Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 7
honey79 spune:
Mi-a comandat si mie "sisa" masuta de pe LR.Si a pus ca sa fie trimisa direct la noi, in loc sa ajunga la ea si apoi ea sa mearga la posta si sa ne-o trimita. 30 euro, cu totul. Ajunge intre 8 si 18 zile.
Yuppy!!!!
Eliza...cum e cu usturoiul acela???
Si..unde ai gasit Probiotics??
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
http://www.financiarul.ro/2008/10/24/romanian-farmers-urged-to-use-less-fertilisers-and-pesticides/
Ce vesti infricosatoare. Imi pare rau sa gasesc si orasul din care vin printre cele mentionate.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
monicaa spune:
Neata mamici
Sa nu va imaginati ca m-am trezit devreme..nuuu..nici macar nu am dormit.
Clara mea s-a trezit pe la 23:30 si tot intr-un urlet a tinut-o pana acum 5 minute cand a capotat probabil de oboseala.
Nu stiu ce are. Termometrul arata 37.9 dar dupa urlete e oricum incinsa asa ca nu stiu ce sa spun. Daca a tacut, atunci numai la mine in brate.Ma gandesc sa nu fie ceva la urechi de plange la orizontala dar nu-s convinsa. Sa vad cum se comporta astazi si daca e merg cu ea la doctor.
Saracii mei vecini..bine ca e vineri.
O zi buna va doresc. Merg sa ma intind macar 1 ora ca imediat se trezeste tati.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
monicaa spune:
Ba pardon..minunea a durat fix 10 min. S-a trezit brusc urland. Doamne ce o mai fi si asta??!!!
Imi e mila de ea ca pp ca e terminata. Dar chiar nu stiu ce sa ii fac.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
stoisor spune:
buna dragele mele.....
nu am citit nimik din urma si sper sa fie totul in regula la clopotei mitittei
noi?RAU
defapt acum tot mai bine dar a fost rau
Sara a inceput si cu temperatura mare ,asta pe langa vomat si diaree,Miercuri toata ziua si noaptea nu a mancat nimik,doarceai cu lingurita la 5 minute,Joi dim am inceput injectiile,ampicilina si gentamicina,diagnostic enetrrocolita virala,acum nu stiu ce sa zic,nu am internato in spital pt ca la Sb mama nu este primita,doar copilul si nu puteam concepe asa ceva,nu i-am facut analiza la scaun caci dureaza 5 zile,si nu era timp,dar pt ca nu primea nici un fel de antibiotic pe gurita,se lasa cu voma mare,si a stat 48 de ore fara nimik doc a zis ca injectii....a facut deja 4 ,trat e pt 3 zile,ea se simte mult mai bine,de aseara de la 5 nu a mai facut temp ,nu a mai avut scaun,nu mai vomita de ieri dim deloc,a dormit toata noapte,i infometata,nu am voie decat orez cu morcov un borcanel de 125 gr la 4 ore sa i dau,facut de mine ,in rest ceai si apa cat primeste dar macar o lingurita la 5 min,doc o vede de 2 ori pe zi acasa,si s-ar putea sa scape doar cu 2 zile de injectii,acestea i le face pe fiecare in parte,nu ia pus bramula,plange de mi se rupe sufletu cand o vad dar macar o vad ca i tot mai bine,am avut si noroc ca nu sa desidratat,Sara care nu bea decat 100 ml ceai in 24 ore,va vine sa credeti?dar am fosrato ,lingurita aia trebuia primita indiferent,are acum o stare continua de somnolenta ,doc a zis ca de la metroclopramid(trebuie sa ia 3 pic de 3 ori pe zi,dar nu sunt sanse,ia doar 1-2 de 3 ori pe zi) si injectii,cred ca de maine nu i mai dam nici metroclopramidul
de unde ne-am ales cu treba asta?v-am pov ca Duminica am fost la finut,ei bine el era vesel si ok dar inainte sa plecam acasa a vomat,din senin,apoi am vb cu fina,si mi-a zis ca pana dim a vomat intruna si a avut diaree......deci de acolo am luat virusul...
sfat prietenesc.....evitati intalnirile de prichindei,chiar daca nu au nici un sintom......
