Pepenasi de iulie-august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
Seara buna...
acum am reusit sa intru la calculator...am citit si din urma...
Carmenela multumesc...cred ca toata lumea are sa-mi spuna cate ceva...stiu cum e...multumesc mult pentru cuvintele tale frumoase..
Mereu plang..nu pot sa nu plang, am pierdut prin Darius, tot ce aveam mai scump, numai ca acum simt ca nu mai plang singura, acum plang impreuna cu toata familia mea...cu soacra, cumnat, mama, tata, frate, si sot...macar in toata tragedia asta...s-a intamplat si ceva bun...si anume "impacarea" cu toti cei din jur!
Multa forta scumpa mea, va fi bine...trebuie sa crezi in Doamne Doamne ca micuta ta se va face bine...mereu ma gandesc la voi...gandeste-te ca tu duminica stai cu ea...eu merg la mormantul lui...sa ma dau cu capul de toate crucile din cimitir..
Imi doresc sa ajung sa pot duce aceasta viata odata cu aceasta suferinta...sa nu fac vreo prostie..si sa nu-l mai vad vreodata pe Darius..gandul asta ma tine in viata...gandul ca odata o sa pot sta langa el..
Am oprit apa...dar casa mea arata ca dupa cutremur..

dar asta este...ma gandesc ca este inca un pas catre casa mea minunata si aranjata..
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
am urmarit aseara emisiunea de pe B1...cu Sonia...stiu ce este in sufletul acelei mame...atata speranta!!!
Sper ca Bunul Dumnezeu sa fie alkaturi de ea si de parintii ei!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
nu am ajuns azi la dr...cu toata nebunia din casa...dar o sa ajung!!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
truli-luli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena pentru folosirea cat mai eficienta a contului de poze de pe picasa rugam urmatoarele persoane sa ia masuri privind marimea pozelor uploadate: **truli-luli 29 foto 79MB **ella 35 foto 49MB **ankuta_1982 49 foto 39MB **biri 29mb **bobita 14 mb **violeta29 19 mb **serenity 22 mb **ana_a 17 mb **gallyb 29mb **dr_anca 21mb **dia filipas 27mb **mai sunt cateva de 10 mb adik morcoveatza, irinuca81, michellab si struluta 11mb fara suparare,dar trebuie o buna organizare,astfel va rugam sa va incadratzi in 10MB de persoana,pozele pot fi redimensionate folosind de exemplu programul picasa sper sa nu se supere nimeni si sa nu shtergetzi poze,trebuiesc doar redimensionate Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Aualeeeeeu, eu eram asa relaxata la discutia cu pozele ca eram convinsa ca ale mele sunt mici. nici macar nu am intrat sa verific
imi cer scuze si intru sa le sterg pana fac rost de picasa 2poze Ana si Victor
varsta Anei
Irda spune:
Diana...multumim si pupacim gasca vesela!
Imi pare rau ca Andrei a facut dermatita atopica....ufff....sa speram ca trece repede!
Dar de la ce sa se fi declansat daca el e alaptat exclusiv? De fapt de la ce apare....hai ca ma apuca si [pe mine curiozitatea....:O
Caprioara ........multumim de apreciere! Am reusit intr-un final...tre sa ma lamuresc cum se incarca pozele din aplicatia de pe pc de picasa ca acolo cred ca le pot incarca cu dimensiuni mai mici ca si ale noastre sunt hugeee
Ma chinui de mult sa-ti zic cat de adorabila e Ilincutza "gatita" pentru Tudorel....o minune de fetita!
Pupicei tuturor...ma duc sa culc fetele....vad ca Dar e mai bine..poate nu mai pun de o alta noapte alba ca sunt zombioata!
maitreyi spune:
tocmai am aflat ca si varul meu cu proaspata lui sotie sunt insarcinati
va avea alexandra cu cine sa se joace ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Carmenela spune:
Ana_a...pai tocmai de aia am gresit, ca eram obisnuita cu numele tau si noroc ca m-a facut Sun atenta ca nu e Ana_a ci Anca_a....ca daca nu...o lasam asa...![]()
![]()
Cred ca muream de inima dupa ce ma prindeam ca te-am facut pe tine gospodina complexata, dar sigur tu intelegeai de ce dupa ce iti explicam. Sorrryyyyyy...
Flo...pai ce sa zic...eu cred ca il meritam (pe cartonasul rosu), insa mai cred ca to-arasa moderatoare nu e impartiala, ca asa cum mi l-a dat mie pentru o jignire directa...putea sa ii dea si Ancai_a pentru faza cu pittbullii. NU e treaba ei daca pe mine ma deranjeaza sau nu daca ma compara cu un caine...intentia era de jignire, iar ea trebuia sa sesizeze chestia asta. In rest.....cercelusul imi da un aer cool, asa ca nu ma deranjeaza. Acum sunt rebela familiei, ce vreti? Numa' ingerasi sa va cante la urechiuse?
Va pup, ma duc la baitza.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
Carmenela spune:
si mada de angletera! Na ca te pup si pe tine, ca dupa aia zici ca nu'sh ce am...E bine?
Carmenela
Carmenela spune:
si va rog sa lasati tzatzele soramii in pace, ca io m-am abonat prima la ele, da? Daca fii-su e jineremiu, am drept de primul venit si la ea, sa fie clar!
Ca va pittbullesc acum de nu va vedeti!
Carmenela
boticelina spune:
am pus si noi pozici brand new, sa vedeti si voi cum sunt eu calarita seara de seara ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"