Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 5
Ellenuta spune:
mary putem renunta la meniul pentru copil???? eu ii aduc de acasa ceva .. nu i-as da de acolo .. sau il putem manca noi
daca nu sunt de acord cei de acolo .. just kiddin'
te rog intreaba cat ar fi o party ptr 30 copii minim, baloane, clovn ..
ce capacitate au?? ca vom fi si 30 de adulti, cel putin .. multe dintre noi vin cu sotii ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
nemary spune:
Honey, multa sanatate la toti, sa va faceti bine cat mai repede.
Stancuta, cum se mai simte Sofia?
Dani, La multi ani, multa sanatate si numai bine iti dorim si noi 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miky_mamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta mary putem renunta la meniul pentru copil???? eu ii aduc de acasa ceva .. nu i-as da de acolo .. sau il putem manca noi daca nu sunt de acord cei de acolo .. just kiddin'te rog intreaba cat ar fi o party ptr 30 copii minim, baloane, clovn .. ce capacitate au?? ca vom fi si 30 de adulti, cel putin .. multe dintre noi vin cu sotii .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Poate chiar si fara clovn .... nu stiu cat or sa inteleaga ei si in plus Luca urla cat il tin plamanii cand vede cate unul .....
Ellenuta spune:
danonique mamique
reiau eu listuta .. ![]()
Ellenuta - 2 bucati din care 1 deja comandata
Creata - 3 buc
Aweya - 1 buc
Ramona - 1 buc
Ereena - 1 buc
Kalosalina - 1 buc
Rlc Sandor - 1 buc
Danybv - 1 buc
Zeririlouiza - 1 buc
Laura_Dimitris - 1 buc
Nemary - 1 buc
TOTAL DE COMANDAT - 13 buc
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
nemary spune:
Honey, multa sanatate la toti, sa va faceti bine cat mai repede.
Stancuta, cum se mai simte Sofia?
Dani, La multi ani, multa sanatate si numai bine iti dorim si noi 
Roli, unde a facut Andrei bubitele? te intreb pt ca si Daria a facut la fundulet si dadeam vina pe mere.
Mari
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
am sa sun maine sa intreb, sa vedem ce oferta ne fac.
Dana, chiar asa, sa nu fie efortul prea mare pt.tine, s-au strans cam multe masute. nu ne suparam daca nu poti sa ne iei la toate. 
Mari
odiseea
POZE DARIA
creata2008 spune:
M-am gandit sa fac o listuta, ca sa ii fie mai usor Danei maine, cand comanda masuta, si noua, ca sa stim cate suntem la imparteala transportului.
Avem deja doritoare de masute (trec id-ul, ca sa nu ne incurcam in nume):
Ellenuta - comandata 1 buc + 1 buc necomandata
Creata - 3 buc
Aweya - 1 buc
Ramona - 1 buc
Ereena - 1 buc
Kalosalina - 1 buc
Rlc Sandor - 1 buc
Danybv - 1 buc
Zeririlouiza - 1 buc
Laura_Dimitris - 1 buc
Nemary - 1 buc
TOTAL: 13 bucati de comandat si 1 deja comandata
Daca cineva nu este pe lista, va rog sa mentionati si va adaug. Daca cineva de pe lista s-a razgandit, de asemenea, sa imi spuneti.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
LaLa_20 spune:
Hello!
Ca invizibila in ultima vreme...
.Glumesc...adevaru e ca scriu si cam rar.
Cu petrecerea pt mine ar fi bine in principiu...21.Numai sa i-au carnet,masina si sa ma lase "sotu"sa vin singura...ca eu cu el nu vin.A si sa nu am vreuan examen ca eu sunt in sesiune atunci.Da cu ora chiar nu se poate un pic mai devreme?K se intuneca devreme si eu vreau sa vin singura cu masina...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
creata2008 spune:
Elena, nu ajunsesem la pagina 5.
Asa ca n-am vazut ca ai reluat si tu lista.
Asaaa... sincera sa fiu, eu nu stiu ce inseamna "meniu copil", pe de alta parte habar n-am ce va manca Mariuca. Adica daca va avea ceva facut de catre mine sau ii voi da acel meniu de la locatie.
Nu stiu nici daca plange sau rade la clovn sau daca are o reactie, ceva, iar baloanele sunt doar pentru noi, probabil... Ei sunt destul de mici... Chiar nu stiu ce sa zic...
Adica acusica face 1 an, dar inca nu gandesc asa departe. Aici sunt putin in ceata. Ma rog... astea cred ca sunt amanunte. Pe care trebuie sa le decidem, evident, dar tot amanunte. Mai importanta este ziua, precum si numarul participantilor: copii + parinti/bunici/bone si alte cele.
Ca sa stim ce locatie ne trebuie sau daca ritzi-bitzi are capacitatea de care avem noi nevoie.
Dar din cate stiu, la asemenea petreceri, se inchiriaza cu ora... Deci trebuie sa decidem si cate ore vrem sa petrecem acolo. Plus ora de incepere. Ei deja vor avea ore clare de somn, daca unii dintre ei nu au deja si probabil o ora gen 10 ar fi nimerita, zic eu. Asa putem sta cateva ore, apoi merge acasa si culcat copiii.
Asta m-ar tenta enorm, cu locul de joaca, pentru ca sigur ei se vor distra pe cinste... Am mai fost la petreceri in locuri de joaca si a fost nebunie pentru ei. Iar pentru parinti, o mana cereasca. Unii stateau jos, la o cafea si se uitau pe monitoare, iar altii sus, in functie de dorinte.
Daca mergem intr-un restaurant normal, ca sa zic asa, ei se vor plictisi in scurt timp. Nu mai sunt mici, sa ii lasam in carut si ei sa stea cuminti si eventual sa planga de foame. Hehehe!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Hello! Ca invizibila in ultima vreme... Cu petrecerea pt mine ar fi bine in principiu...21.Numai sa i-au carnet,masina si sa ma lase "sotu"sa vin singura...ca eu cu el nu vin.A si sa nu am vreuan examen ca eu sunt in sesiune atunci.Da cu ora chiar nu se poate un pic mai devreme?K se intuneca devreme si eu vreau sa vin singura cu masina... Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii Printesa mea Bibi se face mare! VIDEO In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Poate vom reusi si noi sa vin la petrecere daca i-a sotul permisul.
Numai sa va hotarati la o data si la o ora sigura, sa ne putem intalni toate, ar fi foarte frumos.
nermary eu as fi de acord cu tine - sa aibe loc petrecerea la Ritzi Pitzi. Ce parere aveti?
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)