fina mea a fost Vineri la consult profilactic cu copilul,era perfect sanatos,iar pana Duminica nu a avut nimik,si nici nu a mai intrat in contact cu nimeni,noi ne-am intalnit Duminica si Sara a inceput Marti noaptea cu circul....deci 2 zile ,din cate imi dau eu seama a durat de la conactarea virusului pana la aparitia sintomelor
imi cer scuze pt placinta dar simteam nevoia sa vb cu cineva...
va pup dulce comorile si pazitii bine ca e groaznic
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ellenuta spune:
neataaa

ce faceti zuze buburuze?? dormiti?? hai trezirea!
cu locul de joaca este cu dus si intors .. mie mi se par prea mici pentru petrecere la un loc de joaca, oricum nu se vor urca sa se dea pe tobogane sau alte dracovenii de pe acolo .. nu stiu cum vom avea loc cel putin 30 de copii si 30 de mamici .. la locul de joaca .. ca doar nu ii lasam acolo si ne vedem de ale nostre la cafenea .. nu?? cat despre baloane .. eu aduc ptr eva - 1-2 (din alea rezistente de la cora)- ca e fascinata de ele, tare ii place sa se joace cu ele.
si fara nicio suparare .. sa venim de acasa cu pantofiori curati pentru copii iar mamicile care intre la locul de joaca sa se descalte .. right? sau ii lasam sa faca anticorpi??
oricum, eu ma supun majoritatii .. ce si unde si cand se decide, noi venim!
lala invizibila .. ha! asta-i buna .. vin cu shalpu, da?? cum mai sunteti voi, ce face bibisoru mic si frumos??
alina da, dar mary are pile acolo si cred ca ne-ar lasa si mai mult, nu? ![]()
si atentie .. personalul de acolo trebuie sa stie ca sunt copii mici .. de maxim 1 an si o luna sau doua si trebuie sa inlature dintre jucarii pe cele care contin parti mici pe care unul dintre pitici ar putea sa le inghita ..
eliza
emma frumoasa! sa iasa mai repede dintisorii aia care o chinuiesc atata!
moni uff ce rau imi pare ca frumusica mica a facut scandal .. vreau sa-ti spun ca si eva facea la fel atunci cand a avut rosu in gat si in inceput de otita .. cum o puneam jos, urla de mama focului, cum o luam in brate se potolea .. eu zic s-o duci mai bine la doc sa vada daca nu cumva are ceva la urechiuse .. tin pumnii sa veniti cu vesti bune. 
stoisor toata ziua ieri m-am gandit la sara ta, mititica .. ce mila mi-e de ea .. mi se pune un nod in gat cand aud din astea .. de ce nu s-o putea Doamne sa luam noi asupra noastra boala lor .. sanatate multa si pupam pitica. auzi, dar laptic nu-i dai? din ala fara lactoza sau HA ..??
hai ca m-am intins cat o zi de post!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
stoisor spune:
hmmm,CREATA ma bucur ca te-ai intors,cat am strigat dupa tine si Mariuca ta,imi era dor de voi
am reusit sa citesc cap restant,am trimis 2 pm ,poate se mai poate adauga o masuta in lista si pt noi,daca mai e timp
Laura Ioana,am nevoie de sfaturi pentru reantoarcerea la alimentatia normala,daca ai timp poate imi trimiti un pm ,sa nu stresam fetele,cu ce ai facut tu pt bibilica ta pana ati reintrat in normal,cateva idei
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
Elle
,nici nu sti prin ce am trecut,groaznic,nu doresc sa mai sufere niciodata de asa ceva,nu mai am lacrimi cat am plans si ma bucur ca e tot mai bine
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
Ellenuta spune:
hi hi hi .
asta e pentru noi ..
7.Fantana de ciocolata:pentru copii cuminti avem pregatita o fantana din care curge
ciocolata la alegere,alba sau neagra ! Tarif: 150 RON
www.ritzipitzi.ro/Ritzi-Pitzi-loc-de-joaca-si-de-petreceri-pentru-copii-servicii-suplimentare-petreceri-pentru-copii" target="_blank">link
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor Elle ,nici nu sti prin ce am trecut,groaznic,nu doresc sa mai sufere niciodata de asa ceva,nu mai am lacrimi cat am plans si ma bucur ca e tot mai bine Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
ali ma bucur ca sunteti spre bine!!e groaznic ce-ai povestit....doamne fereste...da cum sa nu te poti interna la sb??eu am 2 cunostinte una din ele tot asa cu entero a internat fetita si s-a internat si mama...nu se poate!!!
fata sa se faca bine micuta!MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!