Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanact spune:
La Ritzi Pitzi se inchiriaza max 3 h cel putin asa scrie pt site.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
creata2008 spune:
Lipsea, probabil, o virgula sau un punct si virgula.
Cred ca a vrut sa zica "La Ritzi Pitzi se inchiriaza max 3 h; cel putin asa scrie pt site."
| Citat: | ||
citat din mesajul lui honey79
Cum e asta "maxim 3 ore cel putin"??? Pai e maxim 3 ore sau ..cel putin 3 ore??? POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ioanact spune:
honey79 am zis 3h, cel putin asa scrie pe site. Uite site-ul http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=129381&FORUM_ID=63.
ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Da, am uitat virgula, ma gandeam k ati inteles.![]()
ALBUM
Alte POZE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
http://www.ritzipitzi.ro/Ritzi-Pitzi-loc-de-joaca-si-de-petreceri-pentru-copii-contact- acesta e site-ul , unde scrie cate vom putea sta.![]()
ALBUM
Alte POZE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
creata2008 spune:
Da, asta stiam si eu, ca e cu orele, v-am zis ca am mai fost la petreceri de genul asta. Bine, poate fiind ruda cu Mary, ne-o lasa mai mult, daca vrem... Dar daca stabilim pentru ora 10, e super bine maxim 3 ore.
Vali, posibil cu baloanele... nu te bagi ca musca in lapte. Dar nu generaliza... nu vezi, sunt copii care se sperie de clovni! Hehehehe! Nu stiu, ziceam si eu... ca la ce jucarii, bile de cauciuc, nebunii mai sunt pe acolo... baloane ar mai lipsi, sa le sparga si sa se sperie unul dintre ei. Sau unul dintre parinti! ![]()
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact http://www.ritzipitzi.ro/Ritzi-Pitzi-loc-de-joaca-si-de-petreceri-pentru-copii-contact- acesta e site-ul , unde scrie cate ore vom putea sta. ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
ALBUM
Alte POZE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 Da, asta stiam si eu, ca e cu orele, v-am zis ca am mai fost la petreceri de genul asta. Bine, poate fiind ruda cu Mary, ne-o lasa mai mult, daca vrem... Dar daca stabilim pentru ora 10, e super bine maxim 3 ore. Vali, posibil cu baloanele... nu te bagi ca musca in lapte. Dar nu generaliza... nu vezi, sunt copii care se sperie de clovni! Hehehehe! Nu stiu, ziceam si eu... ca la ce jucarii, bile de cauciuc, nebunii mai sunt pe acolo... baloane ar mai lipsi, sa le sparga si sa se sperie unul dintre ei. Sau unul dintre parinti! Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Nici eu nu sunt de acord cu baloanele, vor avea acolo jucarii, mingii etc.
ALBUM
Alte POZE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
creata2008 spune:
Am fugit la somn...
Noapte buna!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Eliza spune:
Am reusit sa mai recuperez din urma.
Stoisor sper ca Sara e bine
sa teraca toate.
Stancutza imi pare rau pentru bufful Sofiei, bine ca nu e nimic grav. Am vazut si pozele , dulcica si frumusica foc si vad ca si ea gusta jucariile celorlati copii. Emma la ultima petrecere a ros carticica ce abia o primise sarbatoritul.
Silvia bine ai revenit. Ce schimbare si la tine si la Mariuca! E o adevarata fetita acum, m-a amuzat tare cum manca ea din napolitana.
Am mai vazut o Eva nazdravana care merge la petrecere(ce mari sunt deja copiii nostrii, am ajuns sa mergem la petreceri pentru ca ei sunt invitati:) ).
Honey imi pare rau ca Andrew e bolnavior. Data viitoare incearca cu picaturi cu usturoi pentru ureche inainte de antibiotic. Noi am reusit sa scapam fara el. In loc de biotics aici exista probiotics pentru copii care au acelasi efect.Daca vrei iti trimit exact denumirea a ce a luat Emma(noi i-am dat pentru reflux si dureri de burtica). Da, stiu ca medicii de aici cand le spui de asa ceva casca ochii mari, dar nu ei trebuie sa lupte cu durerile de burtica de dupa antibiotic.
Noi suntem la al 7-lea dinte si tare nervosica este, off de la 4,5 luni noua ne tot ies dinti si pentru fiecare dinte avem cate o saptamana cel putin cu treziri noaptea si agiatie extrema ziua.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii