Pepenasi de iulie-august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
Dianami spune:
Intru scurt ca spal copiii, dar v-am citit si promit ca raspund dupa ce-i culc.
Dma, m-au sunat si pe mine de la Superbebe, eu vin. Ne vedem acolo?
?
Diana, mami de Iulia si Andrei
dana81 spune:
MARINA multumesc de pont, acusi ma apuc, ca pe picassa 2 imi prisesem urechile!!!
ANOm-ai facut sa rad in hohote..si ref la bebe2 eu vreau la anul pe timpul asta sa raman gravi din nou
, daca vrea DD
SUN eu urasc ciorba nu am mai mancat de vreo cativa ani, dar culmea ca de gatit gatesc fff bine pt al meu sotz..
Fug sa pun poze...
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dma2007 spune:
sunulicu i-am raspuns mai sus lui tecky, detalii pe site-ul super bebe
poate mergem din decembrie amandoua la bazin, ca si asa ziceai ca vrei sa vezi grasana....
diana marfa ne vedem acolo
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
diarux spune:
acum lucruri serioase, va rog....
MARINA da ce de peripetii si la tine soro....
DMA (sper ca am retinut bine)Mie mi-a zis medicul de familie s anu ma grabesc sa cumpar infarixul la 4 luni ca e vb sa intre in schema gratuita. Nu stia daca pana in decembrie cand imi trebuie mie...da a zis sa astept. acuma nu stiu daca e zvon sau nu....
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
SunSmile spune:
Ce frumu' Monica, am vazut acum. Si daaaa, vin sa va vad, chiar daca nu ne bagam inca in bazin (pana la 7 luni nu ne lasa dna dr pe noi)
Profa are tzatzeeeee, ta na naaaaaa! Io vreau sa fac secs salbatic si in grup....se stiu ele prea bine duamnele
Daca ma baneaza, ma gasiti pe mess cu paharu' de suc de afine in fatza, haaac. Deci cum ziceam, grup hag, grup hag 

Gud baaai
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
the_andreea spune:
Sara buna tutror!
Sursu,felicitari pt kg
,da,Casian e marisor tare,dar asta e.Acum sper sa recuperezem in inaltime,ca de cateva zile doarme bine si ziua
.Pupici lui Tudor.
Andreea,Bujo multumesc
.Da,de data asta am sa fiu si eu "nesi"(citat de la fii-mea),ca de obicei nu sunt si am sa imi zidesc in fata usii fara sa cer parerea nimanui.Daca nu se poate comunica civilizat,at deloc.(daca nu v-ati prims am o pb cu comunicarea)
Mada,fara suparare dar prea te-ai inversunat in leg cu diversificarea in Ro si mai ales cu Capraru.Eu sunt de parere ca nici ca noi,dar nici ca in vest.O cale de mijloc e ok,avand in vedere ca ambele metode mi se par extremiste.
pt sarbatoritii zile 
Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
Marina_1609 spune:
am pus cateva poze![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Caprioara spune:
Sara buna,
Am venit de la doftora de famelie. Bai, mi-a dat doo saptamani, ca sa termin luna asta, da cu cod de 75% din salar. Inceputul lunii il am de la pediatrie, cu 85%. Si mi-a zis ca luna viitoare nu mai imi da. Asa ca o sa vad cat imi mai da pediatria, pentru cei doi cupii, pe decembrie, plus 4 zile concediu odihna aferente acestor 2 luni, plus liberele oficiale. Sper sa reusesc sa ajung la 1 ianuarie, taras-grapis
, si abia atunci sa intru in CIC.
Irda, Flo, merci frumos de sfatul cu scutecele
.
Mai, deci pana la urma care marca de scutece e the best
???
Irda, vazut poze cu fetele dulci si m-am distrat cum Dari bretonata o "mototoleste" pe Antonia curioasa
.
Turturica, mi-a luat Anka tavitzele alea. Sunt dintr-un plastic moale, nu-s cum sa-ti explic. Nu sunt rigide. Si-s mai mari decat alea de gheatza, dupa parerea mea.
Sun, sarumana mult
. Nu ti-e mai usor sa mi le incarci in contul de la semnatura? Are parola veche de la pepenasi. Evident, cand ai tu timp, nu-i nici o graba.
Laremi, super fain botezul vostru. Si parintele mi-a placut. Sa-ti traiasca crestinul. Nu tund fata
.
Marina, mama ce peripetzii
. Vazut pozici noi cu Ana nemultumita de caciula si cu marea
.
Anaxena, vazut poze demetziale cu Maria
! Faine ideile! Pot sa fur si io
? Am floare, da e alba; am si fluture, da e roshu; aripi n-am
. Si zici ca ti-a facut kk pe frumusetzea aia de lenjerie alba
? Daca o patzesc si io
?Fata ce nebuna esti! Acu ma faci sa ma duc sa ma chiorasc si io la tzatzele lu profa
.
Dma, vazut poze cu Maria grasunica
si prietenul ei urias.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
dedicatie speciala de la mine pt tine:
O ramii, ramii la mine,
Te iubesc atāt de mult!
Ale tale mesaje toate
le citim cu drag oricand;
Tu apari ca o regina
Ca un ingerash ceresc
si ne incantzi cu voie buna
si cu glas dumnezeiesc
tu esti mereu fericita
tu,femeie implinita
nascatoare de minune
tu,esti unica in lume
devenishi cam populra(imi bagasera ****)
pentru cea din alta tzara
dar cu tact ai rezolvat
conflictul s-a aplanat
radianta si frumoasa
mereu devreme acasa
gospodina inraita
de noi,foarte mult iubita
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Dianami spune:
Aveti un spor la scris...ceva de speriat.
Andrei are dermatita atopica, s-a declansat ieri, are obrajorii rosii si aspri. Sper sa ii treaca repede, la Iulia a durat cateva luni. Si ma batea gandul sa incep diversificarea peste 2 saptamani pt. ca da semne ca nu se mai satura cu laptic. O sa-l pun mult mai des la san si asteptam pana la Craciun, cand face 6 luni.
Am avut niste zile f. pline, n-am reusit sa ma organizez si sa simt tare obosita, as dormi non-stop, nu stiu ce-i cu mine.
Multumim din suflet pt. urarile de ieri, pupam toti pepenasii aniversati si in special pe Antonia si Codrin care sunt primii pepenasi de juma' de an
.
Revin.
Diana, mami de Iulia si Andrei