acolo il pun, ce bouncer, ce nebunii In cazul asta ma gandesc daca-i mai iau saltea de joaca sau tarc. Pac-pac pe masa de infasat Glumesc, stau cu sufletul in palme, sa nu cada, nu ma dezlipesc de el si ca si Eva, daca-l las in putzulica goala, chiar ca nu-i mai trebe nik. Plus ca, el este cu programul, stie ca in jur de 14 iese afara, daca ma apuc sa-l imbrac nici nu respira, nimic nu zice. Oare chiar o stii?
fresha: ce schema? nu inteleg, ori faci schema de stat, gratuita, ori alegi o schema privata, pe care o platesti. Ti-a stabilit el schema? Ar trebui sa te lase pe tine sa alegi, el doar sa te sfatuiasca, daca este schema de stat, nu include Rotarix-ul. Pe mine schema privata la 2 luni ma costa 530 ron(250 ron si 280 ron). facem infanrix si rotarix, si la fel si la 4 luni. La 6 luni facem infanrix si prevenar 560 ron(250 ron si 310 ron), iar pediatrul mi-a spus ca astea sunt preturile la care mi le aduce el, daca am cunostinte la vreo firma de distributie de medicamente, le iau mai ieftin, dar nu ma complic acum cu 14 mii de telefoane ptr eventual 50 ron in minus.
nerantula:ce faci? mamica ingrijorata de Gruia!
nausica:
Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Lucutta si Alex era la fel. A avut o perioada cand nu dormea ziua deloc. Acum de vreo saptamana si ceva, vad ca in fiecare zi are un somn de 3 ore, cam dupa ora 1-2. Se mai regleaza in timp zic eu.

babytza super poza, sunt ata de draguti amandoi !!!!!!

giulianna eu am povestit de exercitiile pentru spate si de stat pe burta. ce m-a invatat kineto-terapeuta. daca vrei iti mai povestesc o data.

piolica e super tare Elsa !!! si vartejul e mortal... n-am mai vazut

iepurila eu salteaua am pus-o pe jos. nu vad de ce sa o pun in pat. bouncer-ul in care il mai pun l-am asezat pe canapea, ca ne conversam si ne jucam si ma doare spatele sa stau aplecata asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nausica vad ca ti-a raspuns Kid asa ca saptaman viitoare te asteoptam cu drag!

Felicic te rog miercurea viitoare sa te manance talpile mai tare si sa ajungi.ii dam si cazierul nostru sotului tau numai sa vii cu Falcone!

Andreea and te asteptam si pe tine,stiu e dificil fara masina,eu am mare noroc cu Kid,ea e salvarea mea dar poate reusesti o data sa ajungi.

Piolica welcome back,sa nu-mi cred ochilor cand am vazut ca ai scris.Elsa este o frumusete!

Monica eu de Sf Ion am aflat ca sunt gravida si iti doresc din suflet sa afli si tu tot atunci sau poate chiar de craciun sub brad sa ai un test pozitiv!

Babytza ce barbatel curajos!Saptamana viitoare nu mai scapi!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput